کد خبر: ۴۶۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان خبر داد؛

ارائه بیش از ۱۳۰۰ خدمت درمانی به اهالی صفائیه رفسنجان

مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: در اردوی جهادی درمانی مجتمع مس سرچشمه در شهر صفائیه رفسنجان بیش‌از ۱۳۰۰ خدمات پزشکی و درمانی ارائه شد.
ارائه بیش از ۱۳۰۰ خدمت درمانی به اهالی صفائیه رفسنجان

مخاطب24:دکتر مجید سعدلو با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح جهادی درمانی «شهدای صفائیه» به همت گروه جهادی شهدای صنعت مس، امور بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، گروه جهادی شهید ثقفی و بسیج جامعه پزشکی رفسنجان برگزار شد.

وی افزود: در این اردوی درمانی پزشکان عمومی و متخصص داخلی، مامایی و دندانپزشکان حضور داشته و به مردم خدمات درمانی ارائه کردند.

مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با اشاره خدمات ارائه‌شده در این اردوی جهادی درمانی تصریح کرد: ۱۱۰ نفر از خدمات متخصص داخلی، ۶۶ نفر از خدمات فوق تخصص روماتولوژی، ۹۸ نفر از خدمات متخصص زنان و زایمان، ۱۵۶ نفر از خدمات متخصص چشم پزشکی، ۷۰ نفر از خدمات پزشک عمومی، ۹۸ نفر از خدمات مامایی، ۱۵۶ نفر از خدمات اپتومتریست، ۵۴ نفر از خدمات سونوگرافی، ۷۲ نفر از خدمات پایش فشار خون، ۶ نفر از خدمات نوار قلب و تزریقات و ۱۲ نفر از خدمات هوم‌ویزیت بهره بردند.

سعدلو به خدمات دندانپزشکی ارائه شده در این اردوی جهادی نیز اشاره و تصریح کرد: ۲۲۱ نفر از خدمات معاینه، ۹۵ نفر از خدمات ترمیم، ۶۴ نفر از خدمات کشیدن، ۸ نفر از خدمات اندو و ۴۱ نفر از خدمات رادیوگرافی بهره‌مند شدند.

مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با بیان این‌که تمام دارو‌های توزیع شده در این اردوی جهادی‌درمانی رایگان بوده است، تصریح کرد:: در این اردوی جهادی‌درمانی در مجموع ۱۳۲۷ خدمت به ۷۸۷ نفر از اهالی بخش فردوس شهر صفائیه نوق ارائه شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
برگزیده
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر