کد خبر: ۴۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

پزشکیان: ایران آماده گفتگو درباره برجام برای احقاق حق است

رئیس جمهور منتخب گفت: آمریکا بود که ابتدا از برجام خارج شد و سپس شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرد. با این حال جمهوری اسلامی ایران همواره آماده هرگونه گفتگو در این زمینه با ملاحظه همه جوانب جهت احقاق حقوق ملت ایران بوده و هست.
پزشکیان: ایران آماده گفتگو درباره برجام برای احقاق حق است

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب در گفت‌وگوی تلفنی با «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن ضمن تشکر از پیام تبریک و تماس او و اظهار امیدواری نسبت به اینکه با مساعی وی، سطح روابط و همکاری‌های دو طرف بیش از پیش ارتقا یابد، از پیام‌های تسلیت و ابراز همدردی وی و دیگر مقامات ژاپن در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش قدردانی کرد.
وی روابط دیپلماتیک و دوستانه ۹۵ ساله، پیشینه بیش از هزار ساله تعاملات دو ملت و نیز نگاه مثبت رهبران دو کشور را بستر و پشتوانه مناسبی برای گسترش تعاملات فیمابین توصیف و تصریح کرد: توسعه روابط با کشور‌های آسیایی از جمله ژاپن از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم با گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری به تحکیم روابط فیمابین کمک کنیم.

رئیس‌جمهور منتخب در ادامه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال استقرار و تحکیم آرامش، صلح و ثبات در منطقه و جهان بوده و هست، افزود: متاسفانه حملات رژیم صهیونیستی به غزه به عنوان مصداق بارز جنایت و نسل‌کشی، بیش از ۲۸۰ شبانه‌روز است که ادامه دارد و امیدواریم ژاپن به عنوان عضو دوره‌ای شورای امنیت و نیز گروه ۷ تلاش بیشتری برای اعمال فشار به این رژیم و حامیانش در راستای توقف حملات به غزه داشته باشد.

پزشکیان هم‌چنین به سخنان نخست‌وزیر ژاپن درباره برجام اشاره کرد و اظهار داشت: این آمریکا بود که ابتدا از برجام خارج شد و سپس شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرد. با این حال جمهوری اسلامی ایران همواره آماده هر گونه گفتگو در این زمینه با ملاحظه همه جوانب جهت احقاق حقوق ملت ایران بوده و هست.

«فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن نیز دراین گفتگو، بار دیگر انتخاب پزشکیان را تبریک گفت و با آرزوی موفقیت برای وی تصریح کرد: روابط ایران و ژاپن بر دوستی دیرینه میان دو ملت استوار است و مایه خوشحالی خواهد بود که در دوره ریاست جنابعالی نیز بتوانیم با یکدیگر در راستای تقویت و تعمیق روابط فیمابین همکاری‌های سازنده‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه وضعیت غزه مهمترین چالش مشترک امروز جامعه جهانی است، اظهار داشت: ژاپن به طور جدی دیپلماسی فعال خود را برای برقراری آتش‌بس، امدادرسانی به فلسطینیان غزه و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها در منطقه ادامه خواهد داد و امیدوارم در این مسیر همکاری‌های سازنده و موثری با جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

بیشتر بخوانید

نخست‌وزیر ژاپن همچنین با ابراز امیدواری نسبت به احیای توافق هسته‌ای گفت: جامعه بین‌المللی و از جمله ژاپن انتظار بزرگی از دولت آینده جنابعالی برای تعامل موثر در این راستا دارد. همچنین ژاپن با توجه به دوستی دیرینه با جمهوری اسلامی ایران و نیز روابط نزدیک با ایالات متحده آمریکا آماده ایفای نقش سازنده میان دو طرف برای احیای برجام است.

کیشیدا در پایان گفتگوی خود با پزشکیان را مفید و معنادار توصیف و ضمن تاکید بر اهمیت تداوم این گفتگوها، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک فرصت دیدار حضوری و نیز سفر به ایران برای وی فراهم شود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر