کد خبر: ۴۶۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵

چهار نکته منفی از پیش‌فروش کوییک توسط سایپا

حاشیه سود کوییک نسبت به بقیه محصولات داخلی کمتر است
چهار نکته منفی از پیش‌فروش کوییک توسط سایپا

مخاطب ۲۴- قیمت کوییک GXR-L در کارخانه در آستانه پیش‌فروش فوق‌العاده سایپا پنج میلیون افزایش پیدا کرد. همین اتفاق حاشیه سود خرید کوییک از کارخانه را به حدود ۱۰ درصد رساند که کمتر از بقیه محصولات داخلی است و می‌تواند از جذابیت شرکت در پیش‌فروش سایپا کم کند.
کوییک GXR-L بااینکه به‌اسم نسخه ارتقایافته کوییک معرفی می‌شود، اما در واقع فقط سه درصد نسبت به کوییک دنده‌ای نسل قبلی قدرت فنی بیشتری دارد و تفاوت چشمگیری بین موتور M ۱۵ قبلی و M ۱۵ i که روی کوییک GXR-L استفاده شده، به‌چشم نمی‌آید. از طرفی تمام محدودیت‌های مرسوم در پیش‌فروش خودروسازان همزمان با عرضه کوییک GXR-L وجود دارد و داشتن پلاک انتظامی فعال می‌تواند مانعی برای خرید کوییک از سایپا باشد.

بیشتر بخوانید


افزایش قیمت کوییک در آستانه پیش‌فروش
قیمت کوییک GXR-L در کارخانه حدود پنج میلیون افزایش پیدا کرد. در آستانه پیش‌فروش تیرماه سایپا، قیمت کوییک GXR-L از ۳۷۹ میلیون و ۸۴۴ هزار تومان به ۳۸۴ میلیون و ۸۲۴ هزار تومان تبدیل شد و دقیقا چهار میلیون و ۹۸۰ هزار تومان ارتقا پیدا کرد.
افزایش قیمت کوییک GXR-L البته همزمان با بخش دیگری از محصولات سایپا کلید خورد و کنار کوییک، مدل‌های دیگری، اما خودرویی که از نیمه دوم فروردین به فهرست محصولات سایپا اضافه شده، حالا نسبت به ارزان‌ترین نسخه یعنی کوییک SR دنده‌ای حدود ۹۰ میلیون بیشتر پیش‌فروش می‌شود. کوییک SR دنده‌ای که با استاندارد‌های ۸۵ گانه در فهرست محصولات سایپاست، در کارخانه حدود ۲۹۶ میلیون قیمت دارد.

حاشیه سود خرید کوییک GXR-L؛ تقریبا ۱۰ درصد
قیمت کوییک GXR-L در بازار آزاد به‌طور متوسط ۴۳۵ میلیون تومان است. عددی که می‌تواند برای متقاضیان طرح پیش‌فروش سایپا اهمیت بالایی داشته باشد. تفاوت قیمت کوییک GXR-L کارخانه و بازار به‌این ترتیب ۵۱ میلیون تومان با به‌عبارتی حدود ۱۰ درصد محاسبه می‌شود که نسبت به اغلب خودرو‌های داخلی کمتر است.

شاهین دنده‌ای به‌عنوان یکی دیگر از محصولات سایپا، در کارخانه ۴۴۰ میلیون تومان و در بازار آزاد ۷۳۵ میلیون ارزش دارد. اختلاف قیمت شاهین دنده‌ای در کارخانه و بازار به حدود ۴۰ درصد می‌رسد. حتی شاهین اتوماتی که در کارخانه و بازار به‌ترتیب ۶۵۰ و ۸۳۰ میلیون فروخته می‌شود، حاشیه سود تقریبا ۲۰ درصدی برای خریداران دارد که نسبت به کوییک GXR-L بهتر است.

ساینا S دنده‌ای بنزینی نیز که از حیث اقتصادی بی‌شباهت به کوییک GXR-L نیست حاشیه سود بیشتری دارد و در صورت پیش‌فروش می‌تواند سود ۹۰ میلیون تومانی را در پی داشته باشد.

کوییک GXR-L؛ تقریبا همان کوییک معمولی
کوییک GXR-L به‌اسم کوییک ارتقایافته و بعد حذف کوییک معمولی به جمع محصولات سایپا اضافه شد. محصولی که در ظاهر همان کوییک S قبلی است و از حیث فنی تفاوت شگرفی با کوییک دنده‌ای نسل قبلی ندارد.

کوییک GXR-L به‌جای پیشرانه معروف M ۱۵، به پیشرانه M ۱۵ i مجهز شده است. تاثیر این اتفاق باعث شده حداکثر قدرت موتور از ۸۷ اسب‌بخار به ۹۰ اسب‌بخار برسد و گشتاور خروجی به‌جای ۱۲۸ نیوتن‌متر، ۱۳۷ نیوتن‌متر تبدیل شود.

کوییک GXR-L به این ترتیب در بخش موتور فقط سه درصد قدرت بیشتری نسبت به کوییک دنده‌ای قبلی دارد و خود سایپا در معرفی کوییک GXR-L روی کاهش مصرف سوخت بنزین تاکید می‌کند. کوییک GXR-L در این بخش به‌جای سوزاندن هفت لیتر بنزین در ۱۰۰ کیلومتر، سه‌دهم لیتر کمتر مصرف می‌کند.

کوییک GXR-L نسبت به کوییک کوییک GXR-H نیز از آپشن‌های کمتری برخوردار است و می‌توانیم در بخش فنی به‌چیز‌هایی مثل گیربکس پنج‌دنده دستی، حداکثر سرعت ۱۶۰ کیلومتری، باک تقریبا ۴۰ لیتری و رینگ ۱۴ اینچ اشاره کنیم.

پیش‌فروش سایپا با محدودیت‌های قبلی
پیش‌فروش فوق‌العاده کوییک سایپا در کارخانه درحالی کلید خورده که تمام محدویت‌های قبلی پابرجاست. در سال‌های گذشته امکان خرید خودرو برای اشخاص با پلاک انتظامی فعال وجود نداشت و در طرح پیش‌فروش سایپا تیرماه، این مورد به قوت خود باقی است. البته اگر حداقل پنج سال از عمر پلاک گذشته باشد، مانعی وجود نخواهد داشت.

شرایط پیش‌فروش کوییک سایپا به‌شکلی است که حداقل سن متقاضی باید ۱۸ سال باشد. شرط داشتن گواهی‌نامه رانندگی مثل بقیه پیش‌فروش‌هایی که توسط خودروسازان انجام می‌شود، وجود دارد. متقاضی خرید کوییک از کارخانه نباید در دو سال گذشته محصولی از ایرانخودرو و سایپا دریافت کرده باشد.

برچسب ها: کوییک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر