کد خبر: ۴۶۸۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴

طلاق بخاطر لایو اینستاگرام!

مرد جوان وقتی از خواب پرید و متوجه شد همسرش در خواب به صورتش سرخاب سفیداب مالیده تا در اینستاگرام منتشر کند، برای طلاق به دادگاه خانواده رفت.
طلاق بخاطر لایو اینستاگرام!

مخاطب ۲۴- زوج جوان وقتی وارد اتاق قاضی شدند، مرد که از چهره‌اش عصبانیت نمایان بود، گفت: جناب قاضی من می‌خواهم این خانم را طلاق بدهم تا شاید بتوانم دوباره طعم آرامش را بچشم.

مهرداد گفت: یک سال قبل برای بازی جرأت یا حقیقت به یک کافه رفته بودم، این خانم هم آنجا بود. از او خوشم آمد و حین بازی به دوستم گفتم برای اثبات جرأت می‌روم و از این دختر خواستگاری می‌کنم. اما‌ای کاش لال می‌شدم و این کار را نمی‌کردم. این زن دیوانه فضای مجازی و اینستاگرام است. از ۲۴ ساعت حداقل ۲۰ ساعتش را آنجا زندگی می‌کند، خواب و خوراک ندارد. آقای قاضی اصلاً برایش مهم نیست که ازدواج کرده و متأهل شده. اوایل زندگی مشترک زیاد این موضوع را جدی نمی‌گرفتم. این همه وابستگی به فضای مجازی برایم عجیب بود، اما حرفی نمی‌زدم. ولی حالا دیگر زندگی خودم هم نابود شده است.

چالش‌های مسخره این خانم در اینستاگرام تمامی ندارد. یک روز که سرکار بودم زنگ زد گفت که تصادف کرده‌ام، بیا خانه حالم خیلی بد است. با عجله کارم را رها کردم و به خانه رفتم ببینم چه شده که به محض باز کردن در، دیدم دوربین گذاشته و از من فیلم می‌گیرد و می‌خندد. وقتی سؤال کردم چرا این کار را کرده‌ای، گفت این یک چالش بود. کاش فقط همین باشد. یک دفعه می‌بینم استوری گذاشته که در جاده شمال است و با دوستانش رفته بدون اینکه به من حرفی بزند. وقتی می‌پرسم چرا این کار‌ها را می‌کنی، می‌گوید چالش است دیگر یا شوخی است. مگر می‌شود زندگی را شوخی گرفت؟ او حتی عذرخواهی هم نمی‌کند.

مهرداد کمی آب خورد و ادامه داد: همین هفته پیش با اینکه می‌دانست من تازه در یک شرکت خصوصی استخدام شده‌ام، یک روز که می‌خواستم بروم سرکار، صبح که بلند شدم از دیدن سر و وضع خودم وحشت کردم. وقتی من خواب بودم، او دست‌های مرا لاک قرمز زده بود و صورتم را آرایش کرده بود. از قضا من آن روز جلسه مهمی داشتم و به خاطر این رفتار نتوانستم بموقع برسم و برایم خیلی بد شد. وقتی گفتم چرا این کار را کردی، گفت چالش بود. آقای قاضی رفتار این زن دیگر امانم را بریده و خسته شده‌ام. هر چه بیشتر می‌گذرد این زندگی برایم سخت‌تر می‌شود. مدام مرا عصبی و ناراحت می‌کند. قاضی که متعجب شده بود رو به زن جوان کرد و گفت دخترم تو چنین کار‌هایی می‌کنی؟

او هم با خنده گفت: جناب قاضی همه مردم همین کار‌ها را می‌کنند و با این کار‌ها کلی پول در اینستاگرام در می‌آورند. من نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر دنبال‌کننده دارم باید برای آن‌ها یک سرگرمی انجام بدهم. من این چالش‌های قشنگ را از پیج‌های خارجی پیدا می‌کنم. چرا شوهران آن‌ها طلاقشان نمی‌دهند و ناراحت نمی‌شوند.

آقای قاضی من دختری هستم که اهل شادی و شوخی کردن است این اخلاق من است، ولی این مرد می‌خواهد مرا به یک زن تنها و عبوس و منزوی تبدیل کند. من برای صفحه اینستاگرامم خیلی زحمت کشیده‌ام و نمی‌توانم آن را از دست بدهم. قاضی که این حرف‌ها را شنید، پس از چند دقیقه تأمل و بررسی جوانب پرونده گفت: طلاق همیشه بهترین راه‌حل نیست. به نظرم شما باید ابتدا ۲ ماه به کلاس‌های مشاوره بروید اگر مشکلتان حل نشد آن وقت حکم طلاق را صادر می‌کنم.

امیرحسین صفدری کارشناس حقوقی گفت: در این پرونده مشاهده می‌کنیم که زن جوان اصلاً توجهی به زندگی مشترک خود ندارد و تمام تمرکز خود را روی فضای مجازی قرار داده که این مسأله باعث شده دیگر توجهی به زندگی مشترک خود نداشته باشد و سبب شده این زوج جوان را به طلاق عاطفی برساند.

همه جوان‌ها باید بدانند که زندگی مشترک موفق و سالم نیازمند تعامل طرفین است، نیازمند احترام و ادب است و هرگز نباید زندگی مشترک خود را با دیگر زندگی‌های مشترک مقایسه کرد و از ظاهر دیگر زندگی‌های مشترک الگوبرداری کرد. اینکه در فضای مجازی خیلی افراد خیلی کار‌ها انجام می‌دهند اصلاً دلیلی نمی‌شود که ما هم در زندگی مشترک خود آن رفتار‌ها را انجام بدهیم. با این حال اگر این زوج جوان می‌خواهند با هم آینده خوبی داشته باشند، اول از همه باید رفتار‌های غلط گذشته را کنار بگذارند و دوباره پایه‌های زندگی مشترک شان را بر اساس الگوی صداقت، ازخودگذشتگی، تعهد، مسئولیت پذیری، صمیمیت و... بنا کنند وگرنه با ادامه این روند و تفکر، این زوج جوان بی‌شک در کوتاه‌ترین زمان ممکن به طلاق و جدایی می‌رسند.

برچسب ها: طلاق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر