کد خبر: ۴۶۷۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
کوچکی نژاد، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی:

بانک مسکن پشتیبان اصلی تولید مسکن در کشور است

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: «بانک مسکن به عنوان پشتیبان اصلی تولید مسکن کشور عمل می‌کند و برای حل مسأله تأمین نقدینگی در کنار مردم قرار دارد».
بانک مسکن پشتیبان اصلی تولید مسکن در کشور است

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفتگو با خبرنگار هیبنا، بر لزوم تسریع در افزایش سرمایه بانک مسکن و تخصیص خط اعتباری ویژه به این بانک به عنوان محور توسعه مسکن کشور تاکید کرد.

کوچکی نژاد گفت: مطابق قانون همه بانک‌ها باید در ساخت مسکن فعال باشند؛ اما نحوه توزیع سهمیه تامین مالی نهضت ملی مسکن در نظام بانکی و عملکرد نامطلوب برخی بانک‌ها، بانک مسکن را که اهتمام ویژه‌ای برای پیشبرد این طرح دارد با چالش‌هایی مواجه کرده است؛ بنابراین مجلس شورای اسلامی باید با ورود به این موضوع، گزارش عملکرد نظام بانکی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن را مورد بررسی قرار دهد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب افزایش سرمایه ۱۰۰ همتی بانک مسکن در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: افزایش سرمایه بانک مسکن به رغم تصویب در مجلس، هنوز به مرحله اجرا در نیامده است که امیدواریم با تحقق هر چه سریع‌تر، منابع مالی بانک مسکن افزایش یابد و از بخشی از فشار‌های وارده بر این بانک کاسته شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود از عملکرد جهادی بانک مسکن در ساخت مسکن کشور تشکر و قدردانی کرد.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر