کد خبر: ۴۶۱۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
در جلسه شورای هماهنگی مدیران منابع انسانی گروه خودروسازی سایپا مطرح شد:

افزایش تیراژ تولید، تن‌ها راه نجات صنعت خودروی کشور

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه افزایش تیراژ تولید تن‌ها راه نجات صنعت خودروی کشور است، گفت: بخشی از مشکلات مالی در صنعت خودرو به دلیل قیمت گذاری دستوری محصولات و بخشی دیگر به دلیل مدیریت ناکارآمد است که باید اصلاح شود.
افزایش تیراژ تولید، تن‌ها راه نجات صنعت خودروی کشور

مخاطب24:جواد توسلی مهر در نشست مشترک با معاونین و مدیران منابع انسانی گروه سایپا، با اشاره به اینکه باید فضای سازمان را پویا کنیم و این امر مستلزم برنامه‌ریزی منسجم و عملکرد مدیران توانمند است، تصریح کرد: با وجود شرایط سخت مالی، مدیران عامل شرکت‌ها موظف به کاهش حداقل ۲۰ درصدی قیمت تمام شده محصولات خود هستند و این موضوع به صورت سه ماهه ارزیابی می‌شود. برای تحقق این امر بایستی مدیریت در تولید محصول و افزایش بهره وری در نیروی انسانی پیگیری شود.

او افزود: بخشی از مشکلات مالی موجود به دلیل قیمت گذاری دستوری محصولات و بخشی دیگر به دلیل مدیریت ناکارآمد است که باید اصلاح شود. مسیر پیش رو بسیار سخت است، ولی معتقدم اگر کار‌های پیچیده در حوزه منابع انسانی، با فرآیند ساده سازی دنبال شود، می‌توان از سختی‌ها عبور کرد. در حوزه صنعت خودرو نباید برنامه‌های بلندمدت و سخت داشت در این حوزه برنامه‌ها باید حداکثر ۶ ماهه انجام و به نتیجه برسد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزود: باید با کمک، همراهی و همدلی برای تولید بیشتر خودرو تلاش کنیم؛ برای نجات صنعت کشور هیچ راهی به جز افزایش تیراژ تولید خودرو نیست و اگر تولید افزایش پیدا کند همه مشکلات صنعت و سایر صنایع وابسته به آن حل می‌شود.

او گفت: در حوزه صنعت خودرو با دو گروه تولید و نخبگان روبرو هستیم که هر دو از میانگین سواد و هوش بالایی در جامعه بهره می‌برند، علاوه بر این جامعه چند میلیون نفری از سهامداران در این چرخه وجود دارند، بنابراین عملکرد ما در سطح ملی تاثیر گذار بوده و از حساسیت بالایی برخودار است لذا باید در این حوزه بسیار دقیق و منسجم باشیم.

توسلی مهر افزود: اگر شرکتی مشکلات کارگری دارد، علت اصلی آن را باید در سطح مدیریتی بررسی کنیم چرا که بدنه کارگری با وجود انجام سخت‌ترین فعالیت‌های مربوط به تولید، همواره همراه‌ترین افراد هستند.

او تصریح کرد: با بررسی وضعیت عملکرد کارکنان به خصوص مدیران می‌توان مشخص کرد که افراد چگونه و با چه شرایطی در کار خود رشد کنند و باید به نحوی برنامه‌ریزی شود که با توجه به تجربه کاری، سطح سواد کاری و تعلق کاری که افراد دارند، شرایط رشد سازمانی آن‌ها مهیاتر شود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به وضعیت اقتصادی و تولید در شرکت‌های خودروساز گفت: اگر وضعیت تولید مناسب باشد، قطعا حال سازمان و کارکنان خوب خواهد شد، البته که با وضعیت موجود آستانه تحمل کارکنان پایین است و در این شرایط وظیفه حوزه منابع انسانی است که صدای کارکنان را به گوش مدیران برسانند.

گفتنی است، در این مراسم سند راهبردی توسعه منابع انسانی گروه خودروسازی سایپا در افق ۱۴۰۷ رونمایی و ابلاغ شد.

برچسب ها: سایپا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.