کد خبر: ۴۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

لطفا شنبه و یکشنبه را تعطیل کنید مردم گناه دارند!

براساس اسناد دریافتی روز‌های شنبه و یکشنبه هفته آینده دمای هوا در وضعیت قرمز قرار دارد.
لطفا شنبه و یکشنبه را تعطیل کنید مردم گناه دارند!

مخاطب ۲۴- مهدی عباس نژاد ضمن انتقاد از دولت در توصیف شرایط گرمایی بیان کرد: شرایط بسیار بغرنج است و تعجب می‌کنم دولت چرا مطابق قانون، پروتکل‌ها و مثل سایر کشور‌های دنیا اعلام شرایط بحرانی نمی‌کند. تعطیلی همه فعالیت‌ها از جمله ادارات در روز‌هایی که دما به حداکثر خود می‌رسد یک تقاضا از دولت نیست بلکه یک قانون است و باید در دستور کار قرار گیرد.

افزایش شدید دما، وضعیت بغرنجی در شهر‌های مختلف از جمله شهر‌های آلوده به وجود آورده است. برخی کارشناسان مدعی‌اند که این افزایش دما در کنار آلودگی‌های موجود و قرارگیری موج فرابنفش در وضعیت ناهنجار، سلامت مردم به شدت به خطر می‌اندازد و باید شهر‌های بزرگ در روز‌های پیش رو تعطیل شوند.

مهدی عباس نژاد، کارشناس اقلیم و هواشناسی، درباره آخرین وضعیت آب و هوایی گفت: شرایط بسیار دشواری در کشور حکمفرما شده گرما به اوج خود رسیده و شاهد آن هستیم که رکورد‌های گرمایی یکی یکی شکسته می‌شوند. در یک هفته گذشته ناهنجاری‌های دمایی در برخی از نقاط کشور دیده شده و در منطقه جنوب شرق ایران رکورد ۳۰ ساله دما شکسته شد.
او افزود: در روز‌های پیش رو به ویژه در یکشنبه و شنبه هفته آینده پایتخت به بحرانی‌ترین حالت می‌رسد و احتمال رکورد شکنی دما وجود دارد.

وی در رابطه با آثار افزایش دما بر سلامتی جامعه اظهار داشت: شرایط ناهنجاری دمایی برای انسان‌ها بسیار مضر است چرا که هر یک درجه گرما می‌تواند ابتلا به انواع بیماری‌ها را تشدید کرده و همچنین زمینه آسیب‌های غیر قابل جبران از جمله آسیب‌های مغزی را تشدید کند. علاوه بر گرما موج اشعه فرابنفش هم در حالت اکستریم یا ناهنجار قرار گرفته و هر دقیقه ماندن زیر آفتاب در این شرایط به معنای نزدیک شدن سرطان پوست به انسان است.

این کارشناس اقلیم ضمن انتقاد از دولت در توصیف شرایط گرمایی بیان کرد: شرایط بسیار بغرنج است و تعجب می‌کنم دولت چرا مطابق قانون، پروتکل‌ها و مثل سایر کشور‌های دنیا اعلام شرایط بحرانی نمی‌کند. تعطیلی همه فعالیت‌ها از جمله ادارات در روز‌هایی که دما به حداکثر خود می‌رسد یک تقاضا از دولت نیست بلکه یک قانون است و باید در دستور کار قرار گیرد.

عباس‌نژاد درباره لزوم تعطیل کردن روز‌های پیش رو گفت: در صورتی که تعطیلی در دستور کار هیئت دولت نباشد به معنای آن است که سلامت مردم برای آن‌ها اهمیتی ندارد؛ تهران روز سه شنبه هفته آتی برای تحلیف تعطیل می‌شود و باید منتظر ماند و دید آیا جان مردم کم ارزش‌تر از مراسم تحلیف است و مسئولین برای حفظ سلامتی مردم چه اقدامی می‌کند.

برچسب ها: گرما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر