کد خبر: ۴۶۷۱۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳

مخالفت سازمان بازرسی با افزایش بودجه

نماینده سازمان بازرسی در جلسه فدراسیون فوتبال با پیشنهاد افزایش ۱۰۰ میلیارد تومانی سقف بودجه باشگاه‌های لیگ برتری مخالفت کرده است.
مخالفت سازمان بازرسی با افزایش بودجه

مخاطب۲۴- فدراسیون فوتبال روز شنبه در جلسه‌ای با ریاست مهدی تاج موارد مختلف دستورالعمل کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها را با حضور مدیران چند باشگاه بررسی کرد و در نهایت دو قانون ممنوعیت عقد قرارداد بیش از یک سال با بازیکنان بالای ۳۰ سال را به ۳۵ سال تغییر و تعداد سهمیه بازیکنان خارجی را نیز از ۱+۴ به ۱+۵ افزایش داد.

پس از این اتفاق روز یکشنبه فدراسیون فوتبال در جلسه‌ای پیشنهاد افزایش ۱۰۰ میلیارد تومانی سقف بودجه باشگاه‌ها را بررسی کرد که این پیشنهاد با مخالفت باشگاه پرسپولیس همراه و در نهایت با آن مخالفت شد.
در جلسه‌ای که روز یکشنبه برای افزایش ۱۰۰ میلیاردی سقف بودجه باشگاه‌ها برگزار شده، نماینده سازمان بازرسی یکی از اعضای حاضر در جلسه بوده که با پیشنهاد فدراسیون فوتبال برای افزایش سقف بودجه مخالفت کرده است.

نماینده سازمان بازرسی افزایش سقف بودجه در مقطع کنونی و در حالی که بسیاری از باشگاه‌ها نقل‌و‌انتقالات خود را براساس سقف بودجه ۳۲۵ میلیاردی انجام داده‌اند را غیرمنطقی و ناعادلانه دانسته و به همین دلیل با این پیشنهاد مخالفت کرد.

با وجود مخالفت نماینده سازمان بازرسی و چند تن دیگر از اعضای حاضر در جلسه، شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که پیشنهاد افزایش ۱۰۰ میلیاردی همچنان روی میز فدراسیون فوتبال است و این احتمال وجود دارد که با وجود مخالفت انجام شده در جلسه روز یکشنبه، این پیشنهاد از سوی فدراسیون فوتبال در هیئت رئیسه فدراسیون مورد بررسی قرار بگیرد.

پیشنهادی که در صورت تصویب از سوی هیئت رئیسه، قطعاً شائبه‌های موجود درباره برخی مسائل در فدراسیون فوتبال را افزایش خواهد داد. ضمن اینکه تصمیمات ناگهانی و لحظه‌ای در فدراسیون می‌تواند آفت بزرگی برای فوتبال ایران باشد و اعتبار دستورالعمل سازمان لیگ را نیز زیر سؤال ببرد و بر اعتبار فدراسیون نیز خدشه وارد کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر