کد خبر: ۴۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۳
در مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان حسابرسی صورت گرفت:

قدردانی وزیر اقتصاد از عملکردسازمان حسابرسی

وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان حسابرسی برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۲، با اشاره به شرایط سخت فعالیت در این سازمان، از فعالیت مجموعه کارکنان و مدیران آن قدردانی کرد.
قدردانی وزیر اقتصاد از عملکردسازمان حسابرسی

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:سید احسان خاندوزی با تقدیر از تلاش‌های بی شائبه مجموعه کارکنان، مدیران و اعضای هیئت عامل سازمان حسابرسی اظهار داشت: همکاران شاغل در سازمان حسابرسی، بهتر از هر کسی دیگر می‌دانند که پایبندی به قواعد حرفه‌ای با توجه به مجموعه قیود حاکم بر این سازمان چقدر دشوار است و طبیعی می‌دانم اگر خیلی از بزرگواران، با کوله باری از تجربه، بخواهند قید ماندن در آن را بزنند؛ به همین خاطر است که صمیمانه از همه ارکان سازمان قدردانی می‌کنم.

وزیر اقتصاد با اشاره به شروع مکانیزه (IT BASE) شدن فعالیت‌ها از سال گذشته در سازمان و مجموعه حسابرسی گفت: بنا بر گزارش‌های میاندوره‌ای که در اختیارم قرار گرفته، کار‌های صورت گرفته در خصوص این پروژه، در مجموع، رضایت بخش است، اما سرعت آن چندان کافی نیست و باید در این فرایند تسریع شود.

خاندوزی با اشاره به تغییر دولت در آینده نزدیک اظهار داشت: نباید پیگیری شما برای انجام این پروژه معطل تغییر دولت شود؛ کار خودتان را به شکل حرفه‌ای ادامه دهید و هر جا نیاز به بستن یک قرارداد، یا گرفتن مجوزی باشد، از طریق معاونت امور بانکی به بنده اطلاع دهید تا به فوریت پیگیری کنیم و این گونه نباشد که منتظر بمانید تا دولت بعدی بیاید تا ببینید وضعیت به چه صورت می‌شود.

وزیر اقتصاد گفت: چنین نگاهی ممکن است باعث شود، سال ۱۴۰۳ را هم برای مکانیزه (IT BASE) نمودن فرایند حسابرسی از دست بدهیم و بنابراین تغییر دولت نباید بهانه‌ای برای کند کردن مسیر‌های اصلی شود که در مجمع عمومی سال گذشته سازمان، تکلیف شد.

وی تصریح کرد: اتفاقا باید تلاش مان این باشد به شکلی کار کنیم که بعنوان مثال، اثری از زیان انباشته سازمان حسابرسی در گزارش عملکرد صورت‌های مالی آن در سال ۱۴۰۳ باقی نماند و سال‌های آینده که به عملکرد شما در سالجاری نگاه می‌کنند، اذعان کنند، بسیاری از اتفاقات مثبت در این دوره تاریخی رخ داده است.

خاندوزی در ادامه با تأکید بر ضرورت نگهداشت نیروی انسانی متخصص در سازمان حسابرسی گفت: سال گذشته این مسئله در مجمع مطرح شد که در همین راستا و نیز احیای جایگاه تنظیم گری سازمان، لایحه‌ای در وزارت اقتصاد تهیه شده و آماده ارسال به هیئت دولت است که من فکر می‌کنم در این لایحه همچنین باید گنجانده شود که سازمان حسابرسی از دایره شمول برخی قیود مستثنی شود، زیرا در غیر اینصورت، به لحاظ نیروی سازمانی متخصص، هر سال نحیف‌تر از پیش خواهد شد.

وزیر اقتصاد در ادامه، خواستار تهیه گزارش مقایسه‌ای صورت‌های مالی سازمان حسابرسی در سه ساله عملکرد دولت سیزدهم، در مهلت باقی مانده تا پایان کار آن شد.

این گزارش حاکی است، محمد جواد شریف زاده، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد نیز طی سخنانی در این جلسه، با اشاره به وجود زیان انباشته در صورت‌های مالی سازمان حسابرسی در سال ۱۴۰۲، و صدور مجوز برای افزایش تعرفه حسابرسی در مجمع عمومی سازمان در سال گذشته به منظور سودآور ساختن آن اظهار داشت: شما هر جای دنیا که بروید، ساختمان‌های بزرگ و مجلل مربوط به سازمان‌های حسابرسی را می‌بینید در حالی که در اینجا، مواجه با زیان انباشته هستیم.

وی با بیان اینکه سازمان حسابرسی، اعتبار این صنعت در کشور محسوب می‌شود، تأکید کرد: به جز موارد خاص، تعرفه‌های حسابرسی باید افزایش یابد، چون آنقدر تعرفه‌ها در ایران پایین است که عملا در حال حاضر، حسابرسی دارد برای شرکت‌ها رایگان تمام می‌شود.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با بیان اینکه سازمان حسابرسی باید خرج خودش را در بیاورد، گفت: کمترین انتظار ما این است که سازمان بتواند نیرو‌های خودش را حفظ کند. بنا بر این گزارش، در این جلسه، پس از قرائت گزارش هیئت عامل سازمان حسابرسی و استماع سخنان هیئت نظارت سازمان، گزارش صورت‌های مالی آن در سال مالی منتهی به اسفند ماه ۱۴۰۲ به تصویب اعضای مجمع عمومی رسید.

captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.