کد خبر: ۴۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸
مرتضوی:

۱۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی بازگردانده شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با همکاری قوه قضاییه بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی که به اشکال مختلف توسط برخی اشخاص حقیقی و حقوقی به تصرفشان درآمده بود برگردانده شد.
۱۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی بازگردانده شد

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:«سید صولت مرتضوی» در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: همچنین تعداد قابل توجهی از املاک را که برخی اشخاص تصرف کرده بودند با احکام قضایی بازگشت داده شد.

وی افزود: تاکنون توانسته‌ایم بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان حکم به نفع صندوق‌های بازنشستگی بگیریم.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات خوب انجام شده دولت سیزدهم در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: تا کنون بالغ بر ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر اشتغال خالص در کشور ایجاد شد.

وی با بیان این که نرخ بیکاری در ۲۵ استان تک رقمی شد و تعداد قابل توجهی از استان‌ها نرخ بیکاری‌شان در کانال ۶ درصد قرار گرفت، خاطرنشان کرد: میانگین نرخ بیکاری کشور ۸.۱ درصد شد و ۱.۱ درصد کاهش یافت که در چند دهه اخیر این رکورد ثبت شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از کاهش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان و بانوان خبر داد.

وی با اشاره به اجرای طرح خوب کالابرگ الکترونیکی در این وزارتخانه خاطرنشان کرد: ۸۵ درصد از جمعیت ۶۵ میلیون نفری یا ۲۰ میلیون خانوارِهدف تحت پوشش قرار گرفتند.

مرتضوی عنوان کرد: در حوزه تکافل اجتماعی، مستمری مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام (ره) تقریبا از حیث ریالی در طول این دولت معادل ۱۸۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی با تاکید بر این که در حوزه پرداخت حقوق بازنشستگان و معوقات آن‌ها اقدامات خوبی صورت گرفت، تصریح کرد: همه تلاش ما این است که متناسب‌سازی و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را در صندوق بازنشستگی کشوری و در سازمان تامین اجتماعی اجرایی و عملیاتی کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خوشبختانه بالغ بر ۵ میلیون نفر دوره آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اجرا شد و به لحاظ کمی هم مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای بخش خصوصی را به ویژه در جوار کارگاه‌ها توسعه دادیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران
النا معدنی‌پور، شرکت‌کننده مسابقات موتورکراس قهرمانی کشور، در پیست آزادی تهران دچار سانحه شد و در کما به سر می‌برد؛ تلاش پزشکان ادامه دارد.
مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم
لیونل مسی در مراسم تجلیل روزنامه اسپورت اعلام کرد که بارسلونا را خانه همیشگی خود می‌داند و در آینده به‌عنوان یک هوادار به این شهر بازخواهد گشت.
افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵
دولت اعلام کرد ضریب حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ باید با رشد ۲۰ درصدی لحاظ شود؛ رقم نهایی پس از بررسی لایحه و تصویب هیأت وزیران تعیین خواهد شد.
چین استخراج اورانیوم از آب دریا را هزار برابر افزایش داد چین استخراج اورانیوم از آب دریا را هزار برابر افزایش داد
محققان چینی با تولید ماده‌ای نوین توانستند بازدهی استخراج اورانیوم از آب دریا را تا ۱۰۰۰ برابر افزایش دهند؛ فناوری هنوز در مراحل اولیه است.
پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است
رئیس‌جمهور در جمع فرهیختگان قزوین بر ضرورت صداقت با مردم، حکمرانی علمی، مقابله با تخریب محیط‌زیست و مشارکت اجتماعی در حل مشکلات کشور تأکید کرد.
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر