کد خبر: ۴۶۸۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴

طلاق بخاطر لایو اینستاگرام!

مرد جوان وقتی از خواب پرید و متوجه شد همسرش در خواب به صورتش سرخاب سفیداب مالیده تا در اینستاگرام منتشر کند، برای طلاق به دادگاه خانواده رفت.
طلاق بخاطر لایو اینستاگرام!

مخاطب ۲۴- زوج جوان وقتی وارد اتاق قاضی شدند، مرد که از چهره‌اش عصبانیت نمایان بود، گفت: جناب قاضی من می‌خواهم این خانم را طلاق بدهم تا شاید بتوانم دوباره طعم آرامش را بچشم.

مهرداد گفت: یک سال قبل برای بازی جرأت یا حقیقت به یک کافه رفته بودم، این خانم هم آنجا بود. از او خوشم آمد و حین بازی به دوستم گفتم برای اثبات جرأت می‌روم و از این دختر خواستگاری می‌کنم. اما‌ای کاش لال می‌شدم و این کار را نمی‌کردم. این زن دیوانه فضای مجازی و اینستاگرام است. از ۲۴ ساعت حداقل ۲۰ ساعتش را آنجا زندگی می‌کند، خواب و خوراک ندارد. آقای قاضی اصلاً برایش مهم نیست که ازدواج کرده و متأهل شده. اوایل زندگی مشترک زیاد این موضوع را جدی نمی‌گرفتم. این همه وابستگی به فضای مجازی برایم عجیب بود، اما حرفی نمی‌زدم. ولی حالا دیگر زندگی خودم هم نابود شده است.

چالش‌های مسخره این خانم در اینستاگرام تمامی ندارد. یک روز که سرکار بودم زنگ زد گفت که تصادف کرده‌ام، بیا خانه حالم خیلی بد است. با عجله کارم را رها کردم و به خانه رفتم ببینم چه شده که به محض باز کردن در، دیدم دوربین گذاشته و از من فیلم می‌گیرد و می‌خندد. وقتی سؤال کردم چرا این کار را کرده‌ای، گفت این یک چالش بود. کاش فقط همین باشد. یک دفعه می‌بینم استوری گذاشته که در جاده شمال است و با دوستانش رفته بدون اینکه به من حرفی بزند. وقتی می‌پرسم چرا این کار‌ها را می‌کنی، می‌گوید چالش است دیگر یا شوخی است. مگر می‌شود زندگی را شوخی گرفت؟ او حتی عذرخواهی هم نمی‌کند.

مهرداد کمی آب خورد و ادامه داد: همین هفته پیش با اینکه می‌دانست من تازه در یک شرکت خصوصی استخدام شده‌ام، یک روز که می‌خواستم بروم سرکار، صبح که بلند شدم از دیدن سر و وضع خودم وحشت کردم. وقتی من خواب بودم، او دست‌های مرا لاک قرمز زده بود و صورتم را آرایش کرده بود. از قضا من آن روز جلسه مهمی داشتم و به خاطر این رفتار نتوانستم بموقع برسم و برایم خیلی بد شد. وقتی گفتم چرا این کار را کردی، گفت چالش بود. آقای قاضی رفتار این زن دیگر امانم را بریده و خسته شده‌ام. هر چه بیشتر می‌گذرد این زندگی برایم سخت‌تر می‌شود. مدام مرا عصبی و ناراحت می‌کند. قاضی که متعجب شده بود رو به زن جوان کرد و گفت دخترم تو چنین کار‌هایی می‌کنی؟

او هم با خنده گفت: جناب قاضی همه مردم همین کار‌ها را می‌کنند و با این کار‌ها کلی پول در اینستاگرام در می‌آورند. من نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر دنبال‌کننده دارم باید برای آن‌ها یک سرگرمی انجام بدهم. من این چالش‌های قشنگ را از پیج‌های خارجی پیدا می‌کنم. چرا شوهران آن‌ها طلاقشان نمی‌دهند و ناراحت نمی‌شوند.

آقای قاضی من دختری هستم که اهل شادی و شوخی کردن است این اخلاق من است، ولی این مرد می‌خواهد مرا به یک زن تنها و عبوس و منزوی تبدیل کند. من برای صفحه اینستاگرامم خیلی زحمت کشیده‌ام و نمی‌توانم آن را از دست بدهم. قاضی که این حرف‌ها را شنید، پس از چند دقیقه تأمل و بررسی جوانب پرونده گفت: طلاق همیشه بهترین راه‌حل نیست. به نظرم شما باید ابتدا ۲ ماه به کلاس‌های مشاوره بروید اگر مشکلتان حل نشد آن وقت حکم طلاق را صادر می‌کنم.

امیرحسین صفدری کارشناس حقوقی گفت: در این پرونده مشاهده می‌کنیم که زن جوان اصلاً توجهی به زندگی مشترک خود ندارد و تمام تمرکز خود را روی فضای مجازی قرار داده که این مسأله باعث شده دیگر توجهی به زندگی مشترک خود نداشته باشد و سبب شده این زوج جوان را به طلاق عاطفی برساند.

همه جوان‌ها باید بدانند که زندگی مشترک موفق و سالم نیازمند تعامل طرفین است، نیازمند احترام و ادب است و هرگز نباید زندگی مشترک خود را با دیگر زندگی‌های مشترک مقایسه کرد و از ظاهر دیگر زندگی‌های مشترک الگوبرداری کرد. اینکه در فضای مجازی خیلی افراد خیلی کار‌ها انجام می‌دهند اصلاً دلیلی نمی‌شود که ما هم در زندگی مشترک خود آن رفتار‌ها را انجام بدهیم. با این حال اگر این زوج جوان می‌خواهند با هم آینده خوبی داشته باشند، اول از همه باید رفتار‌های غلط گذشته را کنار بگذارند و دوباره پایه‌های زندگی مشترک شان را بر اساس الگوی صداقت، ازخودگذشتگی، تعهد، مسئولیت پذیری، صمیمیت و... بنا کنند وگرنه با ادامه این روند و تفکر، این زوج جوان بی‌شک در کوتاه‌ترین زمان ممکن به طلاق و جدایی می‌رسند.

برچسب ها: طلاق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر