کد خبر: ۴۶۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲

ترین‌های کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را بهتر بشناسید!

جوان‌ترین ورزشکار کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس ۱۵ سال سن دارد و مسن‌ترین ورزشکار نیز ۳۸ ساله است.
ترین‌های کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را بهتر بشناسید!

مخاطب ۲۴- کاروان ایران با ۱۲۴ نفر در المپیک ۲۰۲۴ پاریس شرکت می‌کند و تعداد ورزشکاران کاروان ایران ۴۰ نفر است که ۲۹ نفر آن‌ها را مردان و ۱۱ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.

در ادامه «ترین‌های» کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس آمده است:

بیشتر بخوانید

جوان‌ترین:

محمد بیرانوند ورزشکار ماده تراپ در رشته تیراندازی متولد ۱۳۸۷ (۱۵ ساله)

مسن‌ترین:

ندا شهسواری، ورزشکار تنیس‌روی میز زنان متولد ۱۳۶۵ (۳۸ ساله)

با تجربه‌ترین:

- حسن یزدانی، ورزشکار رشته کشتی آزاد (المپیک ریو، توکیو و پاریس)

- ندا شهسواری، ورزشکار تنیس‌روی میز زنان (المپیک لندن، ریو و پاریس)

- نوشاد عالمیان ورزشکار رشته تنیس‌روی میز (لندن، ریو و پاریس)

- نیما عالمیان ورزشکار رشته تنیس‌روی میز (ریو، توکیو و پاریس)

پر افتخارترین:

حسن یزدانی با کسب یک مدال طلا (المپیک ۲۰۱۶ ریو) و یک مدال نقره (المپیک ۲۰۲۰ توکیو)

بیشترین تعداد سهمیه رشته‌ها:

کشتی فرنگی با ۶ سهمیه و کشتی آزاد با ۵ سهمیه

کمترین تعداد سهمیه رشته‌ها:

رشته‌های شنا، تیروکمان، دوچرخه‌سواری، سنگنوردی و ژیمناستیک هر کدام با یک سهمیه

تاریخ سازی‌های کاروان:

- بیشترین حضور زنان با ۱۱ سهمیه در المپیک پاریس؛ پیش از این کاروان ایران در المپیک توکیو با ۱۰ ورزشکار زن شرکت کرده بود.

- کسب اولین سهمیه در بخش اهداف پروازی رشته تیراندازی توسط محمد بیرانوند

- کسب اولین سهمیه در رشته ژیمناستیک پس از ۶۰ سال توسط مهدی الفتی

- حضور رشته قایقرانی برای اولین بار با ۵ سهمیه (فاطمه مجلل، علی آقا میرزایی، محمد نبی رضایی، مهسا جاور و زینب نوروزی) و کسب سهمیه در قایق دو نفره برای اولین بار (مهسا جاور و زینب نوروزی)

حضور دو برادر در کاروان ایران:

نوشاد (لندن، ریو و پاریس) و نیما (ریو، توکیو و پاریس) عالمیان در رشته تنیس روی‌میز.

پیش از این رسول و امیررضا خادم در المپیک‌های بارسلونا و آتلانتا در کشتی آزاد مسابقه دادند. همچنین محمدعلی و محمدرضا گرایی ملی‌پوشان کشتی فرنگی دو برادری بودند که در المپیک توکیو به میدان رفتند، اما در این دوره موفق به کسب سهمیه المپیک نشدند.

دهه هشتادی‌ها کاروان:

امیرعلی آذرپیرا (۱۳۸۱)، رحمان عموزاد (۱۳۸۱)، علیرضا مهمدی (۱۳۸۱)، سامیار عبدلی (۱۳۸۱)، علی لبیب (۱۳۸۱)، فاطمه مجلل (۱۳۸۱)، آرین سلیمی (۱۳۸۲)، سعید اسماعیلی (۱۳۸۳)، مبینا نعمت‌زاده (۱۳۸۴) و محمد بیرانوند (۱۳۸۷)

برچسب ها: المپیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
مجوز حضور ساپینتو صادر شد مجوز حضور ساپینتو صادر شد
باشگاه استقلال اعلام کرد: مجوز حضور سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان و دستیارانش در ایران صادر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر