کد خبر: ۴۶۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷

۵۵۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت در جیب ۴ شرکت

مدیر سامانه‌های اطلاعاتی سمات با اشاره به بدعهدی ۴ شرکت در واریز سود سهام عدالت گفت: کل عددی که باید واریز شود ۵۵۰۰ میلیارد تومان است و حتما سازمان بورس تنبیهاتی برای این شرکت‌ها در نظر می‌گیرد.
۵۵۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت در جیب ۴ شرکت

مخاطب۲۴- محمود حسنلو گفت: چهار شرکت هنوز مبلغ واریزی که متعهد بودند را واریز نکردند و ما نیز نتوانستیم مرحله سوم را به حساب سهامداران سهام عدالت واریز کنیم؛ که در این زمینه پیگیری‌های لازم را انجام داده ایم.

وی تصریح کرد: سودی که از آن سخن می‌گوییم سود مرتبط به سال ۱۴۰۱ است که باید در سال ۱۴۰۲ پرداخت می‌شد و بیش از ۸۰ درصد نیز وصول شده است.

وی افزود: حدود ۱۰ درصد از کل مبلغ کل سود سهام عدالت برای واریز باقی مانده است که هر زمانی که این مبلغ واریز شود تقدیم مردم می‌شود.

حسنلو یادآورشد: در پایان اسفند ماه این عدد واریزی به حساب سهامداران واریز شده است که مابقی را نیز در آینده به حساب مردم وارد می‌شود. سود مرحله اول و دوم به حساب مردم واریز شده است و ده درصد از مرحله سوم باقی ماند.

بیشتر بخوانید

وی گفت: کل عملکرد سال ۱۴۰۱ شامل بیش از ۸۳ درصد است در قالب مرحله یک و دوم واریز شده است. از مبلغ نیز کل ده درصد باقی مانده است و مابقی به عنوان افزایش سرمایه در نظر گرفته است.

مدیر سامانه‌های اطلاعاتی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) بیان کرد: کل عددی که باید واریز شود ۵ ونیم همت است که واریز نشده است.

وی افزود: شرکت‌ها هشت ماه وقت قانونی برای واریز سود دارند که شرکت سپرده گذاری نیز منتظر بود که این پول را دریافت کند و به حساب مردم واریز کند، ولی متاسفانه این شرکت‌ها پولی واریز نکردند و در این زمینه تخلف کردند. حتما سازمان بورس بر این اساس تنبیهاتی برای این شرکت‌ها در نظر می‌گیرد.

حسنلو یادآورشد: باید چهار شرکت اصلی تاریخی را اعلام کنند که این پول را واریز می‌کنند. در غیر از این صورت ما نمی‌توانیم تاریخی برای پرداخت سود اعلام کنیم.

برچسب ها: محمود حسنلو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر