کد خبر: ۴۷۰۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

مهمانان خارجی مراسم تحلیف پزشکیان

نهم مرداد ۱۴۰۳ میزبان برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب مسعود پزشکیان است و براساس اصل ۱۲۱ قانون اساسی رئیس جمهور منتخب سوگند یاد کرده و در پایان سوگندنامه را امضا می‌کند. در مراسم تحلیف مهمانان خارجی نیز حضور دارند.
مهمانان خارجی مراسم تحلیف پزشکیان

مخاطب۲۴- سه‌شنبه نهم مرداد مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب دکتر پزشکیان با حضور تعدادی از سران، معاونان روسای جمهور، نخست‌وزیران و مقامات دیگر کشور‌ها در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود
دعوتنامه‌ها برای مراسم تحلیف به امضای رئیس مجلس ارسال شده، نمی‌توانم آمار را بیان کنم، «ولی نسبت به سال ۱۴۰۰ که به دلیل کرونا قدری محدودیت بود، تا الان سطح مشارکت بسیار خوب است»، این را معاون وزیر و رابط وزارت خارجه و دولت جدید رضا نجفی اول مرداد بیان کرد.

مجلس شورای اسلامی سه‌شنبه نهم مرداد ۱۴۰۳ میزبان برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب مسعود پزشکیان است و براساس اصل ۱۲۱ قانون اساسی رئیس جمهور منتخب سوگند یاد کرده و در پایان سوگندنامه را امضا می‌کند.
براساس آخرین پیگیری‌ها تا این لحظه نخست‌وزیر عراق محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف، نخست‌وزیر صربستان میلوش وچویچ، معاون رئیس جمهور برزیل ژرالدو آلکمین، وزیر خارجه کویت عبدالله علی الیحیا، نخست‌وزیر کوبا مانوئل ماررو کروز، رئیس مجلس دومای دولتی روسیه ویاچسلاو وولودین، وزیر خارجه ترکمنستان رشید مردوف، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انریکه مورا، وزیر دولت در امور خارجه ژاپن تسوگه یوشیفومی و هیأتی از چین از جمله حاضران در این مراسم هستند. البته مقامات دیگری هم برای این مراسم اعلام آمادگی کرده‌اند که تا لحظه نگارش این گزارش، جزییاتی از سطح حضور آن‌ها در دست نیست.

اول مرداد ماه بود که عضو هیأت رئیسه مجلس مجتبی یوسفی در گفتگو با ایلنا با اعلام اینکه از ۶۰ کشور برای حضور در این مراسم دعوت شده گفت که ۴ رئیس‌جمهور، ۱۲ رئیس مجلس، ۷ نخست وزیر، ۱۴ وزیر امور خارجه، ۳ معاون رئیس‌جمهور و ۲ معاون نخست وزیر در این مراسم حضور خواهند داشت.

البته یوسفی در گفت‌وگوی دیگری با ایرنا از حضور پنج رئیس جمهور و ۱۰ رئیس مجلس خبر داده بود. وی همچنین در گفت‌وگوی دیگری با بیان اینکه کمیته‌ای متشکل از وزارت امور خارجه و مجلس اقدام به دعوت از مقامات خارجی کرده عنوان کرد که این فهرست در حال تکمیل شدن است و تا زمان برگزاری مراسم تحلیف قطعا تعداد مقامات حاضر، تغییر خواهد کرد.

براساس ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس، رئیس جمهور بعد از مراسم تحلیف، دو هفته زمان دارد تا برنامه خود و وزرای پیشنهادی را به مجلس معرفی کند و پس از اعلام وصول فهرست وزرای پیشنهادی توسط هیأت رئیسه مجلس، یک هفته برنامه وزرا با حضور آن‌ها در کمیسیون‌های تخصصی مجلس بررسی و در نهایت جلسه رأی اعتماد به کابینه یک هفته بعد از آن در صحن مجلس برگزار خواهد شد.

برچسب ها: پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر