کد خبر: ۴۶۴۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸

تایید ممنوعیت حجاب کاروان میزبان در المپیک پاریس!

ورزشکاران زن فرانسوی از پوشیدن حجاب در جریان بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۴ منع شدند!
تایید ممنوعیت حجاب کاروان میزبان در المپیک پاریس!

وزیر ورزش فرانسه در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس، در بیانیه‌ای ممنوعیت ورزشکاران زن فرانسوی از پوشیدن حجاب را در جریان بازی‌ها تایید کرده است!

آمیلی اودِآ کاستِرا، وزیر ورزش فرانسه در ابتدا ۲۴ سپتامبر ۲۰۲۴ این ممنوعیت را اعلام کرد. او چند رو بعد تایید کرد که هیچ زنی از کاروان فرانسه در جریان بازی‌های المپیک حجاب نخواهد پوشید.

پس از اعلام این ممنوعیت، مارتا هورتادو، سخنگوی دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای که ۲۶ سپتامبر منتشر شد، این ممنوعیت را «نادرست» و خواند.

عفو بین‌الملل نیز ۲۴ مه به همراه چندین نهاد دیگر با ارسال نامه‌ای درباره این ممنوعیت به کمیته بین‌المللی المپیک، از این نهاد خواستند تا به جد از مقامات ورزش فرانسه بخواهد تا محدودیت‌های اعمال‌شده درباره پوشش و حجاب را چه در المپیک و چه در دیگر رویدادهای ورزشی رفع کنند.

عفو بین‌الملل گفته است که کمیته بین‌المللی المپیک به این نامه پاسخی «ناکافی» داده است. این کمیته در پاسخ مدعی شده که اعمال نظر درباره ممنوعیت حجاب ورزشکاران فرانسوی، در حوزه اختیارات این نهاد نیست و «کشورهای مختلف تعاریف و تفاسیر مختلفی از آزادی مذهب دارند.»

عفو بین‌المللی ۱۶ جولای در بیانیه‌ای اعلام کرد که ممنوعیت حجاب از وجود «استاندارد دوگانه تبعیض‌آمیز در سیاست فرانسه» حکایت دارد. به نوشته این نهاد، ممنوعیت مذکور ناقض مقررات بین‌المللی است. همچنین این نهاد تاکید کرد که این ممنوعیت نمایانگر «تزویر تبعیض‌آمیز» مقامات فرانسه و «ضعف» کمیته بین‌المللی المپیک در آستانه این بازی‌هاست. بازی‌های المپیک تابستانی از ۵ تا ۲۱ مرداد و پارالمپیک ۷ تا ۱۸ شهریور به میزبانی فرانسه برگزار خواهد شد.

برچسب ها: المپیک
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.