کد خبر: ۴۶۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶

مشمولان دریافت وام ۸۰۰ میلیون تومانی مشخص شدند

مدیرعامل صندوق ملی مسکن گفت: واحد‌های نهضت ملی مسکن که در مراحل پایانی قرار داشته باشند مشمول افزایش تسهیلات نشده و تنها پروژه‌های که تازه شروع شده باشند مشمول این تسهیلات می‌شوند.
مشمولان دریافت وام ۸۰۰ میلیون تومانی مشخص شدند

مخاطب۲۴- مهدیار اسماعیلی مدیرعامل صندوق ملی مسکن در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه منابع نفتی ۲میلیارد منابع برای صندوق ملی مسکن در نظر گرفته شده است گفت: طی امسال این تخصیص منابع به سرانجام رسید و فرآیند پرداخت مبالغ آغاز شده وتا به امروز ۱۰ هزارو ۱۹۵ میلیارد ریال تخصیص یافته است و خوشبختانه این عملیات آغاز شده و ورود فرآیند منابع نفتی آغاز شده است.

او گفت: حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال منابع تخصیص یافته از استجازه رهبری به پروژه‌های نهضت ملی مسکن بوده است.

بیشتر بخوانید

اسماعیلی بیان کرد: پروژه‌های که امروز شروع می‌شود قیمت هر متر مربع ۸ ونیم تا ۱۱ میلیون تومان بوده وحدود یک میلیارد تومان قیمت تمام شده هر واحد مسکونی می‌شود که ۵۵۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان آن تسهیلات و مابقی آورده متقاضیان را شامل می‌شود.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران درباره اینکه کدام پروژه‌ها مشمول دریافت تسهیلات ۸۰۰ میلیون تومانی شده و کدام پروژه‌ها مشمول دریافت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی می‌شوند گفت: در صورتی که پروژه‌ای در مراحل پایانی ساخت خود قرار داشته باشد مشمول این تسهیلات جدید ۸۰۰ میلیون تومانی نمی‌شوند، اما اگر پروژه‌ای در مراحل ابتدای قرار داشته باشد بانک‌ها موظف به پرداخت این تسهیلات خواهند شد.

وی افزود: ۹هزار و۷۰۰ میلیارد تومان منابع بازگشتی مسکن مهر را خرج کرده ایم که از این میزان سال ۵هزار میلیارد تومان و سال دوم حدود ۴هزار میلیارد تومان بازگشته است.

برچسب ها: صندوق ملی مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
برگزیده
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر