کد خبر: ۴۶۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰

از پایتخت۷ چه خبر است؟

مهدی نقویان رئیس سیمافیلم در حالی درباره «پایتخت» به نکات جدیدی اشاره دارد که در هفته‌های اخیر بسیاری از صفحات مجازی و حتی رسانه‌ها به شایعه‌پراکنی درباره ساخت این سریال و غایبان و حاضران در «پایتخت۷» پرداختند.
از پایتخت۷ چه خبر است؟

مخاطب ۲۴- همواره با آمدن نام سریال پایتخت این نکته مطرح می‌شد آیا این سریال فصل هفتمی خواهد داشت؟ از سال گذشته با اعلام رئیس صداوسیما و رئیس سیمافیلم این پیگیری‌ها در دستور کار قرار گرفت تا این سریال و نهضت ساخت ادامه مجموعه‌های دنباله‌دار دنبال شود که یکی از آن‌ها «پایتخت» بود.

درباره ساخته شدن و چگونگی این سریال بحث‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری شد. بار‌ها مسئولان سیمافیلم به مذاکره و پیگیری ساخت این سریال اشاره کردند تا چندی پیش که مسعود کریمی مدیر سابق گروه طنز سیمافیلم در گفت‌وگویی با تسنیم به پیش‌تولید رسمی این سریال اشاره کرد و گفت: «نگارش و پیش‌تولید سریال «پایتخت» آغاز شده است و ان‌شاءالله مشکلی پیش نیاید امسال به تولید خواهد رسید، اما بقیه مراحل، چه انتخاب بازیگر و پخش و بقیه جزئیات متعاقباً از خود سیمافیلم اعلام خواهد شد، اما این نوید را برای مخاطبان داریم که اتفاقات خوبی در راه است.».

اما انتشار تصویری در صفحه مجازی هومن حاجی‌عبداللهی، خبر‌ها درباره ساخت سریال «پایتخت ۷» را به اوح خودش رساند. چرا که او با انتشار تصویری از رنگینک به شکل کلمه «پایتخت ۷» نوشت: «شروع پایتخت ۷ به شیرینی رنگین کیکیه که بچه‌های پشت صحنه درست کردن.»

این اتفاق در روز‌هایی افتاد که تمام تمرکز رسانه ملی بر موضوع انتخاب بود و فعالیت‌های تبلیغی نامزد‌ها روی آنتن می‌رفت. البته پیگیری‌ها درباره اینکه آیا «پایتخت ۷» جلوی دوربین رفته یا خیر، هم به سرانجامی نرسید. چند صباح بعد، یک عکس دیگر توجه مخاطبین را به خودش جلب کرد.
این عکس در صفحه رسمی «پایتخت» منتشر شد که محسن تنابنده، احمد مهران‌فر، هومن حاجی‌عبداللهی و بهرام افشاری در این عکس دیده می‌شوند. در توضیحات این عکس فقط این عبارت آمده است؛ «بدون شرح!» ـ واکنشی از سوی هومن حاجی‌عبداللهی در فضای مجازی دست به دست شد که در صفحه توئیتر خود این بازیگر دیده نمی‌شود؛ چرا که به نقل از او اعلام شده بهرام افشاری شکر خدا هماهنگ شده و به پروژه اضافه می‌شود.

در هیاهوی خبرسازی‌ها درباره سریال «پایتخت» فارغ از شروع تولید و زمان‌بندی برای پخش که عده‌ای پاییز و تابستان را در فضای رسانه مطرح کردند و عده‌ای دیگر نوروز و رمضان را زمان پخش این سریال عنوان کردند که البته باید در این ارتباط منتظر تصمیم تلویزیون برای کنداکتور این سریال ماند، اما در این میان از غایب‌های این فصل نام برده شد که یکی بهرام افشاری بود که علت آن حضور در پروژه‌های دیگر و فشردگی برنامه‌های کاری‌اش اعلام شد.

البته هنوز مشخص نشد این عکس صرفاً برای صحبت دوباره و هماهنگی حضور بهرام افشاری در نقش بهتاش و بازگشت او به سریال «پایتخت ۷» گرفته شده و یا یک دورهمی بیش نبوده است.

حضور مهدی نقویان رئیس مرکز سیمافیلم در پشت صحنه سریال «طوبی» باعث شد تا بعد از مدتی، شاهد واکنش جدیدی از سویِ سیمافیلم نسبت به شروع تولید «پایتخت ۷» و دیگر جزئیات مربوط به این سریال باشیم.

مهدی نقویان این‌گونه واکنش نشان داد: «خوشبختانه در تعامل با صداوسیما اتفاق خوبی افتاد؛ ریل فیلمنامه سر جای خودش است و توسط تیم تولید همچون فصول گذشته پیش می‌رود. خوشبختانه بنابر گفته خودشان اتفاقات در شرایط مطلوبی پیش می‌رود. پیش‌تولید سنگینی دارد چرا که بعد از ۵ سال کار تولید نشده و یکسری اتفاقات باید مجدداً رقم بخورد.

ان‌شاءالله در آینده بسیار نزدیکی کار کلید می‌خورد و به طور رسمی اعلام خواهیم کرد و اتفاق پنهانی نیست. از جامعه خبری و رسانه‌ها این درخواست را بار‌ها داشته‌ایم خبر‌ها را مستقیماً از سیمافیلم پیگیری کنند و بگذارند کار‌ها با آرامش پیش برود.»

به گزارش تسنیم، مجموعه تلویزیونی «پایتخت» که نخستین بار به‌عنوان محصول گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما، در آخرین روز‌های زمستان ۸۹ روی آنتن این شبکه رفت و بعد‌ها در سیمافیلم به تولید رسید، طی حدود هشت سال، با استقبال مخاطبان به یکی از موفق‌ترین محصولات کمدی سازمان صداوسیما تبدیل شد تا در نهایت با رکورد، ۶ فصل ادامه یابد.

«پایتخت» در فصول پخش‌شده، فراز و فرود نیز داشته، ولی همواره از سطح کیفی قابل‌قبولی نسبت به دیگر کمدی‌های تلویزیونی دهه ۹۰ برخوردار بوده است؛ تا جایی که بازپخش‌های آن از شبکه‌های آی‌فیلم، تماشا و حتی یک سیما، گاه بیش از کمدی‌های جدید روی آنتن مخاطب جذب کرده است.

در این سال‌ها چند بار زمزمه‌هایی از تولید نسخه سینمایی این سریال و تمایل عوامل به ساخت آن نیز شنیده شده است، اما هیچ‌گاه به سرانجام نرسید تا تولید احتمالی آن برای بعد از ساخت فصل هفتم سریال به تعویق بیفتد. «پایتخت» پس از حواشی فصل ششم که به نامه رییس وقت سازمان صداوسیما منجر شد، به‌نوعی به محاق رفت و تولید ادامه آن در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت؛ به‌طوری که حتی تا مدتی از شبکه‌های تلویزیون بازپخش هم نمی‌شد.

میان غایبان این پروژه، نام مهران احمدی هم عنوان می‌شود که پیش از اینش یک بار دیگر رفت و برگشت به «پایتخت» را تجربه کرد و یکی از بازیگران مهم این سریال است که گفته می‌شود در فصل هفتم دیده نخواهد شد. سارا و نیکا فرقانی اصل هنرپیشه‌های جوان سریال هم که از کودکی «پایتخت» را همراهی کردند، اگرچه هنرپیشه نبودند، اما از جمله پنج بازیگر سریال محسوب می‌شدند که در تمام فصول آن حضور داشتند. بنابر اعلام فراخوان اولیه که در صفحه رسمی خود پایتخت و برخی صفحات هنرمندان هم منتشر شد نشان می‌دهد گروه به‌دنبال جایگزین کردن دوقلو‌های دیگری به‌جز سارا و نیکای فرقانی‌اند.

در این میان می‌توان بازگشت علیرضا خمسه را با نقش «بابا پنجعلی» محتمل دانست. او که در پنج سری اول شخصیتی ثابت بود و در فصل ششم به‌علت مرگ کاراکترش حضور نداشت، احتمال دارد در قالب یک روح به سریال بازگردد و شوخی‌های تازه‌ای را به این شکل، به «پایتخت ۷» اضافه کند.

ایده حضور علیرضا خمسه در نقش «روح باباپنجعلی»، ایده‌ای است که پیشتر از سوی محسن تنابنده طراح و سرپرست نویسندگان اثر مطرح شده بود، ولی هیچ‌گاه به اجرا نرسید، با این حال با اظهارنظر مدتی پیش علیرضا خمسه که از تماس عوامل سریال برای بازگشت او به این اثر خبر می‌داد، اجرای آن را می‌توان محتمل دانست.

همه این گمانه‌زنی‌ها و نکات وجود دارد، اما باید منتظر ماند و دید تولید فصل هفتم «پایتخت» بعد از غیبت طولانی به‌چه‌صورت پیش خواهد رفت.

برچسب ها: سریال پایتخت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه
یک فوریت نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴
نحوه دریافت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد. کارت آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است.
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
برگزیده
برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵
مروری بر برترین فیلم‌های نیمه نخست سال ۲۰۲۵ نشان می‌دهد خلاقیت و جسارت سینمایی تنها به فصل جوایز محدود نمی‌شود.
مسئولان صداو سیما نقد حرفه‌ای را نمی‌پذیرند مسئولان صداو سیما نقد حرفه‌ای را نمی‌پذیرند
در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ی اخیر رسانه‌ی ملی بار دیگر نقش محوری و پُرچالشی در روایت وقایع ایفا کرد. در این میان، پرسش‌هایی در فضای عمومی و رسانه‌ای درباره‌ی نحوه‌ی روایت، ترکیب کارشناسان، و شیوه‌ی پوشش بحران مطرح شد؛ پرسش‌هایی که فارغ از موضع‌گیری، می‌تواند زمینه‌ای برای گفت‌وگویی عمیق درباره‌ی کارکرد رسانه در بزنگاه‌های حساس فراهم کند.
فیلترینگ به استفاده از فیلترشکن‌های جاسوسی ختم شد فیلترینگ به استفاده از فیلترشکن‌های جاسوسی ختم شد
فیروزآبادی درباره فیلترینگ گفت: «قطعاً فیلترینگ منجر به گسترش استفاده از فیلترشکن‌های جاسوسی در شبکه می‌شود. در شرایط عادی، باید کمترین سطح فیلترینگ در ارتباط اینترنتی مردم با شبکه ملی وجود داشته باشد.»
صفحه خبر بالای تصاویر