کد خبر: ۴۶۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱

برگزاری مسابقات لیگ فقط در پنجشنبه و جمعه شدنی نیست!

تقویم مسابقات فوتبال باشگاهی آسیا نشان می‌دهد که موضوع مدنظر فدراسیون برای برگزاری مسابقات در روز‌های پنجشنبه و جمعه در بسیاری از هفته‌ها قابل اجرا نیست.
برگزاری مسابقات لیگ فقط در پنجشنبه و جمعه شدنی نیست!

مخاطب ۲۴- فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال (لیگ بیست‌وچهارم) از روز پنجشنبه ۲۵ مرداد آغاز خواهد شد. کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) هم روز ۱۶ مرداد را به‌عنوان روز نخست مسابقات باشگاهی آسیا در نظر گرفته و اولین بازی دور مقدماتی لیگ نخبگان آسیا در این روز برگزار می‌شود.

مقامات سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال از پایان فصل گذشته، در اظهارات خود بار‌ها اعلام کردند که فصل جدید تا زمان برطرف شدن ایراد‌ها ورزشگاه‌ها برگزار نمی‌شود. مسئله نورافکن‌ها و نداشتن لوکس نور کافی، یکی از ایراد‌های استادیوم‌های کشورمان است که داود رفعتی دبیر کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌های لیگ برتری هم به آن اشاره کرد.
رفعتی دقایقی بعد از اینکه گفت ورزشگاه‌هایی با کمتر از هزار و ۶۰۰ لوکس نور نمی‌توانند میزبان بازی‌های لیگ باشند، اعلام کرد که همه دیدار‌ها با دستور رئیس فدراسیون فوتبال در روز‌های پنجشنبه و جمعه و زیر نور ورزشگاه برگزار می‌شود. اگر ورزشگاه‌های غیراستاندارد را از مدار میزبانی خارج کنیم، استادیوم‌های زیادی باقی نمی‌ماند که هم دارای نور استاندارد باشند و هم از سایر شرایط میزبانی بهره ببرند.

اشکال دیگری که به این ماجرا وارد است، به روز برگزاری لیگ برمی‌گردد. اینکه مدیران سازمان لیگ و فدراسیون تلاش می‌کنند بازی‌های لیگ در روز‌های پایانی هفته برگزار شود تا تماشاگران بیشتری از دیدار‌ها استقبال کنند، اتفاقی قابل تقدیر است که تنها در شرایط ایده‌آل قابل اجراست.
لیگ نخبگان آسیا از روز ۱۶ مرداد با برگزاری مراحل مقدماتی آغاز می‌شود. سپاهان در این روز میزبان شباب الاهلی خواهد بود و در صورت غلبه بر نماینده امارات، روز سه‌شنبه ۲۳ مرداد در قطر مقابل الغرافه صف‌آرایی می‌کند. مشخص است که اگر طلایی‌پوشان در هفته اول (۲۵ یا ۲۶ مرداد) میهمان باشند، نمی‌توانند بلافاصله به اصفهان بازگردند، ریکاوری کنند و عازم شهر میزبان شوند تا ۲۵ یا ۲۶ مرداد (پنجشنبه یا جمعه) مسابقه بدهند.

بیشتر بخوانید

این اتفاق در طول برگزاری لیگ برتر فوتبال هم تکرار می‌شود. اگر سپاهان در هر دو بازی مقدماتی به برتری برسد، به همراه استقلال و پرسپولیس در مرحله گروهی لیگ نخبگان شرکت می‌کند. در این شرایط حداقل یکی از سه تیم لیگ برتری در روز‌های دوشنبه یا سه‌شنبه، خارج از ایران بازی خواهند داشت و برای مسابقه دادن در روز پنجشنبه یا جمعه کار سختی دارد.
نکته‌ای که کار سازمان لیگ را برای اجرای دستور رئیس فدراسیون فوتبال سخت‌تر می‌کند، تقویم رقابت‌های سطح دوم فوتبال باشگاهی آسیا (موسوم به لیگ قهرمانان آسیای ۲) خواهد بود. این مسابقات در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هر هفته برگزار می‌شود و حضور تراکتور در لیگ قهرمانان ۲ مسجل است. اگر سپاهان در مرحله مقدماتی شکست بخورد، به همراه تراکتور در این بازی‌ها شرکت خواهد کرد.

به این ترتیب، پرسپولیس و استقلال روز‌های دوشنبه و سه شنبه و تراکتور (و شاید سپاهان) سه‌شنبه و چهارشنبه در لیگ قهرمانان ۲ به مصاف رقبا می‌روند و طبیعی است که نتوانند پنجشنبه یا جمعه در لیگ رقابت کنند. به همین خاطر می‌توان گفت که سازمان لیگ صرفاً می‌تواند هفته‌هایی از لیگ را در پایان هفته تدارک ببیند که تیم‌های ایرانی در مسابقات آسیایی به میدان نروند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
برگزیده
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
صفحه خبر بالای تصاویر