کد خبر: ۴۶۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷

افتتاح سه پروژه ذوب آهن اصفهان توسط وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

سه پروژه کوره پاتیلی (LF۳)، واحد جدید اکسیژن و مخازن ذخیره آب اضطراری ذوب آهن اصفهان، با برگزاری آیین ویژه دوشنبه اول مردادماه توسط دکتر سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، عارف نوروزی مدیرعامل هلدینگ شستا و دیگر مسئولین سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه این وزارت‌خانه افتتاح شد.
افتتاح سه پروژه ذوب آهن اصفهان توسط وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:احمد زمانی رئیس هیئت مدیره و مهدی کوهی مدیر عامل ذوب‌آهن اصفهان، محمود حقیقت سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، میثم مداحی مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان اصفهان و جمعی از مسئولین ذوب آهن اصفهان در محل کارگاه پلنت اکسیژن به صورت آنلاین در این مراسم حضور یافتند.

پروژه کوره پاتیلی برای افزایش تولید، ارتقای بهره وری و توسعه تولید محصولات صنعتی

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در خصوص پروژه کوره پاتیلی (LF۳) گفت: این پروژه با اعتبار ۵۴.۵ میلیون یورو و ۱۷۵۰ میلیارد ریال در راستای افزایش میزان تولید، ارتقای بهره وری و توسعه تولید محصولات صنعتی ذوب آهن اصفهان از جمله تولید فولاد‌های کیفی مخصوص تولید فولاد ریل اجرا گردید.

وی افزود: کوره پاتیلی شماره ۳ با بومی سازی و ساخت بیش از ۷۰ درصد تجهیزات اصلی و حساس از قبیل ترانسفورماتور، گانتری و درپوش کوره، بازوی الکترود، غبارگیر و متریال هندلینگ توسط تامین کنندگان داخلیبه بهره برداری رسید.

نکات برجسته این طرح عبارتند از: دستیابی به عملیات متالورژی ثانویه بیش از ۹۵ درصد از فولاد مذاب تولیدی بخش فولادسازی، افزایش ظرفیت تولید فولاد‌های کیفی نظیر فولاد ریل و فولاد‌های کم آلیاژ با استحکام بالا (HSLA)، کاهش توقفات و افزایش ظرفیت تولید بخش فولاد سازی، رعایت آخرین شرایط زیست محیطی با احداث غبارگیر کوره پاتیلی و غبارگیر متریال هندلینگ.

کارگاه اکسیژن ۲.jpg

واحد جدید اکسیژن در راستای جهش تولید

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در خصوص پروژه واحد جدید اکسیژن نیز گفت: این پروژه بر پایه‌ی مطالعات انجام شده در راستای جهش تولید به منظور تامین پایدار اکسیژن جهت دستیابی به ظرفیت ۳٫۶ میلیون تن چدن مذاب در سال اجرا گردید.

وی افزود: این پروژه با ظرفیت ۲۵۰۰۰ نرمال متر مکعب در ساعت به روش کرایژنیک با تکنولوژی Internal Compression به همراه تولید ازت و ارگون (بدون استفاده از هیدروژن برای تولید ارگون) با تکیه حداکثری بر توان داخلی با اعتبار ۳۳٫۷۵ میلیون یورو انجام شد.

کوهی با اشاره به صرفه جویی اقتصادی سالانه ۳۵۰۰ میلیارد ریالی این پروژه افزود: ظرفیت تولید این واحد جدید اکسیژن؛ ۲۵ هزار نرمال متر مکعب بر ساعت اکسیژن، ۹۰۰ نرمال متر مکعب بر ساعت آرگون و ۱۸ هزار نرمال متر مکعب بر ساعت نیتروژن است.

وی دیگر نکات برجسته این طرح را بدین شرح بیان نمود: استفاده حداکثری از زیر ساخت‌ها و توان داخلی، کیفیت بالای تجهیزات و اتوماسیون کامل، استفاده از فناوری جدید تولید اکسیژن به روش کرایژنیک و با تکنولوژی فشرده سازی داخلی به همراه تولید، ازت و آرگون.

۲ مخازن آب.jpg

مخازن ذخیره آب اضطراری ذوب آهن اصفهان

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان همچنین در خصوص پروژه مخازن ذخیره آب اضطراری این مجتمع عظیم صنعتی گفت: این پروژه برای افزایش ذخیره آب در ذوب‌آهن اصفهان با هدف مدیریت بحران در شرایط اضطراری اجرا گردید.

وی افزود: با ساخت این مخازن، ذخیره آب ذوب آهن اصفهان برای ۴ روز با میزان تقریبی مصرف در شرایط بحران به میزان ۱۵۵۰ متر مکعب در ساعت انجام می‌گردد.

مهدی کوهی اظهار داشت: حجم کل این مخازن ۱۵۰ هزار متر مکعب است که در ۴ مخزن مجزا به همراه پمپ خانه و خطوط مربوطه ساخته شده است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر