کد خبر: ۴۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸
مرتضوی:

۱۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی بازگردانده شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با همکاری قوه قضاییه بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی که به اشکال مختلف توسط برخی اشخاص حقیقی و حقوقی به تصرفشان درآمده بود برگردانده شد.
۱۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی بازگردانده شد

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:«سید صولت مرتضوی» در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: همچنین تعداد قابل توجهی از املاک را که برخی اشخاص تصرف کرده بودند با احکام قضایی بازگشت داده شد.

وی افزود: تاکنون توانسته‌ایم بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان حکم به نفع صندوق‌های بازنشستگی بگیریم.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات خوب انجام شده دولت سیزدهم در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: تا کنون بالغ بر ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر اشتغال خالص در کشور ایجاد شد.

وی با بیان این که نرخ بیکاری در ۲۵ استان تک رقمی شد و تعداد قابل توجهی از استان‌ها نرخ بیکاری‌شان در کانال ۶ درصد قرار گرفت، خاطرنشان کرد: میانگین نرخ بیکاری کشور ۸.۱ درصد شد و ۱.۱ درصد کاهش یافت که در چند دهه اخیر این رکورد ثبت شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از کاهش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان و بانوان خبر داد.

وی با اشاره به اجرای طرح خوب کالابرگ الکترونیکی در این وزارتخانه خاطرنشان کرد: ۸۵ درصد از جمعیت ۶۵ میلیون نفری یا ۲۰ میلیون خانوارِهدف تحت پوشش قرار گرفتند.

مرتضوی عنوان کرد: در حوزه تکافل اجتماعی، مستمری مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام (ره) تقریبا از حیث ریالی در طول این دولت معادل ۱۸۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی با تاکید بر این که در حوزه پرداخت حقوق بازنشستگان و معوقات آن‌ها اقدامات خوبی صورت گرفت، تصریح کرد: همه تلاش ما این است که متناسب‌سازی و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را در صندوق بازنشستگی کشوری و در سازمان تامین اجتماعی اجرایی و عملیاتی کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خوشبختانه بالغ بر ۵ میلیون نفر دوره آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اجرا شد و به لحاظ کمی هم مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای بخش خصوصی را به ویژه در جوار کارگاه‌ها توسعه دادیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
برگزیده
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
صفحه خبر بالای تصاویر