کد خبر: ۴۶۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

مجمع عمومی عادی سالانه بیمه تعاون برگزار شد

مجمع عمومی عادی سالانه بیمه تعاون با حضور بیش از ۸۴/ ۸۰ درصد سهامداران برگزار شد و صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ این شرکت به تصویب رسید.
مجمع عمومی عادی سالانه بیمه تعاون برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه تعاون با حضور بیش از ۸۰/۸۴ درصد سهامداران، سرپرست و عضو هیئت مدیره، اعضای هیئت مدیره بیمه تعاون، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، نماینده بیمه مرکزی، نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده سازمان حسابرسی در سالن آمفی تئاتر هتل سیمرغ به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد و صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ این شرکت به تصویب رسید.
بر این اساس، دستور جلسه مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه تعاون شامل: استماع گزارش هیأت مدیره و حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲؛ بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص صورت‌های مالی اساسی و تقسیم سود سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲؛ تعیین پاداش اعضای هیأت مدیره و حق حضور اعضای غیرموظف هیأت مدیره؛ انتخاب حسابرس و بازرسین قانونی؛ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و سایر موارد در صلاحیت مجمع عمومی عادی اعلام شد.
در ابتدای این جلسه سید روح اله عیلپور یزدی سرپرست و عضو هیئت مدیره، به شرح گزارشی در خصوص ترکیب سهامداران، روند افزایش سرمایه شرکت، ترکیب نیروی انسانی در شرکت بیمه تعاون، ترکیب اجزای شبکه فروش در سال ۱۴۰۲، مقایسه بیمه تعاون با صنعت بیمه کشور، چکیده آمار عملکرد شرکت بیمه تعاون، روند سهم از بازار شرکت بیمه تعاون، ترکیب حق بیمه صادره، عملکرد سه ماهه شرکت بیمه تعاون در سال جاری و مقایسه با مدت مشابه و تفکیک حق بیمه پرداختند.
در پایان جلسه مجمع عمومی عادی سالانه بیمه تعاون، چندین تصمیم مهم به تصویب رسید. ابتدا، صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد. همچنین، سود سهام به میزان ۱۰ ریال به ازای هر سهم تعیین گردید که نشان‌دهنده تعهد شرکت به تأمین منافع سهامداران است.

در این جلسه، روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات همانند سال گذشته با اکثریت آراء به عنوان مرجع رسمی انتشار اطلاعیه‌ها و آگهی‌ها انتخاب شد. علاوه بر این، موسسه حسابرسی «آزموده کاران» به عنوان حسابرس اصلی و موسسه حسابرسی «آزمون پرداز» به عنوان حسابرس علی البدل برگزیده شدند.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر