کد خبر: ۴۶۷۱۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳

مخالفت سازمان بازرسی با افزایش بودجه

نماینده سازمان بازرسی در جلسه فدراسیون فوتبال با پیشنهاد افزایش ۱۰۰ میلیارد تومانی سقف بودجه باشگاه‌های لیگ برتری مخالفت کرده است.
مخالفت سازمان بازرسی با افزایش بودجه

مخاطب۲۴- فدراسیون فوتبال روز شنبه در جلسه‌ای با ریاست مهدی تاج موارد مختلف دستورالعمل کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها را با حضور مدیران چند باشگاه بررسی کرد و در نهایت دو قانون ممنوعیت عقد قرارداد بیش از یک سال با بازیکنان بالای ۳۰ سال را به ۳۵ سال تغییر و تعداد سهمیه بازیکنان خارجی را نیز از ۱+۴ به ۱+۵ افزایش داد.

پس از این اتفاق روز یکشنبه فدراسیون فوتبال در جلسه‌ای پیشنهاد افزایش ۱۰۰ میلیارد تومانی سقف بودجه باشگاه‌ها را بررسی کرد که این پیشنهاد با مخالفت باشگاه پرسپولیس همراه و در نهایت با آن مخالفت شد.
در جلسه‌ای که روز یکشنبه برای افزایش ۱۰۰ میلیاردی سقف بودجه باشگاه‌ها برگزار شده، نماینده سازمان بازرسی یکی از اعضای حاضر در جلسه بوده که با پیشنهاد فدراسیون فوتبال برای افزایش سقف بودجه مخالفت کرده است.

نماینده سازمان بازرسی افزایش سقف بودجه در مقطع کنونی و در حالی که بسیاری از باشگاه‌ها نقل‌و‌انتقالات خود را براساس سقف بودجه ۳۲۵ میلیاردی انجام داده‌اند را غیرمنطقی و ناعادلانه دانسته و به همین دلیل با این پیشنهاد مخالفت کرد.

با وجود مخالفت نماینده سازمان بازرسی و چند تن دیگر از اعضای حاضر در جلسه، شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که پیشنهاد افزایش ۱۰۰ میلیاردی همچنان روی میز فدراسیون فوتبال است و این احتمال وجود دارد که با وجود مخالفت انجام شده در جلسه روز یکشنبه، این پیشنهاد از سوی فدراسیون فوتبال در هیئت رئیسه فدراسیون مورد بررسی قرار بگیرد.

پیشنهادی که در صورت تصویب از سوی هیئت رئیسه، قطعاً شائبه‌های موجود درباره برخی مسائل در فدراسیون فوتبال را افزایش خواهد داد. ضمن اینکه تصمیمات ناگهانی و لحظه‌ای در فدراسیون می‌تواند آفت بزرگی برای فوتبال ایران باشد و اعتبار دستورالعمل سازمان لیگ را نیز زیر سؤال ببرد و بر اعتبار فدراسیون نیز خدشه وارد کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
مجازات اعدام برای جاسوس‌ها مجازات اعدام برای جاسوس‌ها
نمایندگان مجلس جهت رفع ایراد شورای نگهبان در طرح «تشدید مجازات جاسوسی» تصویب کردند که هرگونه اقدام عملیاتی برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی و نیز هرگونه فعالیت اطلاعاتی و یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مجازات اعدام و مصادره اموال است.
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
برگزیده
سعید و سردار و در قاب! سعید و سردار و در قاب!
سردار آزمون تصویری از خودش در کنار سعید معروف منتشر کرد
مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند
رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ منتشر شد که عثمان دمبله در صدر قرار دارد. پس از او لامین یامال وینگر بارسلونا قرار دارد. رتبه سوم این رده‌بندی به ویتینیا هافبک خلاق پاری‌سن‌ژرمن اختصاص یافته است.
خشم حمید استیلی از پرسپولیس خشم حمید استیلی از پرسپولیس
حمید استیلی، عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، با انتشار بیانیه‌ای از سمت خود در این باشگاه استعفا داد.
صفحه خبر بالای تصاویر