کد خبر: ۴۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

پزشکیان: ایران آماده گفتگو درباره برجام برای احقاق حق است

رئیس جمهور منتخب گفت: آمریکا بود که ابتدا از برجام خارج شد و سپس شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرد. با این حال جمهوری اسلامی ایران همواره آماده هرگونه گفتگو در این زمینه با ملاحظه همه جوانب جهت احقاق حقوق ملت ایران بوده و هست.
پزشکیان: ایران آماده گفتگو درباره برجام برای احقاق حق است

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب در گفت‌وگوی تلفنی با «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن ضمن تشکر از پیام تبریک و تماس او و اظهار امیدواری نسبت به اینکه با مساعی وی، سطح روابط و همکاری‌های دو طرف بیش از پیش ارتقا یابد، از پیام‌های تسلیت و ابراز همدردی وی و دیگر مقامات ژاپن در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش قدردانی کرد.
وی روابط دیپلماتیک و دوستانه ۹۵ ساله، پیشینه بیش از هزار ساله تعاملات دو ملت و نیز نگاه مثبت رهبران دو کشور را بستر و پشتوانه مناسبی برای گسترش تعاملات فیمابین توصیف و تصریح کرد: توسعه روابط با کشور‌های آسیایی از جمله ژاپن از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم با گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری به تحکیم روابط فیمابین کمک کنیم.

رئیس‌جمهور منتخب در ادامه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال استقرار و تحکیم آرامش، صلح و ثبات در منطقه و جهان بوده و هست، افزود: متاسفانه حملات رژیم صهیونیستی به غزه به عنوان مصداق بارز جنایت و نسل‌کشی، بیش از ۲۸۰ شبانه‌روز است که ادامه دارد و امیدواریم ژاپن به عنوان عضو دوره‌ای شورای امنیت و نیز گروه ۷ تلاش بیشتری برای اعمال فشار به این رژیم و حامیانش در راستای توقف حملات به غزه داشته باشد.

پزشکیان هم‌چنین به سخنان نخست‌وزیر ژاپن درباره برجام اشاره کرد و اظهار داشت: این آمریکا بود که ابتدا از برجام خارج شد و سپس شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرد. با این حال جمهوری اسلامی ایران همواره آماده هر گونه گفتگو در این زمینه با ملاحظه همه جوانب جهت احقاق حقوق ملت ایران بوده و هست.

«فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن نیز دراین گفتگو، بار دیگر انتخاب پزشکیان را تبریک گفت و با آرزوی موفقیت برای وی تصریح کرد: روابط ایران و ژاپن بر دوستی دیرینه میان دو ملت استوار است و مایه خوشحالی خواهد بود که در دوره ریاست جنابعالی نیز بتوانیم با یکدیگر در راستای تقویت و تعمیق روابط فیمابین همکاری‌های سازنده‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه وضعیت غزه مهمترین چالش مشترک امروز جامعه جهانی است، اظهار داشت: ژاپن به طور جدی دیپلماسی فعال خود را برای برقراری آتش‌بس، امدادرسانی به فلسطینیان غزه و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها در منطقه ادامه خواهد داد و امیدوارم در این مسیر همکاری‌های سازنده و موثری با جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

بیشتر بخوانید

نخست‌وزیر ژاپن همچنین با ابراز امیدواری نسبت به احیای توافق هسته‌ای گفت: جامعه بین‌المللی و از جمله ژاپن انتظار بزرگی از دولت آینده جنابعالی برای تعامل موثر در این راستا دارد. همچنین ژاپن با توجه به دوستی دیرینه با جمهوری اسلامی ایران و نیز روابط نزدیک با ایالات متحده آمریکا آماده ایفای نقش سازنده میان دو طرف برای احیای برجام است.

کیشیدا در پایان گفتگوی خود با پزشکیان را مفید و معنادار توصیف و ضمن تاکید بر اهمیت تداوم این گفتگوها، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک فرصت دیدار حضوری و نیز سفر به ایران برای وی فراهم شود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
حضور ظریف در مذاکره ایران و آمریکا صحت دارد؟ حضور ظریف در مذاکره ایران و آمریکا صحت دارد؟
وزیر خارجه پیشین با رد ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور تاکید کرد که بنده حتی نامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و پاسخ ایران به او را ندیده و از محتوای آن خبری جز آنچه در رسانه‌ها آمده ندارم.
خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند
جدول سن فرسودگی خودرو‌ها در سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت! کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت!
روزنامه کیهان در واکنش به انتقاد‌های روز گذشته در صفحه گفت و شنود خطاب به منتقدان نوشت: هنوز تیری شلیک نشده چند تا از پادو‌های داخلیو کاسه لیس آمریکا بدجوری کپ کرده‌اند!
هواشناسی ایران ۱۸ فروردین هواشناسی ایران ۱۸ فروردین
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید گفت: در ۱۵ استان کشور رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و گاهی تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد
ابوالقاسم خوشرو عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر در شاخه مینیمالیسم مفهومی در یک مسابقه جهانی انتخاب شد.
گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی! گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی!
رسانه‌های ایتالیایی از مقصد جدید مهدی طارمی پرده برداشته‌اند.
برگزیده
جزئیات مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا جزئیات مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با بیان اینکه «پاسخی از سوی آمریکا درخصوص مذاکره مستقیم دریافت نکردیم»، گفت: سوابق مشارکت سایر طرف‌ها در پیشبرد مذاکرات غیرمستقیم روشن است.
حضور ظریف در مذاکره ایران و آمریکا صحت دارد؟ حضور ظریف در مذاکره ایران و آمریکا صحت دارد؟
وزیر خارجه پیشین با رد ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور تاکید کرد که بنده حتی نامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و پاسخ ایران به او را ندیده و از محتوای آن خبری جز آنچه در رسانه‌ها آمده ندارم.
کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت! کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت!
روزنامه کیهان در واکنش به انتقاد‌های روز گذشته در صفحه گفت و شنود خطاب به منتقدان نوشت: هنوز تیری شلیک نشده چند تا از پادو‌های داخلیو کاسه لیس آمریکا بدجوری کپ کرده‌اند!
صفحه خبر بالای تصاویر