کد خبر: ۴۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶

برگزاری اولین دوره آموزشی «حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات موسسات اعتباری»

اولین دوره آموزشی «حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات موسسات اعتباری» باهمکاری اداره کل آموزش بانک ملی و بانک مرکزی برگزار شد.
برگزاری اولین دوره آموزشی «حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات موسسات اعتباری»

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:محمد نجف زاده عضو هیات مدیره و رئیس کمیته عالی فناوری اطلاعات در افتتاحیه این دوره آموزشی که با حضور عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک، حمید رضا مختاریان معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات برگزار شد، گفت:با توجه به روند رو به رشد تهدیدات سایبری، آشنایی هرچه بیشتر کارکنان بانک ملی ایران با ضوابط بانک مرکزی در رابطه با الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات موسسات اعتباری، ضروری است.

وی با تقدیر از برگزاری این دوره توسط اداره کل آموزش بانک، بیان کرد:رویکرد مدیران ارشد بانک ملی ایران این است که تمامی فعالیت‌های حوزه فناوری اطلاعات بانک باید منطبق بر ضوابط «حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری» باشد، از این رو برگزاری چنین دوره‌های آموزشی می‌تواند در تحقق این هدف موثر باشد.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران، تاکید کرد:بانک ملی ایران به عنوان بازوی اجرایی دولت باید در زمینه اجرای الزامات بانک مرکزی برای مقابله با تهدیدات سایبری، بیش از پیش ارتقا یابد.

وی افزود: برای پیاده سازی بهینه ضوابط بانک مرکزی و رفع تهدیدات سایبری باید همه واحد‌های بانک ملی ایران تشریک مساعی داشته باشند و همه توان خود را برای اجرای بهتر ضوابط بانک مرکزی به کار گیرند.

گفتنی است این دوره آموزشی با حضور اعضای کمیته عالی فناوری اطلاعات، روسا، معاونان و کارشناسان مربوطه در ساختمان فردوسی بانک ملی ایران برگزار شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر