کد خبر: ۴۶۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱

گفتگو با متهمی که همسرش را در مقابل بوتیک لباس فروشی به قتل رساند!

مرد جوانی که با چاقو همسر سابق خود را به قتل رساند، دستگیر شد.
گفتگو با متهمی که همسرش را در مقابل بوتیک لباس فروشی به قتل رساند!

مخاطب۲۴- صبح روز شنبه ۳۰ تیرماه امسال، مأموران کلانتری نارمک در تماس با کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از قتل زن جوانی خبر دادند. به دنبال اعلام این خبر، تیم بررسی صحنه جرم راهی صحنه قتل در محله رسالت شده و با جسد زنی ۴۰ ساله در مقابل بوتیک لباس‌فروشی مواجه شدند.

زن جوان از ناحیه سر و قفسه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود و بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد بوتیک، محل کار مقتول است.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مقتول ۱۵ سال پیش از همسر خود جدا شده و حضانت دخترش را که آن زمان ۸ سال داشته به عهده گرفته است. پسر او نیز از سال گذشته و بعد از آنکه ۱۸ سالش شده بود، تصمیم به زندگی با مادر و خواهرش می‌گیرد.
در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل جنایت مشخص شد زن جوان تصمیم به ورود به محل کارش داشته که شوهر سابق او مانع شده و در جریان درگیری با ضربات چاقو او را به قتل رسانده است. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که اختلاف آن‌ها بر سر حضانت فرزندان بوده است.

بررسی‌ها همچنان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در این شاخه از تحقیقات با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی گسترده مخفیگاه متهم را ردیابی کردند و سایه به سایه دنبال او بودند. شب گذشته سه‌شنبه دوم مردادماه، مرد جنایتکار هنگامی که در پاسداران قصد داشت تا با چاقو خودکشی کند، شناسایی شد و خیلی زود با دستور قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی، توسط پلیس به دام افتاد.

متهم در جریان بازجویی‌ها صراحتاً به جرم قتل همسرش به‌خاطر اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.

گفتگو با متهم

چه شد که همسرت را به قتل رساندی؟

من در سال‌های ۹۰ و ۹۳ از همسرم طلاق گرفته بودم، اما او اجازه نمی‌داد که فرزندانم را ببینم.

پس از جنایت چه کار کردی؟

روز بعد از جنایت راهی بهشت زهرا شدم تا مزار همسرم را ببینم.

بعد چه تصمیمی گرفتی؟

میخواستم با همان چاقویی که همسرم را به قتل رساندم به زندگی خود پایان دهم.

بعد چه شد؟

به محل پدری خود رفتم و در خیابان قصد داشتم تا خودکشی کنم، اما با اصرار‌های مکرر مردم از این کار منصرف شدم.

چگونه دستگیر شدی؟

رهگذران که متوجه شده بودند چند روز قبل دست به جنایت زدم، با پلیس تماس گرفتند و بدین ترتیب بازداشت شدم.

پشیمانی؟

بله، نمی‌خواستم دستم به خون آلوده شود، کنترل خود را از دست دادم.

با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی متهم، برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر