کد خبر: ۴۶۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
مدیر کارخانه هیپ لیچینگ مجتمع مس سونگون مطرح کرد؛

بازگشت سرمایه کارخانه هیپ لیچینگ مس سونگون در کمتر از یک‌سال

مدیر کارخانه هیپ لیچینگ مجتمع مس سونگون گفت: ۱۲۰۰ میلیارد تومان در پروژه هیپ لیچینگ سونگون سرمایه‌گذاری شده است که این مقدار هزینه در کمتر از یکسال با تولید کاتد مس بازخواهد گشت.
بازگشت سرمایه کارخانه هیپ لیچینگ مس سونگون در کمتر از یک‌سال

مخاطب24:علی نبوی نیا با اعلام این خبر اظهار کرد: پروژه هیپ لیچینگ سونگون با هدف استحصال مس از سنگ‌های کم عیار و اکسیدی معدن مس سونگون از آبان ماه ۱۳۹۷ آغاز و در خرداد ماه سال جاری پس از یک دوره پیش راه اندازی، در اول خرداد ماه سال جاری تولید از سر گرفته شده و تاکنون قریب به ۱۷۶ تن کاتد مس تولید داشته است.

وی با بیان اینکه در این کارخانه بصورت مستقیم برای ۲۰۰ نفر و بصورت غیرمستقیم برای حدود ۶۰۰ نفر اشتغال‌زایی شده است، افزود: برای راه اندازی آن نیز حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است که با رسیدن به ظرفیت اسمی، در کمتر از یک سال بازگشت سرمایه خواهد داشت.

نبوی نیا تصریح کرد: با توسعه معدن و افزایش برداشت سنگ‌های اکسیدی مس، نیازمند آن خواهیم بود که فاز‌های بعدی هیپ لیچینگ نیز اجرا شود که در این خصوص برنامه‌ریزی لازم انجام شده است تا با اخذ مجوز هیات مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران، اجرای فاز‌های ۲ و ۳ موازی با توسعه معدن اجرایی شود.

مدیر کارخانه هیپ لیچینگ مجتمع مس سونگون گفت: تولید کاتد مس در سونگون بهترین فرصت برای صنایع پایین دستی منطقه خواهد بود چرا که هر چقدر مواد اولیه در دسترس باشد مزیت‌هایی از لحاظ حمل و ایمنی برای کارخانجات پایین دستی خواهد داشت.

نبوی نیا گفت: این کارخانه علاوه بر اینکه مزیت خوبی برای منطقه دارد برای کشور نیز مفید و سودآور خواهد بود چرا که به لحاظ نزدیکی به مرز‌های شمال‌غربی، دسترسی آسان‌تر به بازار‌های جهانی خواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر