کد خبر: ۴۶۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰

بلاتکلیفی پرسپولیس با روند «طبیعی» واگذاری!

طولانی‌شدن روند انتقال سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک‌ها باعث بلاتکلیفی این باشگاه شده است.
بلاتکلیفی پرسپولیس با روند «طبیعی» واگذاری!

مخاطب ۲۴- باشگاه پرسپولیس پس از ۸۰ روز از واگذاری رسمی به کنسرسیومی از بانک‌ها، همچنان در بلاتکلیفی مطلق به‌سر می‌برد و به‌جز بانک شهر، عملاً هیچ کدام از بانک‌های خریدار پرسپولیس برای اداره این باشگاه قدمی برنداشته‌اند.

در شرایطی که پرسپولیسی‌ها روز‌های سختی را در نقل‌و‌انتقالات سپری می‌کنند، عدم ورود کنسرسیوم بانکی به اداره این باشگاه صدای اعتراض مدیران پرسپولیس را بلند کرده است و ظاهراً اوضاع وخیم‌تر از چیزی است که به‌نظر می‌رسد.
باشگاه پرسپولیس برای پرداخت مطالبات بازیکنان خود و راضی کردن آن‌ها برای تمدید قرارداد، تمام سپرده خود (۱۴۰ میلیارد تومان) را که از محل فروش ۱۰ درصدی سهام پرسپولیس به هواداران به دست آمده بود، نیز هزینه کرده است و عملاً دیگر منبعی برای هزینه در نقل‌و‌انتقالات و اداره امور باشگاه ندارد و چشم امید به حمایت از سوی کنسرسیوم بانک‌هاست؛ حمایتی که تا این لحظه رخ نداده است. پیگیری‌های تسنیم در این زمینه نشان می‌دهد هنوز روند اداری انتقال سهام به بانک‌ها به پایان نرسیده است و به همین دلیل این بانک‌ها رغبتی برای حضور در فعالیت‌های باشگاه پرسپولیس ندارند.

بیشتر بخوانید

سازمان خصوصی‌سازی در واکنش به این موضوع در پاسخ به گزارش چندی پیش خبرگزاری تسنیم اعلام کرده بود، واگذاری و انتقال سهام پرسپولیس روند طبیعی خود را طی می‌کند، اما روند «طبیعی» از نظر سازمان خصوصی‌سازی، صدای باشگاه پرسپولیس را نیز درآورده است.

۶ بانک شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین به‌عنوان خریداران باشگاه پرسپولیس قرار بود با تشکیل کنسرسیومی امور باشگاه را به‌عهده بگیرند که تا این لحظه به‌جز بانک شهر که به‌گفته مدیران پرسپولیس حمایت‌هایی از این باشگاه داشته است، سایر بانک‌ها پا پیش نگذاشته‌اند و وضعیت سرخ‌پوشان در آستانه شروع لیگ مبهم است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
برگزیده
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
صفحه خبر بالای تصاویر