کد خبر: ۴۶۶۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹

بیش از ۹۵ درصد نسخه‌ها به صورت الکترونیکی نوشته می‌شود

وزیر ارتباطات گفت برای الکترونیکی شدن همه نسخه‌های پزشکان در ابتدای دولت سیزدهم مقاومت‌هایی بود، اما اکنون بیش از ۹۵% نسخه‌ها به صورت الکترونیکی نوشته می‌شود.
بیش از ۹۵ درصد نسخه‌ها به صورت الکترونیکی نوشته می‌شود

بیش از ۹۵ درصد نسخه‌ها به صورت الکترونیکی نوشته می‌شود

مخاطب۲۴- عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سلسله گزارش‌های منتشر شده از عملکرد وزارت ارتباطات دولت سیزدهم نوشت: نسخه‌نویسی الکترونیکی هم از یادگار‌های ماندگار این دولت است که با همت وزارت بهداشت و حمایت وزارت ارتباطات تکمیل و راه‌اندازی شد. زارع‌پور ادامه داد: مقاومت‌های زیادی در ابتدای کار وجود داشت، اما بحمدالله هم اکنون بیش از ۹۵% نسخه‌ها به صورت الکترونیکی نوشته و تماماً الکترونیکی پیچیده می‌شوند.
گفتنی است، طرح نسخه الکترونیک از برای اولین بار در سال ۱۳۹۴ و به صورت آزمایشی در استان یزد و با تعداد ۹ پزشک آغاز و سپس در استان‌های خراسان رضوی، تهران، اصفهان، گیلان و البرز نیز اجرایی شد، اما به صورت رسمی و عمومی این کار از سال ۹۷ آغاز شد هر چند ایراداتی بر آن وارد بود و با مخالفت پزشکان مواجه شد، ولی از دی ماه سال ۱۴۰۰ دیگر نسخه‌های کاغذی مورد قبول قرار نگرفت. با توجه به چالش‌ها و مشکلاتی که این طرح داشته، اما اکنون توانسته مورد استقبال خوبی قرار بگیرد که مهمترین دلایل آن نیز کاهش خطا‌های دارویی، اطلاع از سابقه دارویی و میزان مصرف بیمار، اطلاع پزشک از دارو‌های کم هزینه‌تر و جایگزین، تخصیص بهتر منابع توسط بیمه‌ها، عدم چاپ دفترچه کاغذی و کاهش هزینه ریالی و زمانی برای مردم و سرعت دریافت خدمات مطرح شده است. البته درست است که بخش بزرگی از کار در وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما وزارت ارتباطات با ایجاد بستر لازم و ارائه پهنای باند و اینترنت ثابت پرسرعت روند اجرای این طرح ملی را سرعت بخشید و امروز تنها ۵ درصد از نسخ به صورت کاغذی در اختیار بیمار قرار می‌گیرد.

برچسب ها: عیسی زارع پور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر