کد خبر: ۴۶۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵

‏نخست وزیر جنایتکار یک رژیم جعلی پس از کودک‌کُشی، در آغوش حامیان خود!

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا بیان کرد که ‏نخست وزیر جنایتکار یک رژیم جعلی پس از ۹ ماه نسل‌کُشی و کودک‌کُشی، در آغوش حامیان خود است و ننگ واژه بسیار کوچکی برای این فضاحت است.
‏نخست وزیر جنایتکار یک رژیم جعلی پس از کودک‌کُشی، در آغوش حامیان خود!

مخاطب ۲۴- ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکش به سفر نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: ‏نخست وزیر جنایتکار یک رژیم جعلی پس از ۹ ماه نسل‌کُشی و کودک‌کُشی، در آغوش حامیان خود است؛ و اینگونه است که چندین دهه تلاش‌های فریبنده تمدن غربی برای نشان دادن چهره‌ای معصوم و انسان‌دوستانه از خود به جهانیان نقش برآب می‌شود و چهره خشِن و دیوصفتِ سیاست آمریکا برای همه جهان عیان می‌گردد.

کنعانی تصریح کرد: اینک مضحک‌ترین شعاری که از زبان رهبران و دولتمردان آمریکایی و اروپایی شنیده می‌شود، شعار حقوق بشر است. حقوق طبیعی فلسطینیان از جمله حق حیات و زندگی، برخورداری از امنیت، دسترسی به آب، غذا، دارو و درمان و ... به وحشتناکترین شکل ممکن در مقابل چشمان کاملا باز دنیا در نوار ‎غزه و کرانه غربی پایمال می‌شود و کودکان فلسطینی هر روز توسط قصاب تل‌آویو سلاخی می‌شوند و در مقابل این همه جنایت، دولت و کنگره آمریکا از این جلاد با کف و سوت استقبال می‌کنند.

سخنگوی وزارت خارجه در آخر نوشت: ننگ واژه بسیار کوچکی برای این فضاحت است.

نتانیاهو که به آمریکا سفر کرده، روز گذشته در کنگره سخنرانی کرد. وی در خصوص روابط بین رژیم صهیونیستی و آمریکا که در بحبوحه جنگ غزه به شدت تیره شده است، بیان کرد: آمریکا و اسرائیل باید در کنار یکدیگر بایستند. زیرا زمانیکه ما کنار هم باشیم، چیزی ساده اتفاق می‌افتد؛ ما پیروز می‌شویم و آن‌ها شکست می‌خورند.

نخست وزیر رژیم اسرائیل افزود: از بایدن به خاطر حمایت قاطع از اسرائیل بعد از حمله هفتم اکتبر تشکر می‌کنم، او خود را «صهیونیست» توصیف می‌کند و آمریکا و اسرائیل باید در کنار هم بایستند.

برچسب ها: ناصر کنعانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه از آرنولد نمی‌دانید! آنچه از آرنولد نمی‌دانید!
آرنولد یکی از پرافتخارترین بدنسازان جهان است که حضوری بی‌نظیر در دنیای سینما نیز داشت.
۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند ۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند
برخی دارو‌ها می‌توانند با ویتامین دی تداخل داشته باشند و جذب یا اثرگذاری آن را کاهش دهند، بنابراین آگاهی از این تداخلات و مشورت با پزشک ضروری است.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
برگزیده
منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود
الجزیره به نقل از یک منبع ایرانی نوشت که آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود و آنچه اکنون می‌گوید تعجب آمیز است.
واشنگتن: علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران هستیم واشنگتن: علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران هستیم
وزارت خارجه آمریکا در فاصله دو روز مانده به مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان، اعلام کرد که این کشور علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر