کد خبر: ۴۶۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵

عملکرد سال ۱۴۰۲ ادارات امور شعب بانک ملی ایران زیر ذره بین

مجمع عادی سالانه اداره امور شعب مرکزی تهران و شعبه مستقل فردوسی بانک ملی ایران با حضور اعضای هیات مدیره، معاونت امورشعب، روسای ادارات و سایر همکاران بانک برگزار شد.
عملکرد سال ۱۴۰۲ ادارات امور شعب بانک ملی ایران زیر ذره بین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:بر اساس راهبرد مدیریتی و نظارتی بر عملکرد ادارات در بانک ملی ایران، برنامه برگزاری سلسله مجامع عادی سالانه ادارات امور شعب و شعب مستقل بانک ملی ایران در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری مجامع شعبه مستقل مرکزی و اداره امور شعب شمال تهران، بررسی عملکرد اداره امور شعب مرکزی تهران و شعبه مستقل فردوسی در مجمع برگزار و نکات راهبردی برای حرکت در مسیر نیل به اهداف عالی بانک برای این اداره امور شعب تبیین شد.

در این جلسه امیر مسعود رزازان عضو هیات مدیره و معاون مالی بانک بر رعایت بهداشت اعتباری، رعایت قوانین و مقررات بانکی به منظور جلوگیری از بروز ناترازی، افزایش بهره گیری از ابزار تعهدی، پایش دوره‌ای عملکرد شعب تاکید کرد.

در ادامه سید رضا خادمی رئیس اداره امور شعب مرکزی تهران عملکرد مالی منتهی به سال مالی ۱۴۰۲ این اداره امور شعب را به مجمع گزارش داد که

در این گزارش، آمار مقایسه‌ای نسبت به سال ۱۴۰۱ در حوزه منابع و مصارف، تسهیلات پرداختی، درآمد‌های کارمزدی، وصول مطالبات سررسید گذشته و جذب منابع به مجمع ارائه شد.

جلسه با تصویب تکالیفی جهت اجرا در سال مالی ۱۴۰۳ به پایان رسید.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک
سهامداران تسلا امروز درباره بسته حقوقی بی‌سابقه یک تریلیون دلاری برای ایلان ماسک رأی‌گیری می‌کنند؛ پرداختی وابسته به عملکرد که هدف آن حفظ اوست.
برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده
از لیگ برتر کشتی و فوتبال ایران تا بسکتبال یورولیگ، زمان و شبکه‌های پخش زنده مسابقات ۱۶ آبان مشخص شد.
صادرات زعفران ایران در بحران صادرات زعفران ایران در بحران
نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد قاچاق ماهانه حدود ۱۰ تن زعفران و محدودیت صادرات رسمی باعث نوسان قیمت و از دست رفتن مشتریان بین‌المللی شده است.
تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض
رئیس مجلس ایران اعلام کرد تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی میان پاکستان و عربستان ابراز تمایل کرده و پیشنهاد تشکیل ارتش مشترک کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد.
قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
دولت قزاقستان پیوستن به پیمان ابراهیم را «طبیعی و منطقی» خواند، اما خبرگزاری فرانسه این اقدام را بیشتر یک حرکت نمادین در روابط با اسرائیل دانست.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر