کد خبر: ۴۶۶۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۸

کارخانه دخانیات تهران فضای سبز می‌شود

بنابر اعلام شهردار منطقه ۱۱، کارخانه دخانیات در این منطقه طی ۶ ماه آینده به هشتگرد منتقل و فضای فعلی کارخانه تبدیل به فضای سبز و ورزشی خواهد شد.
کارخانه دخانیات تهران فضای سبز می‌شود

مخاطب ۲۴- در جریان دویست‌و‌پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گزارش محله‌گردی از محله سلامت منطقه ۱۱ توسط ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ارائه شد.

امانی با بیان اینکه ۲۰ هزار نفر در این محله سکونت دارند، اظهار کرد: مردم این موضوع را مطرح می‌کردند که به جای محله «دخانیات» به آن بگویند محله «سلامت»، اما سایه کارخانه دخانیات بر مردم سنگینی می‌کند و باعث آزار اهالی شده است.

وی با بیان اینکه عمر نخستین کارخانه دخانیات به سال ۱۳۱۶ برمی‌گردد، اضافه کرد: بعد از چند دهه درمیان هزاران نفر از ساکنان خودنمایی می‌کند. به پیشنهاد اعضای شورایاری سابق و تأیید شورا این محله به سلامت تغییر نام داد و مردم تصور می‌کردند که این اقدام مقدمه‌ای بر جابجایی این کارخانه باشد، اما بوی تند تنباکو در این محله حس می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه ۳۰ درصد از مساحت این منطقه بافت فرسوده است و ناحیه سه بیش از ۵۰ درصد فرسودگی دارد، تصریح کرد: مردم انتظار دارند که در مرکز شهر تهران که از کمبود فضای سبز و سرانه ورزشی رنج می‌برند بوستانی همچون بوستان ولایت در محله ایجاد شود.

امانی با بیان اینکه این منطقه با منطقه ۱۵ یک پیمانکار رفت و روب دارد، خاطرنشان کرد: هرچند معاونت خدمات شهری منطقه از عملکرد پیمانکار رضایت دارد، اما مردم گلایه دارند و از جولان موش‌ها و عدم موفقیت طرح‌های فعلی برای مهار این حیوانات و روان بودن فاضلاب در جوی‌های آب ناراضی هستند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه پیاده راه‌های خیابان‌های اصلی مناسب‌سازی نشده که البته اعتباری برای آن پیش‌بینی شده است، گفت: زمینی در محله خرمشهر به عنوان پارکینگ مورد استفاده قرار گرفته است.

مهدی چمران؛ رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ملک کارخانه دخانیات باید خریداری شود، گفت: باید شرایط آماده شود تا این زمین بزرگ در این منطقه به یک بوستان تبدیل شود.

وی با تأکید بر اینکه دکل‌ها و تیر‌های چراغ برق تنها مشکل این محله نیست، تصریح کرد: وسط بزرگراه صدر دکل‌های برق وجود داشت و به ناچار باید برداشته می‌شد که این اقدام صورت گرفت و شهرداری در آن مقطع کانال‌های زیرزمینی عمیق و پروژه‌ای بسیار ارزشمند را اجرا کرد و کابل‌های فشار قوی را از زیرزمین اجرایی کرد.

سید محمد موسوی؛ شهردار منطقه ۱۱ نیز در این جلسه گفت: بنده سه جلسه با مدیرعامل شرکت دخانیات جلسه برگزار کردم و موانع را بررسی کردیم. دو مانع به گفته مدیرعامل آن شرکت برای انتقال شرکت وجود دارد که وضعیت مالی و نقدینگی و عدم استقبال هزار و ۶۰۰ نفر نیروی انسانی این شرکت و نارضایتی آن‌ها برای انتقال، دو مشکل اصلی در این زمینه است.
موسوی با بیان اینکه مقاومت کارکنان برای انتقال موضوعی است که باعث می‌شود مدیران زیر بار آن نروند. زمینه احداث کارخانه جدید در هشتگرد فراهم شده و مشکلی وجود ندارد. در نهایت مقرر شد تا ۶ ماه آینده برای انتقال این کارخانه اقدام شود که به دنبال آن سرانه فضای سبز و ورزشی افزایش خواهد یافت.

وی با اعلام اینکه تیر‌های چراغ برق از پیامد‌های عدم مدیریت شهری واحد است، گفت: در جلسات با دستگاه قضایی این موضوع پیگیری شده و تاکنون از ۳۵۰ تیر چراغ برق ۵۰ تیر جابجا شده و شرکت برق نیز قول داده که مابقی تیر‌ها نیز جابجا شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
اعلام نحوه گزینش در رشته‌های ارشد اعلام نحوه گزینش در رشته‌های ارشد
پذیرفته شدگان نهایی دوره‌های روزانه (آموزش رایگان) آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ چه در دانشگاه محل قبولی ثبت‌نام کنند یا نکنند، امکان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت.
دختران نازی آبادی پدر دوستشان را کشتند دختران نازی آبادی پدر دوستشان را کشتند
۶ دختر چاقوکش ۱۷ ساله پدر دوستشان را چاقو زدند و به قتل رساندند. روز سه‌شنبه سیزدهم خردادماه، مأموران کلانتری ۱۳۰ نازی‌آباد طی تماسی تلفنی با قاضی موسی رضازاده، بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای جنایی تهران، از مرگ مشکوک مردی میانسال در یکی از محله‌های جنوبی پایتخت خبر دادند.
هزینه‌های جهنم را به یک هشتم کاهش دادیم! هزینه‌های جهنم را به یک هشتم کاهش دادیم!
سرهنگ پاسدار غلامرضا ملک‌علی‌پور از فرماندهان سپاهاستان گیلان به حواشی پیرامون اجرای نمایشگاه جهنم در فومن پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر