کد خبر: ۴۶۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰

امکان فروش سهام عدالت به روش غیرمستقیم در چه صورتی فراهم خواهد شد؟.

مشاور رئیس سازمان بورس در خصوص فروش سهام عدالت به روش غیرمستقیم توضیحاتی ارائه داد
امکان فروش سهام عدالت به روش غیرمستقیم در چه صورتی فراهم خواهد شد؟.

مخاطب۲۴- موسوی، عضو کمسیون اقتصادی مجلس در برنامه میز اقتصاد امروز در خصوص سهام عدالت جاماندگان گفت: یکی از مشکلات اصلی ما عدم اراده واگذاری سهام دولتی در کشور توسط مدیران است و با به تأخیر انداختن سهام عدالت جاماندگان مواجه شده است.

او افزود: متاسفانه سهام عدالت یک سخنگوی واحد ندارد و هر روز ما با موضوع جدیدی در ارائه پرداخت سهام عدالت به جاماندگان روبرو هستیم. دولت باید اموالی را واگذار کند تا این سهام پرداخت شود.

موسوی بیان کرد: امیدواریم با استقرار دولت و مجلس جدید پرونده جاماندگان سهام عدالت برطرف شود. امروز دولت‌ها با چالش واگذاری اموال روبرو هستند. انتظار ما از دولت جدید این است که این مصوبه را اجرا کند و ما هم در مجلس مصوبات آن را اجرا خواهیم کرد.

به گفته این نماینده مجلس، موضوع سهام دولت بسیار حائز اهمیت است که با اعضای دولت جدید جلساتی را برگزار می‌کنیم تا در بودجه سال آینده این مهم پرداخت شود. سهام عدالت یکی از ابزار‌های مهم مجلس است و پیش بینی می‌شود این موضوع با حمایت دولت جدید اجرایی شود.

او افزود: علت تاخیر سهام عدالت جاماندگان در وهله نخست دارایی‌های دولت است. باید اموال و دارایی دولت شناسایی و به مردم پرداخت شود.

در ادامه مهدی حاجیوند مشاور رئیس سازمان بورس گفت: متاسفانه عدم فرماندهی واحد در پرداخت سهام عدالت باعث تاخیر در این روند شده است.

او افزود: تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ مجامع شرکت‌های سهام عدالت برگزار می‌شوند و هیئت مدیره جدید آن‌ها مشخص می‌شود. در صورتی که شرایط بازار سرمایه خوب باشد، نمادهایشان باز می‌شود. در این شرایط، دارندگان سهام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی می‌توانند صد در صد سهام خود را بفروشند و کسانی که سهام خود را با روش مستقیم انتخاب کردند، بستگی به شرایط بازار دارد.

او گفت: سهام عدالت در سال ۱۳۸۴ در قالب ۶ دهک و ۱۸ گروه توزیع شد که حدود ۵۰ میلیون نفر را شامل می‌شد. قرار شد تسویه اقساط در طی ۱۰ سال از محل سود سهام عدالت انجام شود که به جای سود اقساط، قسط‌های سهام عدالت پرداخت می‌شد و در نهایت در سال ۱۳۹۵ همه افراد در سامانه‌ای که سازمان خصوصی سازی اعلام کرده بود، شماره شبای خود را وارد کردند و از آن سال تا الان توزیع سهام عدالت داریم.

مشاور رئیس سازمان بورس تصریح کرد: سازمان بورس در ۲۶ استان جلسه‌های خود را برگزار کرده است که ۲ استان دیگر در هفته آتی مجامع و جلسات خود را برگزار می‌کنند. تا اوایل شهریور تمامی استان‌ها مجامع خود را باید برگزار کنند.

او اضافه کرد: در نهایت پس از کش‌وقوس‌های فراوان سرانجام ۷ آذر ماه ۱۴۰۲ نحوه برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی تصویب و ابلاغ شد و در راستای این مصوبه هم مجمع چند استان از جمله زنجان، خراسان شمالی و گیلان برگزار شد و آگهی دعوت به مجمع چند استان هم تاکنون منتشر شده است.

حاجیوند تصریح کرد: در حال حاضر در چندین استان مجامع برگزار شده است و مابقی هم برگزار می‌شود که امیدوارم به تدریج شرایط شرکت‌ها مهیا شود تا صورت‌های مالی خود را حسابرسی و تعاونی‌ها نیز آگهی دعوت به مجمع خود را منتشر و مجامع خود را برگزار کنند.

بیشتر بخوانید

او گفت: پیشنهاد ما این است که دولت و مجلس آسیب‌های سهام عدالت بخصوص جاماندگان را تعیین تکلیف کند به طوری که در حال حاضر ۱۳ شرکت غیر بورسی در بازار سرمایه نیستند که مجلس و دولت هر چه سریعتر این موضوع را تعیین تکلیف کنند.

حاجی‌وند گفت: مدارک لازم برای فرایند انتقال سهام عدالت تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث در گواهی حصر وراثت، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، نیاز ضروری است.

او همچنین بیان کرد: همچنین فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بدون پرداخت مبلغ است به طوری که کاملا رایگان بوده و پرداخت سود سهام عدالت متوفیان میان وراث زمانی انجام می‌شود که پرداخت عمومی برای سود سهام عدالت داشته باشیم.

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای انتقال سهام عدالت متوفیان هیچ گونه پیامکی به وراث ارسال نخواهد شد.

برچسب ها: سهام عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
برگزیده
جزییات قتل الهه حسین نژاد جزییات قتل الهه حسین نژاد
الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر