کد خبر: ۴۵۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸

باران کوثری هم ممنوع‌التصویر است هم ممنوع‌الخروج هم ممنوع‌الپوستر

در انتخاب مسعود پزشکیان به ریاست‌جمهوری، به نظر می‌رسد این اتفاق می‌تواند منجر به یک انفجار امید در سینما و فرهنگ ما شود. همین امروز، این اتفاق بسیاری از حوزه‌ها را زیر و رو کرده است.
باران کوثری هم ممنوع‌التصویر است هم ممنوع‌الخروج هم ممنوع‌الپوستر

مخاطب۲۴_ جهانگیر کوثری تهیه‌کننده باسابقه سینما در حاشیه حضور در ویژه‌برنامه «یورو ۲۰۲۴» آپارت اسپرت، درباره فعالیت‌های سینمایی خودش و همسرش رخشان بنی‌اعتماد گفت: فیلمسازانی که متعهد به مسائل اجتماعی جامعه هستند و فکر می‌کنند آثارشان می‌تواند روزنه‌ها و دریچه‌هایی را به سوی فرهنگ باز کند، مانند خانم بنی‌اعتماد، طبیعی است وقتی با گروهی مواجه بوده‌اند که در ارشاد حاکم شده و پروانه ساخت آن‌ها را لغو می‌کردند، نمی‌توانستند کار کنند. اساسا این طیف از مدیرانی که در این سال‌ها در ارشاد مستقر بودند، علاقه‌ای ندارند که این جنس از فیلمسازان، فیلم بسازند.
وی گفت با اشاره به انتخاب مسعود پزشکیان به ریاست‌جمهوری، تأکید کرد: به نظر این اتفاق می‌تواند منجر به یک انفجار امید در سینما و فرهنگ ما شود. همین امروز، این اتفاق بسیاری از حوزه‌ها را زیر و رو کرده است. به این انتخاب و تحول بسیار خوش‌بین هستم و قطعا امثال ما هم به میدان خواهیم آمد. در همین مدت جلسه‌ای هم با آقای پزشکیان داشتیم و خیلی از حرف‌هایی که در دل‌مان بود را به ایشان هم زدیم.

بیشتر بخوانید

کوثری با اشاره به ساخت فیلم «رگ‌های آبی» درباره فروغ فرخ‌زاد گفت: من شخصا فیلم خود را در همان شرایط هم ساخته‌ام، اما قطعا در دوران جدید، هم خودم و هم خانم بنی‌اعتماد حضور جدی‌تری در میدان خواهیم داشت. اینکه فیلم «رگ‌های آبی» هنوز اکران نشده هم دلیلش ممنوع‌التصوری باران است. باران کوثری امروز علاوه‌بر ممنوع‌التصویری، ممنوع‌الپوستر و ممنوع‌الخروج هم هست و به همین دلیل شخصا فیلم را به جشنواره تورنتو بردم و آنجا فیلم را اکران کردیم. با وجود همه این محدودیت‌ها همین فیلم را هم در آینده اکران خواهیم کرد.

وی افزود: در دولت مسعود پزشکیان تا زمانی که افراد مرتجع بخواهند دوباره به‌خودشان بیایند و مجدد در برابر ما سنگ‌اندازی کنند، سینما مسیر خودش را پیدا خواهد کرد و باردیگر فرصت تنفس پیدا خواهیم کرد. کمااینکه همین امروز هم فیلمسازان مشغول کار شده‌اند و من به‌شدت به این شراط خوش بین هستم.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.