کد خبر: ۴۶۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
وزیر صمت در جلسه پایانی هیات دولت سیزدهم:

ری‌را تصویر ذهنی مخاطب از خودروی ایرانی را تغییر خواهد داد

وزیر صمت در آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم با بیان این‌که خودروی ری‌را، تصویر ذهنی مخاطب از خودروی ایرانی را تغییر خواهد داد، گفت: این محصول، ورود به بازار‌های جهانی را ممکن خواهد کرد.
ری‌را تصویر ذهنی مخاطب از خودروی ایرانی را تغییر خواهد داد

مخاطب24:عباس علی‌آبادی، با بیان این‌که در خودروسازی به سمت ایرانی کردن مالکیت محصولات با طراحی ایرانی و با نام ایرانی حرکت کرده‌ایم، عنوان کرد: بنابراین نشان ری‌را که امروز اعلام می‌شود، یک نشان کاملا ایرانی است.
وی با بیان این‌که در صنعت خودرو نوآوری‌هایی داریم که به زودی عرضه می‌شود، اظهار کرد: این نوآوری‌های برای نخستین بار بر روی خودرو‌های ایرانی قرار خواهند گرفت. هم چنین، توان پذیرش نوآوری‌های خارجی را خواهیم داشت و استانداردها، استاندارد‌های ایرانی است که با استاندارد‌های بین المللی قابل رقابت است و تمامی این موارد زیرساخت‌هایی است که فراهم شده تا در خودروسازی شاهد یک تحول اساسی باشیم.
وزیر صمت، با بیان این‌که در راستای تحول صنعت خودرو، اقدامات شایسته‌ای در وزارت صمت و خودروسازان صورت گرفته است، بیان کرد: اقدامات زیربنایی و زیرساختی در حال انجام است. اگر امروز از خودروسازان بازدید کنید، متوجه خواهید شد که این تحولات در جریان بوده و ساختار‌ها به سرعت در حال تغییر و دگرگونی است.
وی با اشاره به این‌که تاکید جدی بر مهندسی داشته ایم، خاطرنشان کرد: به جای این‌که با ساخت قطعات کم ارزش، درصد ساخت داخل را افزایش دهیم، به سمت ساخت قطعات پر ارزش حرکت کرده‌ایم؛ به ویژه بر طراحی، مهندسی و نوآوری تاکید شده است که آثار این موضوع در محصولاتی که امروز افتتاح می‌شود، نمایان است.
علی آبادی افزود: اتفاق بسیار مهمی که افتاد این بود که ساخت داخل را به جای قطعات غیرمهم، به سمت المان‌های اصلی مانند موتور، گیربکس و قطعات اصلی یعنی پلتفرم بردیم. هم چنین برای این‌که بتوانیم قیمت را کاهش دهیم، به سمت طراحی پلتفرم‌های مشترک حرکت کردیم.
وی با بیان این‌که به سمت ۵۱ تا ۸۰ درصد ساخت داخل حرکت کرده‌ایم که یک متوسط جهانی خوب و قابل قبول است، گفت: هم چنین بر مالکیت ایرانی تاکید شد تا تنها مونتاژ کننده محصولات خارجی یا ساخت داخل این محصولات با مالکیت خارجی نباشیم.

گفتنی است، پس از برگزاری آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم، خودروی «ری‌را» توسط سرپرست ریاست جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت و با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در حیاط دولت تست شد.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر