کد خبر: ۴۶۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱
ابطال یک مصوبه و الزام به شفاف سازی

پیش بینی بورس امروز ۳ مرداد ۱۴۰۳

در پی نامه انجمن صنفی مبنی بر باطل شدن مصوبه نرخ گاز خوراک و سوخت صنایع، سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت‌ها و صنایع را به انتشار گزارش شفاف سازی در سامانه کدال ملزم کرد.
پیش بینی بورس امروز ۳ مرداد ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- در روز سه‌شنبه شاخص کل بورس ۸ هزار و ۹۶۰ واحد رشد کرد و به رقم ۲ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۹۷۰ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۲ هزار و ۷۴۸ واحد بالا آمد و در رقم ۶۹۶ هزار و ۳۰۱ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۱۵۲ واحد ریزش کرد و به رقم ۲۲ هزار و ۳۴۵ رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش هزار و ۱۲۶ واحدی داشت و به سطح ۱۲۲ هزار و ۸۲۷ واحد رسید.
در پایان معاملات روز سه شنبه، ۵۲ درصد بازار رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۴۸ درصد از نماد‌های بازار افت کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز سه‌شنبه در بورس شرکت پتروشیمی فناوران (شفن)، شرکت غلتک سازان سپاهان (فسازان) و شرکت سامان گستر اصفهان (ثامان) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری سلیم (سلیم)، شرکت پتروشیمی زاگرس (زاگرس) و شرکت جنرال مکانیک (رنیک) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های پارسیان (شرکت بیمه پارسیان)، سقاین (شرکت سیمان قائن) و دکوثر (شرکت داروسازی کوثر) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت کشتیرانی دریای خزر (حخزر)، شرکت مبین وان کیش (اوان) و شرکت بیمه تجارت نو (بنو) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات سه‌شنبه، ۵۴ نماد صف خرید داشتند و ۵۷ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با ریزش ۴۲ درصدی به رقم ۴۶۰ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص‌های بورس تهران صعود کردند. شاخص کل برای ۸ هزار و ۹۶۰ واحد بالا آمد.

شاخص کل بورس تهران با پیشرانی نماد‌های پارسیان، شپنا، شپدیس، شبندر و نوری معادل ۰.۴۱ درصد رشد کرد. به نظر می‌رسد ابطال مصوبه نرخ خوراک صنایع بر معاملات این صنایع اثر مثبت داشته است.

همچنین دیروز پول حقیقی به بورس وارد شد که رقم آن ۸۶ میلیارد تومان بود. نماد‌های سلیم، زاگرس، وهنر، خاور و فولاد بیشترین ورود سرمایه بازار را داشتند.

البته ارزش معاملات خرد سهام برای پنجمین روز متوالی در سطح ۲ همت باقی ماند که برای بورس تهران رقم بسیار پایینی است. به نظر می‌رسد نیوری محرکی که بازار برای رشد نیاز دارد به آن داده شده، اما هنوز بسیاری برای تصمیم به خرید و فروش سهام صبر پیشه کرده و در انتظار تشکیل کابینه هستند. پس از ابطال مصوبه نرخ خوراک، دیروز سازمان بورس اوراق بهادار تهران شرکت‌های پتروشیمی، پالایشی، معدنی و فولادی را ملزم به انتشار گزارش شفاف سازی کرد.

سازمان بورس و اوراق بهادار از ۹ شرکت پتروشیمی خواستار افشا اطلاعات در جهت شفافیت شد.

پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی فن‌آوران، پتروشیمی شیراز، پتروشیمی پردیس، کود شیمیایی اوره لردگان، پتروشیمی خراسان، پتروشیمی خارک و پتروشیمی کرمانشاه، شرکت‌هایی هستند که ملزم به شفاف سازی شده‌اند.

همچنین سازمان بورس و اوراق بهادار از ۶ شرکت پالایشی خواستار افشای اطلاعات خود در جهت شفاف سازی شد. این شش شرکت، پالایش نفت تهران، پالایش نفت تبریز، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت شیراز و پالایش نفت لاوان هستند.

علاوه بر این شرکت‌های معدنی نیز ملزم به افشای اطلاعات خود بر روی سامانه کدال شدند. شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر از این جمله‌اند.

شرکت‌های فولادی به عنوان چهارمین صنعت بورسی ملزم به افشای اطلاعات خود بر روی سامانه کدال شدند. ذوب آهن اصفهان، فولاد خراسان، فولاد خوزستان، شرکت ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه، فولاد سپید فراب کویر و فولاد هرمزگان جنوب از جمله این شرکت‌ها هستند.

برای دیدن اثر انتشار گزارش‌های شفاف سازی باید تا روز‌های بعد منتظر بمانیم، انتظار می‌رود امروز بازار روندی مشابه دیروز داشته باشد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.