کد خبر: ۴۶۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰

کلاهبرداری ۳ میلیاردی دستفروش ۱۸ ساله مترو از مردم

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری جوان ۱۸ ساله تبعه یکی از کشور‌های همسایه که در پوشش دست‌فروش در مترو اقدام به کلاهبرداری از مردم کرده بود، خبر داد.
کلاهبرداری ۳ میلیاردی دستفروش ۱۸ ساله مترو از مردم

مخاطب ۲۴- سرهنگ علی قاسم پور در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال شکایت چند نفر از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری به شیوه برداشت مبلغ اضافه از کارت بانکی‌شان یا اعلام ناموفق بودن تراکنش توسط فردی که در مترو دست فروشی می‌کرد، پیگیری موضوع و دستگیری سارق در دستورکار ماموران پلیس مترو قرار گرفت.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: ماموران پس از بازبینی دوربین‌های مداربسته و اقدامات فنی پلیسی، متوجه شدند سارق با فریب دادن افراد و اعلام ناموفق بودن تراکنش یا اضافه کردن چند صفر به مبلغ خرید و کشیدن مجدد کارت بانکی از آن‌ها مبلغ بیشتری دریافت کرده است. در همین راستا نیز ماموران با اقدامات فنی پلیسی و شیوه‌های نوین کشف جرم هویت سارق ۱۸ ساله را که از اتباع کشور همسایه بود شناسایی کردند.

وی با بیان اینکه تصویر متهم در اختیار تمامی واحد‌های انتظامی و عملیاتی پلیس مترو در تمامی ایستگاه‌ها قرار گرفت، گفت: سرانجام ماموران متهم را در یکی از ایستگاه‌های مترو و در حین دست فروشی و سرقت از شهروندان رویت کردند که بلافاصله این فرد دستگیر و به کلانتری منتقل شد. همچنین ماموران در بازرسی از متهم تعداد ۱۰ عدد کارت بانکی متعلق به شهروندان و سه عدد دستگاه کارتخوان را کشف و ضبط کردند.

قاسم‌پور با اشاره به انجام بازجویی از متهم در مقر انتظامی گفت: متهم در جریان بازجویی‌ها به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری و فریب دادن شهروندان با همدستی یکی از دوستان خود اعتراف کرد و گفت که هنگام خرید با سوءاستفاده از شلوغی مترو یا خستگی خریدار، ارقام را بیشتر وارد کرده یا با این بهانه که تراکنش موفق نبوده و مبلغ به حساب بازگردانده خواهد شد، دوبار کارت کشیده است. این دو نفر در پایان روز درآمد حاصل از کلاهبرداری از مردم را در میان خود تقسیم می‌کردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: در بررسی‌های بیشتر ماموران مشخص شد متهم تاکنون سه میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده و ۴۰۰ میلیون ریال نیز بعد از متوجه شدن شهروندان در حالی که چاره‌ای جز برگرداندن وجه اضافی نداشته، رد مال کرده است.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۰ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند، گفت: همچنین اقدامات برای دستگیری همدست این سارق نیز در دستورکار ماموران پلیس قرار دارد.

قاسم‌پور از تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده خبر داد و گفت: این فرد به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. در این خصوص لازم است که شهروندان نیز توجه داشته باشند که تا حد امکان از فروشگاه‌های نامعتبر خرید نکنند و و اگر مجبور به خرید هستند، مبلغ و رمز بانکی را شخصا وارد کنند.

برچسب ها: کلاهبرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر