کد خبر: ۴۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

پزشکیان: ایران آماده گفتگو درباره برجام برای احقاق حق است

رئیس جمهور منتخب گفت: آمریکا بود که ابتدا از برجام خارج شد و سپس شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرد. با این حال جمهوری اسلامی ایران همواره آماده هرگونه گفتگو در این زمینه با ملاحظه همه جوانب جهت احقاق حقوق ملت ایران بوده و هست.
پزشکیان: ایران آماده گفتگو درباره برجام برای احقاق حق است

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب در گفت‌وگوی تلفنی با «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن ضمن تشکر از پیام تبریک و تماس او و اظهار امیدواری نسبت به اینکه با مساعی وی، سطح روابط و همکاری‌های دو طرف بیش از پیش ارتقا یابد، از پیام‌های تسلیت و ابراز همدردی وی و دیگر مقامات ژاپن در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش قدردانی کرد.
وی روابط دیپلماتیک و دوستانه ۹۵ ساله، پیشینه بیش از هزار ساله تعاملات دو ملت و نیز نگاه مثبت رهبران دو کشور را بستر و پشتوانه مناسبی برای گسترش تعاملات فیمابین توصیف و تصریح کرد: توسعه روابط با کشور‌های آسیایی از جمله ژاپن از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم با گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری به تحکیم روابط فیمابین کمک کنیم.

رئیس‌جمهور منتخب در ادامه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال استقرار و تحکیم آرامش، صلح و ثبات در منطقه و جهان بوده و هست، افزود: متاسفانه حملات رژیم صهیونیستی به غزه به عنوان مصداق بارز جنایت و نسل‌کشی، بیش از ۲۸۰ شبانه‌روز است که ادامه دارد و امیدواریم ژاپن به عنوان عضو دوره‌ای شورای امنیت و نیز گروه ۷ تلاش بیشتری برای اعمال فشار به این رژیم و حامیانش در راستای توقف حملات به غزه داشته باشد.

پزشکیان هم‌چنین به سخنان نخست‌وزیر ژاپن درباره برجام اشاره کرد و اظهار داشت: این آمریکا بود که ابتدا از برجام خارج شد و سپس شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرد. با این حال جمهوری اسلامی ایران همواره آماده هر گونه گفتگو در این زمینه با ملاحظه همه جوانب جهت احقاق حقوق ملت ایران بوده و هست.

«فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن نیز دراین گفتگو، بار دیگر انتخاب پزشکیان را تبریک گفت و با آرزوی موفقیت برای وی تصریح کرد: روابط ایران و ژاپن بر دوستی دیرینه میان دو ملت استوار است و مایه خوشحالی خواهد بود که در دوره ریاست جنابعالی نیز بتوانیم با یکدیگر در راستای تقویت و تعمیق روابط فیمابین همکاری‌های سازنده‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه وضعیت غزه مهمترین چالش مشترک امروز جامعه جهانی است، اظهار داشت: ژاپن به طور جدی دیپلماسی فعال خود را برای برقراری آتش‌بس، امدادرسانی به فلسطینیان غزه و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها در منطقه ادامه خواهد داد و امیدوارم در این مسیر همکاری‌های سازنده و موثری با جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

بیشتر بخوانید

نخست‌وزیر ژاپن همچنین با ابراز امیدواری نسبت به احیای توافق هسته‌ای گفت: جامعه بین‌المللی و از جمله ژاپن انتظار بزرگی از دولت آینده جنابعالی برای تعامل موثر در این راستا دارد. همچنین ژاپن با توجه به دوستی دیرینه با جمهوری اسلامی ایران و نیز روابط نزدیک با ایالات متحده آمریکا آماده ایفای نقش سازنده میان دو طرف برای احیای برجام است.

کیشیدا در پایان گفتگوی خود با پزشکیان را مفید و معنادار توصیف و ضمن تاکید بر اهمیت تداوم این گفتگوها، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک فرصت دیدار حضوری و نیز سفر به ایران برای وی فراهم شود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر