کد خبر: ۴۶۵۵۱
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴

کشور را با اختلاف و دعوا نمی‌توان اداره کرد

رئیس‌جمهور منتخب گفت: کشور را با اختلاف و دعوا نمی‌توان اداره کرد و باید دست به دست هم دهیم تا پاسخگوی مردم باشیم.
کشور را با اختلاف و دعوا نمی‌توان اداره کرد

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب کشورمان با حضور در صحن علنی امروز یکشنبه (۳۱ تیر) مجلس شورای اسلامی گفت: امروز همین‌طوری آمدم خدمت شما تا سلام عرض کنیم؛ ان‌شالله دست به دست هم بدهیم و مشکلات مردم را حل کنیم.

وی ادامه داد: در بحث‌هایی که در مجلس شد کشور را با اختلاف و دعوا نمی‌توان اداره کرد و باید دست به دست هم دهیم تا با هماهنگی و همدلی این مسیر را طی کنیم و پاسخگوی مردم باشیم.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: ما باید بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم و ما هستیم که مشکل مردم را حل کنیم. مردم به ما اعتماد کردند و من نباید تصور کنم که کسی شدم لذا با رایی که به من دادند تلاش می‌کنیم دپاسخگوی نیاز‌های مردم باشم.

پزشکیان اظهار کرد: بار‌ها وصیت حضرت علی (ع) را خواندم که می‌فرمایند اوصیکم به تقوالله و می‌فرمایند دنبال دنیا راه نیفتید حتی اگر دنیا به دنبال شما راه بیفتد.

بیشتر بخوانید

رئیس‌جمهور منتخب کشورمان گفت: اگر پست، مقام و قدرت ما را گول نزند می‌توانیم حق بگوییم و با ظالم دشمنی کنیم و یار مظلومان باشیم. باید کاری کنیم حق‌کشی از بین برود و جامعه‌ای درست کنیم که عدالت حکمفرما باشد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با کمک بقیه عزیزان در خدمت مردم باشیم و امیداوریم مردمی که به پای صندوق رای آمدند مشت محکمی به دهان کسانی زدند که در داخل و خارج مردم را به عدم حضور دعوت می‌کردند.

پزشکیان اظهار کرد: امیدوارم که شرمنده مردم نشوم و از آقای قالیباف و هیئت‌رئیسه تشکر می‌کنم، چون چندین بار جلسه داشتیم و باید بتوانیم گره‌هایی که در مملکت وجود دارد را باز کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزیده
توافق با ایران در راه است توافق با ایران در راه است
فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد که واشنگتن تمایل به دستیابی به توافق با جمهوری اسلامی ایران دارد و اعلام کرد که این هفته در اروپا با نمایندگان ایران دیدار خواهند کرد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
صفحه خبر بالای تصاویر