کد خبر: ۴۶۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶

نشست استمرار موفق طرح فروش بیمه نامه حامی خانه و خانواده برگزار شد

با حضور ملکی مدیرکل بیمه‌های اموال، دارایی مدیرکل بازاریابی و سیاح مدیرکل روابط عمومی، نشست بررسی استمرار فروش بیمه نامه حامی خانه و خانواده با مشارکت برخط مدیران کل استان‌ها برگزار شد.
نشست استمرار موفق طرح فروش بیمه نامه حامی خانه و خانواده برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :مدیرکل بیمه‌های اموال بیمه ایران در مصاحبه با اداره کل روابط عمومی هدف از این هم اندیشی را اهمیت رشته بیمه‌های آتش سوزی از نظر ضریب خسارت پایین، تمایل شرکت‌های بیمه به جذب وحفظ پرتفوی این رشته بیمه‌ای و سهم اندک این رشته بیمه در سبد پرتفوی صنعت بیمه وبیمه ایران و ترغیب نمایندگان به فروش رشته بیمه‌های آتش سوزی در قالب طرح‌های حامی و اصناف و بررسی دلایل موفقیت استان‌های برتر در مدت زمان فروش این طرح و تاکید بر استمرار فروش بیمه نامه طرح حامی دانست.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید دکتر کشاورز و ترسیم بودجه طلایی لازم است استان‌ها از همه ظرفیت خود و نمایندگان در فروش بیمه نامه طرح حامی استفاده نمایند. سال گذشته حق بیمه خوبی فروخته شد، اما لازم است امسال تلاش مضاعفی داشته باشیم و از شعب و استان‌ها توقع داریم مقادیر فروش را همه ماهه رصد و برای تحقق بودجه پیش بینی شده تلاش خود را بکار ببندند.
شایان ذکر است در این مراسم ضمن ارائه امینی کارشناس ارشد اداره کل بیمه‌های اموال در خصوص مشخصات و مزایای طرح، مدیران کل استان‌های گیلان و کردستان به عنوان استان‌های موفق در فروش بیمه نامه طرح حامی نظرات خود را مطرح و در پایان به سوالات ارسالی استان‌ها پاسخ داده شد.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر