کد خبر: ۴۶۱۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵

از جزئیات ترور ترامپ چه می‌دانیم؟

ساعاتی قبل دونالد ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا از سوی یک تک تیرانداز و در جریان سخنرانی انتخاباتی ترور شد. از ترور ترامپ چه اطلاعاتی داریم؟ خبرآنلاین گزارش می‌دهد.
از جزئیات ترور ترامپ چه می‌دانیم؟

مخاطب۲۴-چهره دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده ساعاتی قبل در یک تجمع در شهر باتلر، پنسیلوانیا پس از تیراندازی به سر او با خوش شانسی از گوش راستش عبور کرد، خون آلود شد. این اولین تیراندازی به یک رئیس جمهور امریکا یا نامزد اصلی حزب از زمان تلاش برای ترور رئیس جمهور جمهوری خواه رونالد ریگان در سال ۱۹۸۱ بود.

تیراندازی بعد از ظهر شنبه در تظاهرات در باتلر، پنسیلوانیا رخ داد. به گفته رسانه‌های غربی مردی مسلح قبل از اینکه توسط سرویس مخفی کشته شود، چندین گلوله از یک "موقعیت مرتفع" در خارج از تجمع شلیک کرد. منابع پلیس می‌گویند تیرانداز روی پشت بام یک ساختمان بوده که خارج از محدوده سرویس مخفی بوده است. ویدئو‌ها نشان می‌دهد که ترامپ به سرعت توسط پرسنل امنیتی با خون روی صورتش دوره می‌شود.

بیشتر بخوانید

یک ویدئوی دیگر نشان می‌دهد که ترامپ ۷۸ ساله گوش خود را می‌گیرد و سپس پشت میز سخنرانی خود به زمین می‌افتد، در حالی که ماموران سرویس مخفی وارد می‌شوند، یکی از ان‌ها فریاد می‌زند "پایین، پایین" و همزمان صدای چند گلوله دیگر شنیده می‌شود. سپس ترامپ با خون بر روی گونه و گوش خود به یک وسیله نقلیه منتقل می‌شود و مشت خود را برای جمعیت بالا می‌برد. رئیس جمهور سابق امریکا بلافاصله در پستی در شبکه‌های اجتماعی ایکس نوشت که یک گلوله قسمت بالای گوش راست من را سوراخ کرده است.
رسانه‌های امریکایی به نقل از مقامات محلی گفتند که تیرانداز و یکی از حضار کشته شدند. دو نفر دیگر در بیمارستان بستری هستند که هر دو در وضعیت بحرانی قرار دارند. همه قربانیان مرد بودند. قانون گذاران جمهوری خواه نیز در واکنش به این ترور گفتند که تحقیقات سریعی را در مورد اینکه چگونه یک تک تیرانداز موفق به فرار از ماموران سرویس مخفی و صعود به پشت بام یک ساختمان در نزدیکی جایی که دونالد ترامپ صحبت می‌کرد، آغاز خواهند کرد.

شاهدان عینی به بی بی سی گفته اند که یک مرد را با تفنگ در بالای یک ساختمان یک طبقه در نزدیکی این حادثه، قبل از شروع تیراندازی دیده اند. ویدئویی که در رسانه‌های اجتماعی آپلود شده و مردی را نشان می‌دهد که روی پشت بام دراز کشیده و ظاهرا مرده است. ترامپ بسیار خوش شانس بوده که بعد از شلیک گلوله اول به پایین تریبون آمده و گلوله‌های بعدی به حضار پشت او برخورد کرده است. واکنش تک تیراندازان نیز تحسین برانگیز گزارش شده است. به فاصله چند ثانیه از شلیک اول، تک تیراندازان مستقر در سمت راست او، ضارب را شناسایی و به سوی او تیراندازی می‌کنند.

در همین حال، مارگو مارتین، معاون مدیر ارتباطات ترامپ، امروز صبح ویدئویی از او در حال پایین رفتن از پله‌های هواپیما منتشر کرد. او در زیر این ویدئو نوشته است: «قوی و انعطافپذیر. او هرگز دست از مبارزه برای امریکا برنمی دارد» اعتقاد بر این است که ترامپ پس از تجمع در پنسیلوانیا در نیوجرسی فرود آمد.

جو بایدن نیز بعد از اطلاع از ترور ترامپ وارد پایگاه نیروی هوایی اندروز در مریلند شد و از آنجا مسافت کوتاهی را تا کاخ سفید طی کرد. او زودتر از برنامه ریزی قبلی و پس از تیراندازی در تظاهرات دونالد ترامپ به واشنگتن دی سی بازگشته است.
این در حالی است که در پی تیراندازی در تظاهرات انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا، دستورالعمل‌هایی برای کارکنان کمپین انتخاب مجدد جو بایدن صادر شده است. رسانه‌های غربی گزارش دادند به کارکنان گفته شده است که "از صدور هر گونه نظر در رسانه‌های اجتماعی یا در عموم خودداری کنند" و "هر گونه ارتباط کمپین فعال را در تمام سیستم عامل‌ها و در هر شرایطی متوقف کنند تا زمانی که ما بیشتر درباره حادثه بدانیم".

دونالد ترامپ، نیز پس از زخمی شدن در این حادثه تیراندازی یک ایمیل به حامیان خود با یک پیام کوتاه ارسال کرد. این او در پیام خود نوشته «من هرگز تسلیم نخواهم شد!» این ایمیل با امضا و پرتره او امضا شده است.

اندی بیگز، نماینده جمهوری خواه کنگره از آریزونا، معتقد است تظاهرات امریکایی‌ها پس از حادثه امروز وضعیت متفاوتی خواهد داشت. او گفت"من فقط به شما می‌گویم که حدس من این است که زمانی که شما یک تجمع را از این به بعد انجام می‌دهید، در یک مکان داخلی خواهد بود که در آن شما کنترل بیشتری نسبت به آنچه که ما در این مکان‌های در فضای باز دیده ایم دارید". منطقه‌ای که ترامپ تظاهرات خود را در پنسیلوانیا برگزار کرد، باز و خارج از محیط سربسته بود و ساختمان‌هایی در مجاورت ان قرار داشت که تک تیرانداز توانسته بود روی آن مستقر شود.

نظرسنجی اخیر رویترز نشان می‌دهد که امریکایی‌ها از افزایش خشونت سیاسی می‌ترسند و دو نفر از سه پاسخ دهنده به نظرسنجی ماه مه می‌گویند که آن‌ها نگران خشونت‌های پس از انتخابات باشند. چاک شومر، دموکرات ارشد سنا نیز در بیانیه‌ای گفت که او "از انچه اتفاق افتاده است وحشت زده است" و افزود: "خشونت سیاسی در کشور ما جایی ندارد. " نانسی پلوسی، سخنگوی سابق مجلس نمایندگان و باراک اوباما، از جمله کسانی بودند که این احساس را تکرار کردند.

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»