کد خبر: ۴۶۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹

موفقیت بانک سینا در تثبیت نسبت کفایت سرمایه بالای ۸ درصد

نسبت کفایت سرمایه بانک سینا بالای ۸ درصد تثبیت شده است.
موفقیت بانک سینا در تثبیت نسبت کفایت سرمایه بالای ۸ درصد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:نسبت کفایت سرمایه به عنوان یکی از مهمترین شاخص‌های ارزیابی بانک‌ها، حاصل تقسیم سرمایه پایه به مجموع دارایی‌های موزون شده به ضرایب ریسک برحسب درصد است.

ماده ۳ آئین نامه کفایت سرمایه مصوب شورای پول و اعتبار تأکید کرده است که حداقل نسبت کفایت سرمایه برای کلیه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری (اعم از دولتی و غیردولتی)، ٨ درصد تعیین می‌شود.

کارکرد اصلی نسبت کفایت سرمایه را می‌توان حمایت از سپرده گذاران و نیز جلوگیری از بروز تکانه‌های احتمالی به هنگام تغییرات سیاست‌های پولی و اعتباری کلان توصیف کرد.

اساساً مشتریان بزرگ هنگام انتخاب یک بانک به عنوان شریک تجاری، نسبت کفایت سرمایه آن را به عنوان یک شاخص اصلی مورد توجه قرار می‌دهند، چرا که این شاخص نشان می‌دهد بانک تا چه اندازه می‌تواند به تعهدات خود در قبال مشتری عمل کند.

اکنون در نظام بانکی، کمتر از ۱۰ بانک، دارای کفایت سرمایه استاندارد ۸ درصدی هستند. اطلاعات موجود نشان می‌دهد بانک سینا در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، موفق شده است نسبت کفایت سرمایه خود را بالای ۸ درصد نگه دارد.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع مواد غذایی تقلبی با سیب سلامت! توزیع مواد غذایی تقلبی با سیب سلامت!
کشف کارگاه تولیدی اسانس زعفران تقلبی با لیبل ها و برچسب های دارای لوگو سیب سلامت در استان مرکزی
قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای
دادستان گتوند اعلام کرد یک استاد دانشگاه به دست قاتلان اجاره‌ای کشته شد؛ متهمان دستگیر و به ارتکاب قتل عمد اعتراف کردند.
سفر لاریجانی به پاکستان سفر لاریجانی به پاکستان
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به پاکستان سفر کرد و بر روابط برادرانه و همکاری امنیتی دو کشور در منطقه تأکید کرد.
بازیگر فیلم «شعله» درگذشت بازیگر فیلم «شعله» درگذشت
درمندرا سینگ دئول، بازیگر کهنه‌کار بالیوود و ستاره فیلم «شعله»، روز دوشنبه در سن ۸۹ سالگی درگذشت، یک روز پیش از تولد ۹۰ سالگی‌اش.
سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند
بتسیلم اعلام کرد رژیم اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار فلسطینی در کرانه باختری کشته و خشونت علیه غیرنظامیان ادامه دارد.
لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
علی لاریجانی در واکنش به شهادت هیثم علی طباطبایی گفت نتانیاهو با ادامه ماجراجویی‌های خود نشان داده که راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر