کد خبر: ۴۶۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰

سیاسیون در مورد کناره گیری بایدن چه نظری دارند؟

مقامات و سناتور‌های آمریکا نسبت به کناره‌گیری «جو بایدن» از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور و حمایت او از «کامالا هریس» معاون خود، واکنش‌های مختلفی از خود نشان داده‌اند.
سیاسیون در مورد کناره گیری بایدن چه نظری دارند؟

مخاطب۲۴- سناتور «دیک دربین» پس از اعلام کناره‌گیری رسمی بایدن از شرکت در رقابت‌های اتخاباتی آمریکا گفت: بایدن منافع کشور را در اولویت قرار داد و آمریکا برای همیشه قدردان تمام کار‌هایی است که انجام داده است.

سناتور «کریس کونز» گفت: میراث بایدن در اولویت قرار دادن کشورش امروز با تصمیم دشواری که او برای خروج از رقابت گرفت تقویت شد.

«تد لیو» دیگر نماینده دموکرات آمریکا گفت: کامالا هریس نامزد حزب دموکرات خواهد بود و در نوامبر پیروز خواهد شد.

«پیت بوته‌جج» وزیر حمل و نقل آمریکا عنوان کرد «بایدن با این تصمیم، خود را به عنوان یکی از بهترین و مهم‌ترین روسای جمهور تاریخ آمریکا معرفی کرده است»

در همین حال، «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: اگر بایدن صلاحیت نامزدی را نداشته باشد، برای ریاست جمهوری مناسب نیست و باید فورا استعفا دهد.

«چاک شومر» رهبر دموکرات مجلس سنا اظهار کرد: بایدن کشورش را در اولویت قرار داد. بایدن منافع حزب دموکرات را در اولویت قرار داد. تصمیم بایدن برای کناره‌گیری آسان نبود.

شومر همچنین گفت قبل از اعلام کناره گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی آمریکا، با او صحبت کرد.

بیشتر بخوانید

کمیته ملی حزب جمهوری‌خواه اعلام کرد «تصمیم بایدن رسوایی با ابعاد تاریخی است. بایدن واجد شرایط ادامه دوره ریاست جمهوری خود نیست».

کمیته ملی حزب دموکرات اعلام کرد «بایدن رهبر بزرگی بود و کار‌های زیادی برای ملت آمریکا انجام داد».

«جیمی هریسیون» رئیس کمیته ملی دموکرات حمایت خود از هریس برای شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را اعلام کرد.

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد: انتظار می‌رود قانونگذاران و نمایندگان کلیدی از هریس حمایت کنند. بایدن تیم و اعضای ستاد انتخاباتی خود را کمی قبل از اعلام تصمیم خود مطلع کرد.

«پرامیلا جایاپول» نماینده دموکرات آمریکا گفت: حمایت خود را از کامالا هریس در انتخابات ریاست جمهوری اعلام می‌کنم.

«گوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا گفت: رئیس جمهور بایدن رئیس‌جمهور استثنایی و تاریخ ساز بود. بایدن رهبری است که برای طبقه کارگر جنگید و نتایج شگفت انگیزی برای همه آمریکایی‌ها به دست آورد.

«آدام اسمیت» نماینده دموکرات گفت: بایدن تصمیم درستی گرفت و من این انتخاب دشوار را تحسین می‌کنم. تصمیم بایدن بهترین راه پیش رو است و من از او به خاطر کاری که به عنوان رئیس جمهور انجام داد تشکر می‌کنم.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع آمریکایی نوشت: بایدن قصد داشت تا عصر شنبه در رقابت باقی بماند، اما بعد از ظهر به کارکنان ارشد خود از قصد خود برای کناره گیری اطلاع داد.

سی‌ان‌ان به نقل از «اندی بشیر» فرماندار کنتاکی نوشت: تصمیم بایدن به نفع کشور و حزب ماست و اکنون زمان مناسبی برای اتحاد ملت است.

«استیو اسکالیس» رهبر اکثریت جمهوری خواه مجلس نمایندگان گفت: دموکرات‌ها به رأی دهندگان خود احترام نمی‌گذارند.

سی‌ان‌ان به نقل از مشاور کمپین انتخاباتی بایدن گزارش داد: بایدن در ۴۸ ساعت گذشته و پس از مشورت با خانواده و مشاوران ارشدش تصمیم خود را گرفت.

«جیمی هریسون» رئیس کمیته ملی حزب دموکرات گفت: ما گام‌های بعدی و مسیر خود را برای نامزدی اعلام خواهیم کرد. در روز‌های آتی، روندی شفاف و منظم را پیش خواهیم برد.

«بنی تامپسون» نماینده حزب دموکرات گفت: ما از رئیس‌جمهور بایدن سپاسگزاریم و زمان آن فرا رسیده است که متحد شویم و هریس را برای رهبری ما معرفی کنیم.

«مارک ویسی» نماینده دموکرات گفت: ملت ما بدون کار خستگی‌ناپذیر رئیس‌جمهور بایدن به جایی که امروز است، نمی‌رسید.

«حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان گفت: بایدن یکی از مهم‌ترین رهبران تاریخ ماست. بایدن به خاطر خدماتش به مردم آمریکا سزاوار قدردانی فوق العاده‌ای است.

به نوشته خبرگزاری رویترز، بیل و هیلاری کلینتون حمایت خود را از کامالا هریس اعلام کردند.

«نانسی پلوسی» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا گفت: بایدن یک وطن پرست است و همیشه کشور ما را در اولویت قرار داده است.

او با این حال از هریس حمایت نکرد.

«برنی سندرز» سناتور دموکرات حامی بایدن نیز گفت: بایدن با افتخار و عزت به کشور ما خدمت کرد و ما از او به خاطر هر کاری که انجام داد تشکر می‌کنیم. بایدن با افتخار و عزت به کشور ما خدمت کرد و ما از او برای هر کاری که انجام داد، تشکر می‌کنیم.

برچسب ها: جو بایدن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه
رسانه‌های صهیونیستی از جزئیات طرح پیشنهادی جدید تل آویو در مذاکرات دوحه به منظور برقراری آتش بس و تبادل اسرا خبر می‌دهند.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟ پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟
وزیر خارجه طالبان با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر