کد خبر: ۴۶۵۶۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵

رکورد مصرف ۷۸ هزار مگاوات برق در راه است

مدیر‌کل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت توانیر گفت: براساس تصمیمات اتخاذ شده قرار است برق مشترکان پرمصرف بخش اداری که قطع شده است تنها در صورت ارائه تعهد وصل شود.
رکورد مصرف ۷۸ هزار مگاوات برق در راه است

مخاطب۲۴- حامد احمدی با بیان این که دو هفته بسیار گرم هم به لحاظ افزایش و هم ماندگاری دما پیش رو داریم، تصریح کرد: این شرایط موجب خواهد شد تا شبکه برق کشور تحت فشار بیشتری قرار گیرد، چرا که احتمال عبور نیاز مصرف برق از ٧٨ هزار مگاوات وجود دارد و این امر نشانگر رشد ٧.٨ درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته است.

احمدی با اشاره به این که این میزان به معنای افزایش ٥ هزار و ۵۰۰ مگاواتی مصرف برق و معادل مصرف استان‌های خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان است، تاکید کرد: دو هفته پیش رو به شدت نیازمند اجرای کامل همه برنامه‌های مدیریت مصرف هستیم و در بخش اداری نیز باید مدیران و مسوولان انرژی ادارات در استفاده از سیستم‌های سرمایشی نظارت بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با تصمیمات اتخاد شده قرار شد برق اداراتی که مصرف آن‌ها با کنتور‌های هوشمند پایش می‌شود و یا در مواردی که با گزارش‌های مردمی اقدام به قطع برق آن‌ها خواهد شد، تنها با اخذ تعهد، دوباره وصل شود.

بیشتر بخوانید

احمدی همچنین از عموم هموطنان نیز درخواست کرد تا برای حفظ پایداری شبکه برق و پیشگیری از بروز مشکلات فنی، نسبت به رعایت راهکار‌های مدیریت مصرف برق شامل قرار دادن وسایل سرمایشی گازی روی ٢٤ درجه و دور کند کولر‌های آبی اقدام کنند.

مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر همچنین با اشاره به این که براساس هماهنگی‌های صورت گرفته تلاش خواهد شد تا مراکز تجاری و اداری بسیار بزرگ بین ساعت‌های ١٣ تا ١٨ به منظور مدیریت مصرف برق تعطیل شود، گفت: به همین منظور خواهشمندیم که مشترکان برق در این ساعت‌ها از حضور در مراکز خرید و پاساژ‌ها خودداری کنند.

احمدی درعین حال از همه مردم درخواست کرد تا عدم رعایت مصرف بهینه برق در همه مراکز خرید، ادارات، روشنایی‌های شهری و... را اطلاع دهند.

برچسب ها: مصرف برق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد
دانشگاه تهران اعلام کرد که دسترسی به یوتیوب از طریق اینترنت داخلی این دانشگاه برای دانشجویان رفع فیلتر شده و استفاده آموزشی و پژوهشی تسهیل شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر