کد خبر: ۴۶۷۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲

تقدیر بنیاد برکت از عملکرد بانک ملی ایران در راستای ایجاد فرصت‌های شغلی در استان کردستان

بانک ملی ایران در راستای حمایت‌ها و اقدامات گسترده برای اشتغالزایی و ایجاد فرصت‌های شغلی مولد و پایدار در استان کردستان از سوی بنیاد برکت با اهدای لوح تقدیر شد.
تقدیر بنیاد برکت از عملکرد بانک ملی ایران در راستای ایجاد فرصت‌های شغلی در استان کردستان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:در مراسمی که با حضور بهنام معاون منابع و تجهیزات و مشارکت‌های بنیاد برکت، جمشید کریمی رئیس اداره امور شعب استان کردستان برگزار شد، معاون منابع و تجهیزات و مشارکت‌های بنیاد برکت از نقش موثر بانک ملی ایران در ترویج و توسعه طرح‌های اشتغال زایی اجتماع محور در استان کردستان تجلیل کرد.

بهنام در این مراسم با اشاره به همکاری صمیمانه و هدفمند بنیاد برکت و بانک ملی ایران در استان کردستان، گفت: این بانک با ارائه تسهیلات ارزان قیمت و حمایت‌های بی دریغ خود، نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب و کار در مناطق محروم استان ایفا کرده است.

وی افزود: با مشارکت بانک ملی ایران، صد‌ها شغل جدید در قالب طرح‌های اشتغال زایی اجتماع محور در استان کردستان ایجاد شده است که این امر در کاهش نرخ بیکاری و ارتقای سطح معیشت مردم این استان نقش بسزایی دارد.

جمشید کریمی، رئیس اداره امور شعب استان کردستان نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از همکاری با بنیاد برکت در اجرای طرح‌های اشتغال زایی، گفت: حمایت از طرح‌های اشتغال زایی، به ویژه در مناطق محروم، از جمله اولویت‌های اصلی بانک ملی ایران است.

وی افزود: این بانک با ارائه تسهیلات ارزان قیمت و خدمات متنوع بانکی، از کارآفرینان و متقاضیان اشتغال در استان کردستان حمایت می‌کند.

در پایان این مراسم، از سوی بنیاد برکت از زحمات و تلاش‌های بانک ملی ایران در ترویج و توسعه طرح‌های اشتغال زایی اجتماع محور در استان کردستان قدردانی شد.

این اقدام بانک ملی ایران در راستای ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی خود و در جهت حمایت از تولید ملی و اشتغال زایی در کشور صورت گرفت.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر