کد خبر: ۴۶۴۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵

اعزام ۶۶ ورزشکار به پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس

مدیر فنی ورزشی کمیته ملی پارالمپیک از اعزام ۶۶ ورزشکار به بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس خبر داد.
اعزام ۶۶ ورزشکار به پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس

مخاطب۲۴- فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان، سعید سلگی معاون قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک و عضو هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان یابان درباره رویکرد فدراسیون برای بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار داشت: درباره اعزام ورزشکاران به پارالمپیک پاریس مصوباتی در جلسات هیئت اجرایی کمیته ملی پارالمپیک تصویب و به فدراسیون‌های مربوطه ابلاغ شد تا رویکرد آن‌ها براساس مقررات و سیاست‌های کمیته ملی پارالمپیک باشد. از ۶۶ ملی پوش اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس، ۴۵ ورزشکار از فدراسیون جانبازان و توان یابان در ۶ رشته والیبال نشسته، دوومیدانی، تیروکمان، تیراندازی، شنا و وزنه برداری به همراه ۱۵ نفر کادر فنی حضور پیدا می‌کنند که بخش بزرگی از کاروان کشورمان را در این دوره به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه کمیته ملی پارالمپیک براساس تعداد رشته و ورزشکار اعزامی به پاریس از فدراسیون‌های زیر مجموعه خود حمایت می‌کند، فدراسیون جانبازان و توان یابان با بیشترین تعداد ورزشکار و رشته به نوعی اصلی‌ترین فدراسیون کمیته ملی پارالمپیک در بازی‌های پاریس محسوب می‌شود و به همین دلیل از حمایت بیشتری برخوردار بوده است که به واسطه تعداد بیشتر ورزشکار و رشته‌های تحت پوشش فدراسیون بوده است و این به معنای تبعیض نیست، بلکه حمایت‌ها به نسبت جامعه آماری فدراسیون‌ها متفاوت است.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون در خصوص روند اردو‌های آماده سازی عنوان کرد: باتوجه به اینکه بازی‌های پاراآسیایی هانگژو یکسال به تعویق افتاد فرصت خوبی شد تا ملی پوشان با حضور در این رقابت ها، آمادگی خود را برای مسابقات کسب سهمیه و بازی‌های پارالمپیک پاریس حفظ کنند. ورزشکاران پس از هانگژو با اندکی استراحت مجدد به اردو‌های آماده سازی برگشتند و آماده مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک پاریس شدند. البته رقبای آسیایی نیز از این شرایط مستثنی نیستند و آن‌ها هم به دلیل حضور در پاراآسیایی هانگژو با آمادگی بالا راهی پاریس می‌شوند. تاکنون شرایط اردو‌ها و آماده سازی ملی پوشان رضایت بخش بوده است و امیدوارم این روند تا زمان اعزام حفظ شود و شاهد حضور موفق کاروان در این دوره از مسابقات باشیم.

وی با تاکید بر اهمیت موضوع دوپینگ عنوان کرد: با وجود اینکه در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو نتیجه تاریخی رقم خورد، اما موضوع دوپینگ مشکل ساز شد. بر همین اساس تلاش شد تا با برگزاری سه شنبه‌های آموزشی از سوی آکادمی کمیته ملی پارالمپیک، ورزشکاران و کادر فنی اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس با آخرین قوانین دوپینگ و دارو‌های ممنوعه آشنا شوند. همچنین در این زمینه تذکرات لازم به تیم‌ها داده شده است تا ملی پوشان با رعایت تمام موارد راهی رقابت‌های پاریس شوند و دیگر شاهد مشکل دوپینگ در پارالمپیک نباشیم.

معاون قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک عنوان کرد: در مقایسه با پارالمپیک توکیو، تلاش شد با برنامه ریزی مناسب، زمان رقابت‌های انتخابی تیم ملی به ورزشکاران دارای سهمیه پارالمپیک از حدود ۸ ماه پیش اعلام شود تا ملی پوشان بدانند که برای کدام مسابقات با آمادگی بالا حضور پیدا کنند. براساس رکورد‌های ثبت شده در مسابقات انتخابی، نفرات اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس با توجه به سیاست کیفی گرایی کمیته ملی پارالمپیک مشخص شدند.

سلگی درباره پیش بینی مدال آوری ملی پوشان در بازی‌های پارالمپیک پاریس اظهار داشت: با توجه به شناختی که از حریفان و نیز آمادگی و ظرفیت ملی پوشان داشتیم مدال آوری ورزشکاران را پیش بینی کردیم. البته پیش بینی می‌کنیم که ورزشکاران اعزامی فدراسیون جانبازان و توان یابان در قیاس با دوره قبل (توکیو) نتایج بهتر و مدال‌های خوشرنگ تری را کسب کنند، اما مدت زمان باقی مانده در کسب نتایج بسیار مهم است. این یک ماه زمان طلایی برای کاروان است. کسب هر مدالی در پاریس، ماحصل تلاش چند سال گذشته به ویژه یکسال اخیر بعد از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو است و کادر فنی تیم‌ها باید با مدیریت زمان تلاش کنند ورزشکاران به دور از آسیب دیدگی به حداکثر میزان آمادگی خود برسند و مسئولین باید با حمایت لازم کمک کنند تیم‌های ملی به دور از هرگونه حاشیه و در آرامش آماده مسابقات شوند.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون در پایان گفت: تمام تلاش‌ها و حمایت‌های مسئولین وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون برای حفظ آرامش و ایجاد فضای مناسب جهت آمادگی ملی پوشان بوده است که امیدوارم با درخشش ورزشکاران و کسب مدال‌های خوش‌رنگ در این دوره از بازی‌های پارالمپیک این حمایت‌ها و تلاش‌ها به خوبی پاسخ داده شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
اولین عکس از بیرانوند در سربازی! اولین عکس از بیرانوند در سربازی!
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور صبح امروز ۴ آبان راهی محل سربازی خود شد و به پادگان نظامی محل خدمتش رفت.