کد خبر: ۴۶۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴

پیام تبریک مدیرعامل به مناسبت سالروز تاسیس بانک ملت

مدیرعامل بانک ملت در پیامی، فرارسیدن ۳۱ تیرماه، سالروز تاسیس بانک ملت را به تمامی کارکنان، مشتریان و سهامداران این بانک تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل به مناسبت سالروز تاسیس بانک ملت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:متن پیام فرشید فرخ نژاد به شرح زیر است:
همکاران، مشتریان و سهامداران گرانقدر
اینک که به یمن همراهی و حمایت‌های بی دریغ همه شما بزرگواران، بانک ملت وارد چهل و پنجمین سال فعالیت خود می‌شود، ضمن تبریک این مناسبت خجسته به شما اعضای ارجمند خانواده بزرگ بانک ملت، امیدوارم با توکل بر خداوند متعال و همراهی و پشتیبانی تمامی ذینفعان، شاهد آینده‌ای درخشان و استمرار موفقیت‌های این بانک در راه خدمت به میهن عزیزمان باشیم.
بی تردید، ۴۴ سال نقش آفرینی و عملکرد درخشان بانک ملت و کسب موفقیت‌های پی در پی در شبکه بانکی و نظام اقتصادی کشور و حتی فراتر از مرز‌ها مدیون و مرهون اعتماد مشتریان گرامی، توانمندی و تعهد کارکنان صدیق و کوشای بانک، حمایت سهامداران ارزشمند این مجموعه و بهره گیری از دانش و فناوری روز دنیا در حوزه مالی و بانکداری است.
آنچه مسلم است، درخشش بانک ملت در تامین مالی پروژه‌های کلان ملی، حضور موثر در توسعه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی، پتروپالایش و سایر صنایع زیربنایی و نقش آفرینی کلیدی در خودکفایی بنزین، ایجاد زیرساخت‌های فنی و عملیاتی سامانه پرداخت هوشمند بهای سوخت، توسعه و ارتقای خدمات بانکی همگام با فناوری‌های روز جهانی، حضور موثر در بازار سرمایه و همسویی با دولت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای پروژه‌های کلان ملی و تامین نیاز‌های مالی خرد اقشار مختلف جامعه، تنها بخشی از دستاورد‌های بانک ملت در طول سال‌های فعالیت بوده است.
قطعا این نقش آفرینی، با ریل گذاری مناسب و تدوین و پیاده سازی برنامه‌های منسجمی که برای حضور موثرتر و مشارکت در بخش‌های مختلف پیش بینی شده است، در آینده نیز با دقت نظر، حساسیت و قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت و بانک ملت همچنان به عنوان بازوی توانمند دولت در به ثمر رسیدن پروژه‌های کلان ملی و تامین نیاز‌های مالی شرکت‌های بزرگ در عرصه‌های مختلف تولید و در عین حال، پوشش نیاز‌های بخش‌های متوسط و کوچک جامعه با هدف رونق تولید و اشتغال در کشور حضوری پررنگ داشته و نقش خود را به عنوان یک بانک بزرگ و اثرگذار به بهترین شکل ایفا خواهد نمود.
اینجانب ضمن تبریک مجدد سالروز تاسیس بانک ملت به همه همراهان گرامی، توفیق روز افزون این مجموعه بزرگ را در راه تحقق آرمان‌های عالیه کشور و خدمت به هموطنان عزیزمان در جای جای این سرزمین پهناور از درگاه ایزد منان خواستارم و امید دارم نام بانک ملت همواره در عرصه بانکداری آن گونه که شایسته این نام ارزشمند است بدرخشد.
فرشید فرخ نژاد
مدیرعامل بانک ملت

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر