کد خبر: ۴۶۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸

برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپاآذین

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سایپاآذین منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۲ با حضور ۵۱.۰۸ درصد سهامداران حقیقی و حقوقی برگزار شد.
برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپاآذین

مخاطب24:مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سایپاآذین، با حضور محمد هاشمی خواه، سرپرست معاونت اقتصادی گروه به عنوان رییس مجمع؛ علیرضا بیاتی، مدیر امور مجامع شرکت‌های گروه به عنوان دبیر مجمع؛ فریدون امجدیان مدیر حسابرسی داخلی گروه و داود عبداللهی مدیر بودجه و حسابرسی شرکت‌های گروه ناظران اول و دوم؛ مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت سایپاآذین؛ حسابرس و نماینده بورس برگزار شد.

این مجمع با دستور جلسه استماع گزارش هیات مدیره، حسابرس و بازرس قانونی شرکت، بررسی و تصویب صورت‌های مالی برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۲، انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی برای سال مالی ۱۴۰۳ آغاز شد.

پس از قرائت گزارش هیأت مدیره در مورد فعالیت‌ها، صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ شرکت سایپاآذین مورد تصویب سهامداران و مجمع قرار گرفت و سازمان حسابرسی به عنوان بازرس و حسابرس قانونی و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت برای سال ۱۴۰۳ تعیین و اعضای حقوقی هیات مدیره با تصویب اکثریت اعضاء انتخاب شدند.

این جلسه به صورت مجازی و آنلاین برای سهامداران برگزار شد.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر