کد خبر: ۴۶۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

صدور مجدد گواهینامه سیستم مدیریت محیط زیست ذوب آهن اصفهان

ممیزی خارجی سیستم مدیریت محیط زیست ذوب آهن اصفهان مطابق با استاندارد ISO۱۴۰۰۱-۲۰۱۵ توسط موسسه بین المللی SGS طی روز‌های ۲۹ الی ۳۱ تیر ماه انجام شد و با توجه به عدم مشاهده هیچ گونه عدم انطباق عمده در مستندات و دیگر موارد بررسی شده توسط تیم ممیزی، صدور مجدد این گواهینامه برای سه سال دیگر در ذوب آهن اصفهان تایید و اعلام گردید.
صدور مجدد گواهینامه سیستم مدیریت محیط زیست ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:محمد صدری مدیر کیفیت فراگیر ذوب آهن اصفهان ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به تنوع گسترده فعالیت‌های ذوب آهن اصفهان این ممیزی توسط یک تیم پنج نفره از سرممیزان موسسه SGS و به مدت سه روز در ۱۸ مدیریت شرکت با موفقیت انجام شد.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌های مناسب صورت گرفته توسط مدیریت‌های مربوطه و عدم مشاهده عدم انطباق عمده‌ای در این زمینه، موسسه مذکور، صدور مجدد گواهینامه سیستم مدیریت زیست محیطی مطابق با استاندارد ISO۱۴۰۰۱ ویرایش سال ۲۰۱۵ را در ذوب آهن اصفهان اعلام نمود.

جلسه اختتاحیه این دور از ممیزی در تاریخ ۳۱ تیر ماه با حضور مهران قمی معاون برنامه ریزی و توسعه و سرپرست معاونت بهره برداری، احمد اکبری معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی و جمعی از مدیران و سرپرستان شرکت در سالن جلسات مدیر عامل برگزار گردید.

در این جلسه مهران قمی ضمن تاکید بر اهمیت حفظ و نگهداری مطلوب از محیط زیست به تشریح سیاست‌ها و اقدامات زیست محیطی شرکت پرداخت و در نهایت از دقت نظر تیم ممیزی و تلاش‌های بی وقفه کلیه مدیران، سرپرستان و کارشناسان دست اندر کار تشکر نمود. وی آمادگی مدیریت و کارکنان شرکت جهت به کارگیری توصیه‌های ارایه شده توسط تیم ممیزی جهت ارتقاء نظام زیست محیطی شرکت را اعلام کرد.

در ادامه احمد اکبری معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی شرکت نیز در جلسه اختتامیه این ممیزی نیز ضمن تشکر از زحمات و دقت سرممیزان موسسه SGS و تمامی مدیران و همکاران موثر در انجام ممیزی مذکور، با اشاره به اقدامات متنوع و بلند مدت انجام شده در این مجتمع عظیم صنعتی یادآور شد: این مجتمع همواره متعهد به رعایت الزامات و استاندارد‌های زیست محیطی و ارایه گزارش به سازمان حفاظت محیط زیست استان و بازدید‌های دوره‌ای آن سازمان از مجتمع بوده و به موضوع حفظ محیط زیست توجه ویژه‌ای داشته است و بر حسب استراتژی‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی خود، همواره در زمینه اصلاح، بهبود و ارتقاء سیستم زیست محیطی مجتمع گام بر می‌دارد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر