کد خبر: ۴۶۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳

پزشکیان: حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم

رئیس جمهور منتخب در دیدار با اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران، گفت: حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم، عده خاصی قدرت را در دست گرفته و به دنبال حاکم کردن منویات خود هستند، اگر ما نیز بخواهیم اینگونه عمل کنیم، امکان‌پذیر نیست.
پزشکیان: حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رییس جمهور منتخب با اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران دیدار و گفتگو کرد. پزشکیان در این دیدار با اشاره به برداشت نادرست برخی افراد از اظهارات خود در مجلس، گفت: بنده روز گذشته در مجلس عنوان کردم که جریاناتی در خارج از کشور نمی‌خواستند که مردم در انتخابات حضور پیدا کنند، اما مردم با حضور خود مشتی بر دهان این افراد زدند، برخی تصور کردند که بنده عنوان کرده ام که مشتی بر دهان افرادی که در انتخابات شرکت نکرده اند، زده شد. رییس جمهور منتخب تاکید کرد: به هیچ وجه منظور بنده افرادی که در انتخابات حضور پیدا نکردند، نبود و از این اظهارات بنده اشتباه برداشت شد، آن‌هایی هم که پای صندوق‌های رای نیامدند، هم مردم ما هستند، منظور بنده افرادی بود که نمی‌خواستند مردم در انتخابات حضور پیدا کنند. آن‌ها نمی‌خواستند حتی ١٠ درصد هم در انتخابات شرکت کنند و ۵٠ درصد مردم حضور پیدا کردند. پزشکیان با بیان اینکه مسیر پیش رو جاده صافی نیست و پر از سنگ و سنگلاخ است و نمی‌توان به تنهایی این راه را رفت، افزود: در این مسیر و برای رعایت عدالت قدم اول این بود، شاخص مشخص کنیم که در این راستا شاخص‌ها با کمک دانشکده مدیریت مشخص شد، سپس به کمیته‌ها و احزاب اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل عنوان کردیم که نظراتشان را ارائه و افراد مدنظرشان را اعلام کنند.

بیشتر بخوانید

وی با تاکید بر اینکه اگر شاخص وجود داشته باشد، افراد بر اساس این شاخص‌ها وزن می‌شوند و دیگر دعوایی وجود ندارد، ادامه داد: یکی از موضوعات در انتخاب کابینه، پیدا کردن افراد کمتر از ۵٠ سال براساس شاخص‌ها بود که پیدا کردن این افراد به این سادگی نیست، چراکه این فرد باید پاکدست، جسور، با تجربه و با انگیزه باشد، در حال حاضر باید با این شاخص‌ها حرکت کنیم، البته ممکن است در ابتدا نقایصی وجود داشته باشد. پزشکیان در ادامه گفت: عدالت و حق با شاخص شکل می‌گیرد، لذا اگر بتوانیم این ادبیات را بین خودمان و زیرمجموعه‌های اداری، سیاسی و مدیریتی نهادینه کنیم، دیگر زمانی که فلان شخص نمره ندارد، نمی‌تواند تقاضا و توقع داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه شاخص عدد می‌شناسد، نه فرد، افزود: اجرای این موضوع در تئوری راحت است، اما در اجرا به همین راحتی نیست، چراکه هوای نفس ممکن است مانع اجرای آن شود، لذا اگر بتوانیم عدالت و انصاف را در جامعه پیاده کنیم، می‌توانیم اعتماد اجتماعی را بازگردانیم. وی با تاکید بر لزوم ارتباط با دنیا براساس اصل احترام متقابل، گفت: ابتدا باید دست در دست هم دهیم و اختلافات داخلی را حل کنیم و سپس با همسایگان و سایر کشور‌ها ارتباط برقرار کنیم، قرار نیست زور بگویند و ما زیر بار آن برویم و هر چه از ما خواسته شد، سر خم کنیم، چراکه انسان آزاده زیر بار زور نمی‌رود. رییس جمهور منتخب، با بیان اینکه حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم، افزود: عده خاصی قدرت را در دست گرفته و به دنبال حاکم کردن منویات خود هستند، اگر ما نیز بخواهیم اینگونه عمل کنیم، امکان‌پذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه باید هوای مشتری یعنی مردم را داشته باشیم، گفت: در هر واحد و اداره‌ای مردم باید از خدمات ما راضی باشند، چراکه مفهموم ارباب رجوع یعنی اینکه ارباب به من مراجعه کرده و باید خدمتگزار وی باشم. پزشکیان با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند کشور را تکه تکه کنند، افزود: اگر کشور تکه تکه شود هر کاری بخواهند، انجام می‌دهند. ایران ما، برای همه مردم کشور است و باید از توانمندی‌های همه ایرانی‌ها استفاده کنیم. رییس جمهور منتخب ملت، مطالبه ما این است که همه به صحنه بیایند و تلاش می‌کنیم رضایت مردم را جلب کنیم، گفت: مردم باید مشکلات و محدودیت‌های کشور را بدانند، ما اگر با هم درباره مشکلاتمان گفتگو کنیم، می‌توانیم برای آن راه حل پیدا کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر