کد خبر: ۴۶۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰

کلاهبرداری ۳ میلیاردی دستفروش ۱۸ ساله مترو از مردم

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری جوان ۱۸ ساله تبعه یکی از کشور‌های همسایه که در پوشش دست‌فروش در مترو اقدام به کلاهبرداری از مردم کرده بود، خبر داد.
کلاهبرداری ۳ میلیاردی دستفروش ۱۸ ساله مترو از مردم

مخاطب ۲۴- سرهنگ علی قاسم پور در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال شکایت چند نفر از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری به شیوه برداشت مبلغ اضافه از کارت بانکی‌شان یا اعلام ناموفق بودن تراکنش توسط فردی که در مترو دست فروشی می‌کرد، پیگیری موضوع و دستگیری سارق در دستورکار ماموران پلیس مترو قرار گرفت.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: ماموران پس از بازبینی دوربین‌های مداربسته و اقدامات فنی پلیسی، متوجه شدند سارق با فریب دادن افراد و اعلام ناموفق بودن تراکنش یا اضافه کردن چند صفر به مبلغ خرید و کشیدن مجدد کارت بانکی از آن‌ها مبلغ بیشتری دریافت کرده است. در همین راستا نیز ماموران با اقدامات فنی پلیسی و شیوه‌های نوین کشف جرم هویت سارق ۱۸ ساله را که از اتباع کشور همسایه بود شناسایی کردند.

وی با بیان اینکه تصویر متهم در اختیار تمامی واحد‌های انتظامی و عملیاتی پلیس مترو در تمامی ایستگاه‌ها قرار گرفت، گفت: سرانجام ماموران متهم را در یکی از ایستگاه‌های مترو و در حین دست فروشی و سرقت از شهروندان رویت کردند که بلافاصله این فرد دستگیر و به کلانتری منتقل شد. همچنین ماموران در بازرسی از متهم تعداد ۱۰ عدد کارت بانکی متعلق به شهروندان و سه عدد دستگاه کارتخوان را کشف و ضبط کردند.

قاسم‌پور با اشاره به انجام بازجویی از متهم در مقر انتظامی گفت: متهم در جریان بازجویی‌ها به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری و فریب دادن شهروندان با همدستی یکی از دوستان خود اعتراف کرد و گفت که هنگام خرید با سوءاستفاده از شلوغی مترو یا خستگی خریدار، ارقام را بیشتر وارد کرده یا با این بهانه که تراکنش موفق نبوده و مبلغ به حساب بازگردانده خواهد شد، دوبار کارت کشیده است. این دو نفر در پایان روز درآمد حاصل از کلاهبرداری از مردم را در میان خود تقسیم می‌کردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: در بررسی‌های بیشتر ماموران مشخص شد متهم تاکنون سه میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده و ۴۰۰ میلیون ریال نیز بعد از متوجه شدن شهروندان در حالی که چاره‌ای جز برگرداندن وجه اضافی نداشته، رد مال کرده است.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۰ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند، گفت: همچنین اقدامات برای دستگیری همدست این سارق نیز در دستورکار ماموران پلیس قرار دارد.

قاسم‌پور از تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده خبر داد و گفت: این فرد به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. در این خصوص لازم است که شهروندان نیز توجه داشته باشند که تا حد امکان از فروشگاه‌های نامعتبر خرید نکنند و و اگر مجبور به خرید هستند، مبلغ و رمز بانکی را شخصا وارد کنند.

برچسب ها: کلاهبرداری
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.