کد خبر: ۴۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳

ارسال پیامک: تا قبل برجام ماشینتو بفروش

واسطه‌های فروش خودرو مطابق واقعیتی که طی سه سال اخیر در این بازار رخ داد، «حباب فعلی قیمت» را قبول دارند و در عین حال «بازار خودرو در پساتوافق» را به شکل «کاهش قیمت تا سطح متعارف(تخلیه حباب)» و همچنین «افت چشمگیر تقاضای خرید» پیش‌بینی می‌کنند.

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، روز گذشته یک پیامک با محتوای «تا قبل برجام ماشینتو بفروش» توسط گروه‌های واسطه معاملاتی در بازار خودرو به افراد مختلف ارسال و بلافاصله تصویر این پیامک به خاطر معنادار بودن آن، در فضای مجازی بازنشر شد.

 

ارسال پیامک: تا قبل برجام ماشینتو بفروش

 


به گزارش دنیای اقتصاد، محتوای کامل پیامک این بود: «تا قبل برجام ماشینتو بفروش، یه روزه پولشو بگیر». اما پیامک دیروز در عین حال که خبر از «واکنش بازار‌ها به مذاکرات و آمادگی تطبیق با عصر توافق» می‌دهد، بیانگر «برداشت صریح بازار خودرو از آینده قیمت‌ها» و در عین حال «تاییدیه اساسی وجود حباب در قیمت خودرو» است. واسطه‌های فروش خودرو مطابق واقعیتی که طی سه سال اخیر در این بازار رخ داد، «حباب فعلی قیمت» را قبول دارند و در عین حال «بازار خودرو در پساتوافق» را به شکل «کاهش قیمت تا سطح متعارف (تخلیه حباب)» و همچنین «افت چشمگیر تقاضای خرید» پیش‌بینی می‌کنند. انتظارات تورمی طی دو، سه سال اخیر و البته سیاست گذاری غلط در بازار خودرو منجر به «سفته‌بازی» و «خرید سرمایه‌ای» خودرو‌ها شد که تبعات آن، «حباب قیمت» بود.



واسطه‌های این بازار پیش‌بینی می‌کنند در صورت توافق و تغییر جهت انتظارات، از یکسو شرایط برای تخلیه حباب قیمت فراهم می‌شود و از سوی دیگر فروش خودرو‌های پارکینگی نیز به خاطر نبود تقاضا، سخت و فرسایشی خواهد شد. در پساتوافق، هم تقاضای غیرمصرفی فروکش می‌کند و هم تقاضای مصرفی به امید «کاهش قیمت تا تخلیه کامل حباب» دست نگه می‌دارد.

 
برچسب ها: خودرو برجام بازار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عارف آقاسی آبی پوش شد! عارف آقاسی آبی پوش شد!
باشگاه استقلال به صورت رسمی از عارف آقاسی به عنوان دومین خرید تابستانی خود رونمایی کرد.
اقدامات عملی ایران در واکنش به قطعنامه آژانس اقدامات عملی ایران در واکنش به قطعنامه آژانس
طبق دستور رئیس سازمان انرژی اتمی یک مرکز جدید غنی سازی در مکانی امن در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی آژانس راه‌اندازی می‌شود.
چه کشورهایی به قطعنامه علیه ایران در شورای حکام رای مثبت دادند چه کشورهایی به قطعنامه علیه ایران در شورای حکام رای مثبت دادند
قطعنامه پیشنهادی ۳ کشور اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) با همراهی آمریکا علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تصویب رسید
اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد! اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد!
سرویس اینترنت ماهواره‌ای که زمانی با رد قاطعانه تیم کوک، مدیرعامل اپل، مواجه شده بود، حالا به شکلی غیرمستقیم به یکی از تأمین‌کنندگان اینترنت برای جدیدترین آیفون‌ها تبدیل شده است.
وزیر نیرو: هوش مصنوعی باعث افزایش مصرف برق خواهد شد وزیر نیرو: هوش مصنوعی باعث افزایش مصرف برق خواهد شد
وزیر نیرو گفت: یکی از چالش‌های جدی کشور، استخراج غیرمجاز رمزارز است که مصرف بالایی در برق دارد. وزارت نیرو تلاش می‌کند با شناسایی و برخورد با این افراد، خسارات ناشی از این فعالیت‌ها را کاهش دهد.
۴ کشور غربی مسئول تبعات صدور قطعنامه هستند ۴ کشور غربی مسئول تبعات صدور قطعنامه هستند
سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس، مسئولیت تبعات مترتب این اقدام ناموجه و مخرب را متوجه بانیان و طراحان قطعنامه دانست و تاکید کرد که ایران در راستای تامین و صیانت از منافع و حقوق ملت ایران در بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، تدابیر مقتضی را در پاسخ به این اقدام اتخاذ خواهد کرد.
قطعنامه ضد ایرانی با ۱۹ رأی موافق و ۱۱ رای ممتنع و ۳ رای مخالف در شورای حکام آژانس بین‌المللی تصویب شد قطعنامه ضد ایرانی با ۱۹ رأی موافق و ۱۱ رای ممتنع و ۳ رای مخالف در شورای حکام آژانس بین‌المللی تصویب شد
دیپلمات ارشد روس خاطر نشان کرد که قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید.
برگزیده
اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد! اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد!
سرویس اینترنت ماهواره‌ای که زمانی با رد قاطعانه تیم کوک، مدیرعامل اپل، مواجه شده بود، حالا به شکلی غیرمستقیم به یکی از تأمین‌کنندگان اینترنت برای جدیدترین آیفون‌ها تبدیل شده است.
واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴ واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴
در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴، واریز یارانه نقدی خرداد به مرحله اجرا رسید؛ حالا جزئیات دقیق زمان و مبلغ واریز مشخص شده و حساب میلیون‌ها نفر شارژ خواهد شد.
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
صفحه خبر بالای تصاویر