کد خبر: ۴۷۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹

ارتباط بلاگر‌ها با تب دنگی چیست؟

این روز‌ها تب موضوع تب دنگی در فضای مجازی و رسانه‌ها داغ است و گمانه‌زنی‌‎هایی که درباره شیوع همه‌گیری این بیماری در کشور وجود دارد که همین موضوع، بستری را برای کاسبی و کلاهبرداری برخی سودجویان فراهم کرده است
ارتباط بلاگر‌ها با تب دنگی چیست؟

مخاطب۲۴- پشه آئدس- این روز‌ها تب مسئله تب دنگی در فضای مجازی و رسانه‌ها داغ است و گمانه‌زنی‌‎هایی که درباره شیوع همه‌گیری این بیماری در کشور وجود دارد، ترس بازگشت یک همه‌گیری را مشابه آنچه در ایام کرونا رخ داد، به جان مردم انداخته است.

تب دنگی نوعی بیماری ویروسی است که از طریق پشه‌ای موسوم به «آئدس» از انسان مبتلا به فرد سالم منتقل می‌شود، به این صورت که ابتدا پشه آئدس یک فرد آلوده را می‌گزد و خونخواری انجام می‌دهد؛ ویروس از این طریق وارد بدن پشه می‌شود و در صورتی که پشه، فرد سالم دیگری را بگزد یا تخم‌گذاری کرده و پشه‌های جدید را به وجود بیاورد؛ می‌تواند باعث انتقال تب دنگی به انسان شود.

اگرچه رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت هفته گذشته به تسنیم اعلام کرد که با توجه به عدم امکان انتقال انسان به انسان، تب دنگی مانند کرونا همه‌گیر نخواهد شد؛ اما به‌هرحال تجربه پاندمی سخت کووید ۱۹ ترس بازگشت به روز‌های تلخ را در دل برخی انداخته است.

همین موضوع بستری را فراهم کرده است تا سودجویان در فضای مجازی به فروش کالا‌ها و دارو‌هایی برای مقابله با تب دنگی اقدام کنند!

یکی از کالا‌هایی که این روز‌ها شاهد تبلیغ گسترده و دروغین آن در فضای مجازی هستیم «سم مخصوص پشه آئدس» است. پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از گردانندگان این صفحات مجازی نشان می‌دهد که یک بطری سم که مشخص نیست محتوای آن چه ماده شیمیایی‌ای است، به‌قیمت ۲۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود!

برخی افراد نیز برای فروش بیشتر محصولات خود، آن را ازبین‌برنده و پاک‌کننده پشه آئدس معرفی می‌کنند، برای مثال یک آگهی در فضای مجازی نشان می‌دهد که یک دستگاه هواساز به‌قیمت ۱۰ میلیون تومان، به‌عنوان دافع و پاک‌کننده تب دنگی معرفی و تبلیغ شده است.
در این میان شرکت‌های سم‌پاشی نیز با هدف ترغیب مشتریان، به ارائه تبلیغ برای خدمات سم‌پاشی برای از بین بردن سوسک، ساس، کنه و پشه آئدس پرداخته اند

برچسب ها: پشه
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.