کد خبر: ۴۶۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۷
دکتر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری عنوان کرد:

افزایش سرمایه ۱۰۰ همتی بانک مسکن؛ اقدام برجسته دولت

دکتر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با حضور در نشست خبری که به منظور تشریح مهم‌ترین اقدامات این وزارتخانه در حوزه مسکن و شهرسازی در دولت سیزدهم برگزار شد؛ افزایش سرمایه بانک مسکن را از اقدامات شایسته و برجسته دولت سیزدهم عنوان کرد.
افزایش سرمایه ۱۰۰ همتی بانک مسکن؛ اقدام برجسته دولت

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :مهرداد بذرپاش افزود: بانک مسکن اصلی‌ترین تأمین کنندگان پروژه‌های تولید مسکن در کشور محسوب می‌شود. از اینرو با پیگیری‌های جدی بعمل آمده و همراهی ارزشمند مجلس محترم شورای اسلامی، افزایش سرمایه بانک مسکن در احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در نظر گرفته شد تا بر این اساس بتوانیم ۱۰۰ همت به سرمایه این بانک بیفزاییم.
وی گفت: این افزایش سرمایه با روش‌های مختلف اهرمی می‌تواند با تامین مالی مناسب چند برابری در بازار مسکن به افزایش تولید مسکن در جامعه منجر شود.
وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد که به زودی این افزایش سرمایه در بانک مسکن محقق می‌شود.
گفتنی است که چندی پیش دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن از انعقاد قرارداد ۳۶۷ هزار و ۱۸۶ واحد نهضت ملی در بانک مسکن در قالب ۵۴ هزار و ۳۴۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۶۹ هزار و ۷۴۱ میلیارد تومان خبر داده بود.
به گفته دکتر سید عباس حسینی از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تا تاریخ نوزدهم تیرماه ۱۴۰۳، مجموعاً ۵۲۸ هزار و ۳۵۸ واحد مسکونی در قالب ۹۲ هزار و ۲ پروژه از سوی اداره کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، شرکت عمران شهر‌های جدید، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، صندوق مسکن و قرارگاه امام حسن (ع) به بانک مسکن معرفی شده است و ۲۰۹ هزار و ۸۵۹ واحد نیز خودمالک هستند.
مدیرعامل بانک مسکن با بیان این مطلب که این بانک تا تاریخ مذکور، از مجموع مبلغ تأمین اعتبار پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کل شبکه بانکی کشور به تنهایی بیش از ۹۷ هزار و ۲۶۲ میلیارد تومان به عنوان سهم‌الشرکه به سازندگان پروژه‌ها پرداخت کرده است؛ خاطرنشان کرد: این اقدام در نوع خود بی نظیر است و معادل قریب ۷۰ درصد پرداختی کل نظام بانکی کشور می‌باشد.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر