کد خبر: ۴۶۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵

عملکرد سال ۱۴۰۲ ادارات امور شعب بانک ملی ایران زیر ذره بین

مجمع عادی سالانه اداره امور شعب مرکزی تهران و شعبه مستقل فردوسی بانک ملی ایران با حضور اعضای هیات مدیره، معاونت امورشعب، روسای ادارات و سایر همکاران بانک برگزار شد.
عملکرد سال ۱۴۰۲ ادارات امور شعب بانک ملی ایران زیر ذره بین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:بر اساس راهبرد مدیریتی و نظارتی بر عملکرد ادارات در بانک ملی ایران، برنامه برگزاری سلسله مجامع عادی سالانه ادارات امور شعب و شعب مستقل بانک ملی ایران در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری مجامع شعبه مستقل مرکزی و اداره امور شعب شمال تهران، بررسی عملکرد اداره امور شعب مرکزی تهران و شعبه مستقل فردوسی در مجمع برگزار و نکات راهبردی برای حرکت در مسیر نیل به اهداف عالی بانک برای این اداره امور شعب تبیین شد.

در این جلسه امیر مسعود رزازان عضو هیات مدیره و معاون مالی بانک بر رعایت بهداشت اعتباری، رعایت قوانین و مقررات بانکی به منظور جلوگیری از بروز ناترازی، افزایش بهره گیری از ابزار تعهدی، پایش دوره‌ای عملکرد شعب تاکید کرد.

در ادامه سید رضا خادمی رئیس اداره امور شعب مرکزی تهران عملکرد مالی منتهی به سال مالی ۱۴۰۲ این اداره امور شعب را به مجمع گزارش داد که

در این گزارش، آمار مقایسه‌ای نسبت به سال ۱۴۰۱ در حوزه منابع و مصارف، تسهیلات پرداختی، درآمد‌های کارمزدی، وصول مطالبات سررسید گذشته و جذب منابع به مجمع ارائه شد.

جلسه با تصویب تکالیفی جهت اجرا در سال مالی ۱۴۰۳ به پایان رسید.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران در کشتی فرنگی و آزاد قهرمان تیمی شد ایران در کشتی فرنگی و آزاد قهرمان تیمی شد
تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران در المپیک ناشنوایان با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی تیمی را در هر دو بخش به‌طور همزمان از آن خود کردند.
فوران ترسناک آتشفشان کیلاوئا در جزایر هاوایی+ فیلم فوران ترسناک آتشفشان کیلاوئا در جزایر هاوایی+ فیلم
آتشفشان کیلاوئا در هاوایی بار دیگر فوران کرد و فواره‌های گدازه با ارتفاع ۵۰۰ متری آسمان را روشن کردند؛ مقامات نسبت به احتمال تغییر الگوی فوران هشدار دادند.
آغاز روز دهم با طلایی شدن کشتی آزاد آغاز روز دهم با طلایی شدن کشتی آزاد
محمد سیاهوشی، آزادکار وزن ۵۷ کیلوگرم ایران، در روز دهم المپیک ناشنوایان با غلبه بر تمامی رقبا به مدال طلای این مسابقات دست یافت.
بدترین پاییز ۵۸ سال اخیر؛ کاهش بی سابقه بارش‌ها بدترین پاییز ۵۸ سال اخیر؛ کاهش بی سابقه بارش‌ها
گزارش وزارت نیرو نشان می‌دهد بارش‌های امسال با کاهش ۸۱ درصدی رکورد ۵۸ ساله خشکی را شکست و موجودی سد‌ها به حدود یک‌سوم ظرفیت رسید؛ ۱۵ استان تقریباً بدون بارش بودند.
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۹۳ پهپاد اوکراینی خبر داد وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۹۳ پهپاد اوکراینی خبر داد
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد سامانه‌های پدافندی این کشور ۹۳ پهپاد اوکراینی را در آسمان چند منطقه و همچنین بر فراز دریای سیاه و آزوف رهگیری و منهدم کرده‌اند.
تجمع گسترده مردم مغرب در حمایت از غزه و لبنان تجمع گسترده مردم مغرب در حمایت از غزه و لبنان
صد‌ها نفر از مردم مغرب در شهر تطوان با برگزاری تجمعی شبانه، حمایت خود را از فلسطین، لبنان و سودان اعلام کرده و شعار‌هایی در حمایت از مقاومت سر دادند.
برخورد با مقصران احتمالی آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی برخورد با مقصران احتمالی آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی
رئیس سازمان بازرسی با صدور دستور ویژه اعلام کرد هرگونه قصور در آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی پیگیری می‌شود و گزارش کامل حادثه باید فوری ارائه شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر