کد خبر: ۴۷۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵

فردا؛ پخش زنده مراسم تنفیذ چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری

مراسم تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب از جانب رهبر انقلاب، فردا ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد.
فردا؛ پخش زنده مراسم تنفیذ چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری

مخاطب۲۴- مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب از جانب رهبر انقلاب اسلامی، فردا ساعت ۱۰ صبح (۷ مرداد)، در حسینیه امام خمینی (ره) و با حضور مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و سفرای مقیم در تهران برگزار خواهد شد.

این مراسم به‌طور زنده از شبکه یک سیما و شبکه خبر و رادیو ایران و همچنین شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما پخش خواهد شد.

مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری همچنین بصورت زنده از وبسایت‌های khamenei.ir و leader.ir پخش خواهد شد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صرفا بخاطر سفر نوروزی به قطب جنوب از ادامه مسئولیت معاف شده‌ام! صرفا بخاطر سفر نوروزی به قطب جنوب از ادامه مسئولیت معاف شده‌ام!
شهرام دبیری معاون سابق پارلمانی رئیس جمهور در واکنش به برکناری‌اش از مسئولیت نوشت: به‌رغم این‌که هیچ‌گونه خطای عملکردی نداشته‌ام و صرفاً به جهت سفر نوروزی از قبل برنامه‌ریزی‌شده، از ادامه این مسئولیت معاف شده‌ام، برای همه دولتمردان آرزوی موفقیت دارم.
آتش سوزی گسترده در انبار پارچه بازار مولوی آتش سوزی گسترده در انبار پارچه بازار مولوی
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق گسترده در انبار پارچه بازار مولوی خبر داد.
عراقچی: حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم عراقچی: حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم
وزیر خارجه ایران با تاکید بر اینکه «مذاکره مستقیم با طرفی که مدام تهدید به توسل به زور بر خلاف منشور ملل متحد می‌کند و مواضع متناقضی توسط مقام‌های مختلف آن بیان می‌شود، بی‌معنا خواهد بود»، تصریح کرد:، اما ما همچنان به دیپلماسی پایبند بوده و حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
اگر آلرژی فصلی دارید حتما مراقب این ۶ کار باشید! اگر آلرژی فصلی دارید حتما مراقب این ۶ کار باشید!
فصل بهار، زمان گرده‌افشانی انواع گیاهان است که افراد مستعد حساسیت را به‌شدت گرفتار می‌کند. اما با چند روش موثر می‌توانید از حساسیت‌های ناشی از گرده‌افشانی پیشگیری کنید.
برای تقویت تجربیات مثبت چه باید کرد؟ برای تقویت تجربیات مثبت چه باید کرد؟
مختصصان معتقدند منفی‌نگر یا مثبت‌اندیش بودن، ویژگی‌هایی ثابت و تغییرناپذیر نیستند و با ترفندی ساده می‌توان حال‌وهوای ذهنی را تغییر داد.
محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک تا اطلاع ثانوی محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک تا اطلاع ثانوی
کمیته انضباطی از محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک و بازیکن ملوان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر